Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Omnis

Knøttespiller
Ble medlem: 13 apr 05
Innlegg: 34

Lagt til: 04 nov 06, 17:17
Endret: 04 nov 06, 17:21

Jeg var ute og tok meg en runde til fots for et par timer siden. Det var artig å se hvor langt man er kommet. Jeg hadde dessverre ikke med noe kamera. Langsidene begynner å bli helt ferdige, man er blant annet ferdig med å sette inn vinduer og slikt. Malingen er også nesten ferdig. Kortsidene var ikke kommet like langt, men også der begynner man å se enden på visa. Det er jo tross alt bare 3,5 måneder med arbeidstid igjen før herligheten skal stå ferdig. Vi får virkelig et unikt anlegg.


Det som imidlertid skuffet meg litt var at de delene av langsidene som går "utover" selve banen, men som allikevel er en del av anlegget, såvidt er rørt. Det er disse delene som skal inneholde nytt filmstudio for Medieparken AS (delen mot Gressvik/vest) og forhåpentligvis ingeniørutdanningen til HIOF (delen mot den gamle Kråkerøybrua), samt forhåpentligvis BI Østfold. Jeg minnes klart og tydelig at det tidligere har blitt avtalt at hele stasen skal stå ferdig samtidig (i hvertfall skallet), slik at ikke stadiondelen ser strøken ut, men resten ser ut som om taket er  i ferd med å rase sammen. Det blir spennende å se hva som blir resultatet der. Bortsett fra det ser det meget bra ut!


For de som er interessert i Værste-området utover fotballen, så kan jeg fortelle at NCC begynner å bygge COWI sitt nye kontorbygg ved siden av det ekstisterende hvite bygget ved stadion i november. Dette vil ytterligere forskjønne området. Videre er store deler av det kreative og filmfaglige miljøet blitt flyttet og samlet i større lokaler, nemlig det "gamle" produksjonslokalet til InFocus (ASk Proxima). For tiden blir jo utbyggingen og veksten på Værste kraftig hemmet av mangelen på ny veiforbindelse. Når denne står klar i 2009 får vi virkelig se denne nye bydelen "eksplodere" med stadion som en av katalysatorene. Æ glær mæ`!


Jeg vet ikke hvor nyttig dette var, men jeg fikk lyst til å skrive litt etter at jeg var der ute.

---------------------------

Sannheten og fornuften er sjeldent uvenner.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340