Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 15 nov 06, 23:31
Endret: 15 nov 06, 23:38
Opprinnelig postet av Culemart
Plankehaugen går med dundrene overskudd, mye takket Ulf Berg, direkte eller indirekte.. En slik tur er ikke verdt en promille av det arbeidet han har lagt ned i PH en gang.

Synes nå uansett det er litt merkelig at man "hemmelig" sender familien Berg på tur til England. Dette burde jo vært en sak man blåste opp på Plankehaugen.no fremfor at det lekket ut her på ffksupporter.net. Er også litt merkelig at overskuddet som Berg selv har verdt med på å generere blir "puttet tilbake" i hans lomme i form av en ferietur. Hva er incentivet for å jobbe med Plankehaugen; Å få ferieturer eller å skape en god supporterklubb, blest rundt byen og laget?

Ingen tvil om at Berg fortjener denne turen, men det  må da være lov å stille spørsmål ved fremgangsmåten for det. Jeg har ikke lest om dette noe som helst sted og aner ikke om dette er riktig engang. Hvorfor hemmeligholdes i så fall dette?

Edit: Kom til å tenke på en ting til... Er ikke Ulf Berg kasserer også? Gjør jo det hele "enda litt verre" og grunn nok i seg selv til at dette virkelig burde vært offentliggjort.

---------------------------

Ansvarlig redaktør


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340