Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK-Tromsdalen

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 04 feb 07, 20:29
Endret: 04 feb 07, 20:30
Jeg var og så kampen, syns svensken gjorde det ok +, tror han har en 50/50 sjanse på kontrakt, holder en liten knapp på kontrakt. Han var trygg med ballen og slo gode pasninger. Ble ikke utfordret noe særlig på fart, så fikk ikke sett hvor rask han er. Han imponerte ikke spesielt, men spilte på det sikre. Virker som en rutinert og grei erstatter å ha i Bertelsens skadefravær.

Han Ukrainern spilte hele andre omgang, visste ved noen anledninger at han innehar bra teknikk, men samtidig ble han alt for vek i duellene og slo til stadighet ut med armene i håp om å få frispark. Så også ut som han hadde store problemer med å vite hvordan han skulle bevege seg på topp, noe som for så vidt er forståelig, da han kun har en trening på spenst bak seg før kampen.

Ellers så kan det virke som om ryktene om at Hoås har vist veldig gode tendenser på trening i det siste holder stikk. Syns han var den klarte beste av spissene i dag. Var mer bevegelig enn tidligere og gikk ordentlig inn i hodedueller og vant de aller fleste. Var også venn med ballen og gjorde mye bra. Noen ganger faller han likevel tilbake til gamle takter med å gjøre ting litt for vanskelig. Stadheim som noen her hadde hørt at var meget god faller litt i den samme fellen til tider, gjør ting unødvendig vanskelig, men samtidig så lyktes han en del ganger og var helt klart av dem bedre. Mika overrasket litt positivt, men så hadde jeg også minimale forventninger til han da.

Av de som skuffet mest var Vourinen, Toth og Jørgen Magnussen. Jørgen spilte høyre back og jeg syns han tydelig viste i dag at han ikke har nivået inne. Ble til tider runningsbøye på sida der og hadde tydelige tempoproblemer. Både Toth og Heavy var stort sett litt for sent ute hele tide, både i dueller og når de selv hadde ballen så gikk det for trekt, og de var ikke venn med ballen. Har hatt litt tro på at Heavy kan slå igjennom i år, men etter dagens kamp er det ikke mye som tyder på det. Da har jeg mye mer tro på at Hoås kan gjøre nettopp det.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 04 feb 07, 20:41

Han svensken virka bra, trygg og sterk, jeg mener han var banens beste spiller. Ellers så synes jeg han Ukrainern virka som en spennende fyr, er kun 19 år og visste seg som en voksen spiller med god teknikk og bevegelsen synes jeg var helt ok, tror han kommer til og imponere på treningene. Av andre spillere ble jeg mektig imponert av multaharju.. løp og jobbet hele kampen, kom flere ganger igjennom på løp, skåra målet og hadde samtidig en del gode passninger og var trygg i det defansive. Ellers så var Kvisvik i sitt typiske førsesong humør og stod helt stille i 89.45 min og hadde cirka ett løp på 8 meter hvor han ikke ble spiltt på. Stadheim var og god, litt usikker i avleveringene men ellers en god kamp. Ellers var det mye rart. Szekeres var en skandale samt at Magnusen aldri mer burde spille back. Elvestad og Derveshi var gode, jobba hardt. Toth virka treig og full av trening, hoås var på det jevne.


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 04 feb 07, 20:50
Vi har da slitt i treningskamper tidligere oxo da, så det er ikke krise. Vi manglet desuten båte PAC, Piroja og Rami, dvs de beste spillerene våre..

---------------------------

For sammen er vi sterke, og det kjennes ille bra å være fra den byen, som laget kommer fra
---
http://www.plankehaugen.no
----
Msn : frpau@hotmail.com
----
Simen, måtte du BRENNE!!


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 04 feb 07, 20:57
neste søndag er det kamp mot tromsø.. Da for vi se ossen vi gjør det mot dem

---------------------------

http://keiko99.net


Erlend20

Juniorspiller

Ble medlem: 23 apr 06
Innlegg: 79

Lagt til: 04 feb 07, 21:07

Opprinnelig postet av Bob Page
Vi har da slitt i treningskamper tidligere oxo da, så det er ikke krise. Vi manglet desuten båte PAC, Piroja og Rami

Tror nok Tromsdalens mål kunne vært avverget med duellstyrken til Pirojja..

---------------------------

Ære være Fredrikstad


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 04 feb 07, 21:07

Opprinnelig postet av Bob Page
Vi har da slitt i treningskamper tidligere oxo da, så det er ikke krise. Vi manglet desuten båte PAC, Piroja og Rami, dvs de beste spillerene våre..

I tillegg manglet vi Bjørkøy, Ramberg og Tarik som normalt ville vært i første-11`ern. Samt  West og Bertelsen hvis de hadde vært skadefri. Så det var nærmest et B-lag FFK stilte i dag


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 04 feb 07, 22:02

Har gjort meg noen refleksjoner med utgangspunkt i denne kampen. Tar gjerne imot noen synspunkter dersom noen gidder å lese hele innlegget.

Det positive først: Er nok ikke alt for mange av disse spillerne som starter første seriekamp. Håper og tror at FFK er et helt annet lag med Shaban, PAC, Piiroja, Ramberg, Bjørkøy og Tarik på plass. Men vi trenger definitivt forsterkninger.

Helheten:
Det er nok alltid høyere tempo enn det ser ut, men jeg mener å ha sett artigfotballkamper med mer trøkk enn i dag. Synes FFK var skuffende når det gjaldt interesse. Både det individuelle og det kollektive presset var etter min mening alt for slapt. Eliteserielaget FFK lar til tider Tromsdalen spiller pasningsspill langt inn på halvdelen sin uten å stresse dem noe nevneverdig.

