Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 16 nov 06, 07:54
Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Planken
Referat på forsiden NU


Det eneste positive å ta med seg fra 2. omgangen for FFKs del, var at Multaharju ble byttet ut til fordel for Michael Trulsen. Ingen vits i å legge skjul på at finnen bør sendes på første fly hjem, og gjøre plass til lokale talenter som er minst like gode. Jeg har nevnt det før, men sier igjen at det er skremmende at en slik spiller hever lønn fra klubben i våre hjerter.

ffksupporter.net

Haha, er det rart jeg blir skeptisk til Multuharju sier jeg bare.


Jeg har vært en av få (tror jeg) som har hatt et håp om at Multaharju skulle spille på seg selvtillit på FFK2. Men etter å ha overvært kampen må jeg si "eg er djupt såra og vonbråten".  Han eier jo ikke en fiber av kvalitet i kroppen. Dårlige løp, dårlig ballkontroll, dårlig pasningsevne, dårlig plasseringsevne. Kort sagt; bambi på glattisen.

Jeg er ikke sikker på at han hadde forsvart en plass på benken til Kvik engang...

Det å omtale skuddet (som ble mål) til Tamas en lompe, er bare fordi Tamas nå har blitt en "anerkjent" syndebukk og ikke engang det han gjør positivt kan sees på som noe bra - bare flaks.

Vi bør kanskje vurdere å holde kjeft om Kviks supportere. I går var det ikke antydning til sang, heiarop eller klapping (annet enn en håndfull ganger) fra våre egne.  Skulle jaggu tru vi var på tur med de stummes forening!  Ultras, hvor !"#¤¤"% er dere? Dere støtter kanskje bare FFKs A-lag? 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340