Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 16 okt 06, 00:29

Ja.

 

Men for pokker da folkens, er det nødvendig å mase slik om Tom Nordlie? Det er åpenbart for enhver som følger norsk fotball med at halvt øye at det vil være ren bingo å satse på ham! I fjor lyktes han nesten å lede nyopprykkede Start til seriegull, i år lyktes han nesten å dra laget ned å 1. divisjon igjen!

 

Hva i all verden kan vi forvente med ham? Det kan like gjerne gå til helvete som til himmels. Hva skyldes denne sykelige hyllesten av en omstridt og uforutsigbar trener?

 

Det finnes INGEN trener som kan garantere suksess i noen klubb. Eggen har i det minste løftet FFK opp to divisjoner til TL, og holdt laget der siden. Hva er det for en gjeng bortskjemte unger som forventer at vi skal herje i toppen av Tippeligaen? Det er Eggens ære nesten alene at FFK overhodet ER i Tippeligaen! Er det plutselig Eggens feil at FFK etter tre år ikke er landets beste klubb? En sånn tankegang grenser mot idioti!

 

Nå skal Nordlie redde Viking. Hvorfor må han "redde" Viking? Jo først og fremst fordi Viking ikke har kunnet bestemme seg for hvilket bein de skal stå på de siste fem årene! De bytter trenere i hytt og pine vær, i en vedvarende naiv tro på at en "ny" trener hele tiden vil bringe "bedre" resultater. Skjerp tankegangen, og forstå at stabilitet på trenersiden er en forutsetning for kvalitet og resultater!

 

Hvis FFK byttet trener nå, og likevel rykket ned, skulle den nye treneren fortsette da? Hvis nok en ny trener starter neste sesong med to tap, hvor lenge blir det før han må gå da? Hva gjør klubben da?

 

Henter man Eggen tilbake da eller? Dette evinnelige maset om å sparke treneren etter hvert tap er så lite gjennomtenkte at det er pinlig!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340