Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 15 okt 06, 22:07

Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Bjørnen
Mobbingen av enkeltpersoner her i forumet er helt forferdelig.

Er enig i dette, Bjørnen.

 

Dette er dessverre et fenomen som har eksistert i Fredrikstad i mange år. Nå er det Tamas Szekeres. I fjor var det Hoås, og tildels Tóth. Før det Vebjørn Hagen. Husker Rino Nilsen (var det ikke det han het....?) Publikum lo når han skulle byttes inn..

Vet ikke helt hva det er som gjør dette fenomenet spesielt fremtredende i Fredrikstad. Ser ut til at enkelte må ha en syndebukk når noe går galt. Noen tar et tap "personlig" og må ha en som tar skylda, en de kan la sin frustrasjon gå utover. Enten ved å fremheve seg selv og sin egen person ved å løfte seg selv opp på et høyere nivå, eller ved å dra andre (i dette tilfelle en spiller) ned på sitt eget, og helst enda lavere nivå. Greit nok at man kan være misfornøyd når laget går på tap i viktige kamper, men det må da gå an å ha litt gangsyn. Det er en uting å kritisere enkeltpersoner, som en del gjør her.

Dette er kanskje en ting i tiden, selv om det har eksistert i Fredrikstad i mange år. Det forekommer vel også i Brann, og tildels i Vålerenga, som jeg kjenner til. Kan godt hende det skjer andre steder også, uten at jeg vet det.

Syns uansett dette er en uting, noe som får en del supportere, til å fremstå som mindre sympatiske.

Hvor ble det av For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi en for alle, og alle for en....?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340