Offensivt var det også slapt. Når FFK vinner ballen og kommer på en sjelden overgang, er det få spillere som kommer i fart fremover. F.eks. lå FFK igjen med 6 mann mot Tromsdalens 3 spillere på en overgang i sluttminuttene. Ble riktignok en kjempesjanse ut av det, men synes det blir for slapt.

Enkeltspillere:
Jeg begynner med det negative og beveger meg opp mot den "grå massen".

Szekeres: Han har absolutt ingenting i FFKs forsvar å gjøre. Vil ikke si at han posisjonerer seg, jeg vil heller si at han ikke posisjonerer seg i det hele tatt. Ikke faller han av, ikke sikrer han og er for langt unna motspiller når han setter press. Synes ikke han tar ansvar i det hele tatt. En god midtstopper går inn i sikring tilfelle makkeren bommer. Det gjør ikke Szekeres.

Kapilov: Hadde litt fotball i beina, men viste seg ikke spesielt frem. Synes uansett det blir helt feil signaler overfor juniorene om man henter inn en 19-åring som ikke er bedre enn dette. Tror ikke 17 år gamle Michael Trulsen hadde gjort noen dårligere figur.

Kaptein Kvisvik var en stor skuffelse. Uansett kamp kan man forvente mer av en kaptein. Ikke virket han interessert og ikke brukte han stemmen slik man kan forvente av en kaptein.

Min holdning til Magnussen har ikke endret seg etter kampen i dag. Synes ikke han er god nok. Men skal ha pluss for at de lange oppspillene mot Hoås i første omgang var presise. De korte pasningene derimot…..

Vourinen, Gerrbrand, Toth, Berg og Elvestad vil jeg kalle for dagens "grå masse". Synes imidlertid Elvestad gjør en grei figur tatt i betraktning at han er 2.års junior. Når ingen av de rutinerte "går i bresjen" kan man ikke forvente det av yngstemann. Vourinen har fortsatt til gode å imponere meg.

Multiharjo overrasket meg positivt, men jeg må innrømme jeg har minimale forventninger til fyren. Målet var pent og ham jobber og står på. Men det blir litt for lite basisferdigheter. Jeg har sett 16-åringer med bedre ballmottak og timing i duellspillet. Men relativt sett positivt.

Stadheim var veldig opp og ned. Ingen tvil om at gutten har ferdigheter, han bruker dem bare på feil tidspunkt. Dersom laget skal hurtig fremover kan han ikke ta disse vendingene på egen halvdel. Dessuten må han få opp tempoet i det han driver med om han skal hevde seg i eliteserien.

Mergim tror jeg faktisk styrket sine sjanser til å få kontrakt. Han briljerte ikke, men gjorde en grei figur på et tamt lag. Han har tidligere vist at han har bra basisferdigheter og viser dessuten innsats. FFK har mange midtbanespillere som liker å være servitører. Mergim er en som gjerne gjør grovjobben og samtidig klarer å spille pasninger på en og to touch.

Prydz kom ok ifra det. Gjør tingene sine helt greit, men taper også noen viktige dueller. Vanskelig å si hvordan han vil være mot sterkere motstand, men hvis han har vært god på trening, tror jeg ikke han svekket sjansene for kontrakt.

Personlig synes jeg at Hoås var den minst dårlige i dag. Synes han er mer bevegelig enn jeg har sett på lenge. Fremgang. Men han får utrolig lite betalt for å være aktiv når bevegelsene rundt mangler totalt. Hvis ikke det kommer 2. og 3. bevegelse er det nesten bortkastet for en spiss å flytte beina hvis ikke du heter Rooney eller Henry. Hoås er også involvert i det lille FFK skaper i 1.omgang. Får noen frispark også, selv om et par muligens var billige.



PS! Synes nummer 9 og 10 på Tromsdalen var noen spennende typer. Ellers mener jeg midtstopperen deres (tror det var nummer 5) var banens klart beste spiller.

---------------------------

Er en grunn til at jeg kaller meg A.Scheie og ikke D.Wathne....

God bedring, Dagfinn!


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 05 feb 07, 10:21
Nettopp, og knapt nok det.... Til dere som var der, hvordan spilte Bråten kampen ? Mot Moss var han langt under det man bør forvente av en tippeliga keeper....

---------------------------

For sammen er vi sterke, og det kjennes ille bra å være fra den byen, som laget kommer fra
---
http://www.plankehaugen.no
----
Msn : frpau@hotmail.com
----
Simen, måtte du BRENNE!!


Jepmaster

A-lagspiller

Ble medlem: 04 mai 04
Innlegg: 545

Lagt til: 05 feb 07, 12:13
Han var vel ikke på topp nå eller!

---------------------------

FFK SUPPORTER FRA HOVEDSTADEN


harald_ffk

Knøttespiller
Ble medlem: 01 feb 07
Innlegg: 29

Lagt til: 05 feb 07, 15:53
Enig, markeringa var litt puslete der syns jeg

T.Olsen

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 07 feb 07, 17:00
Jeg kan odds ja, tjener selv rundt 2000kr i uka på sikre kamper, uansett, underdogsa gjorde det bra i denne kampen! Jeg satt faktisk 500 kr på uavgjort, så jeg er ikke misfornøyd nå, nei.. FFK var underdogs, og ble herja med, flaks de kom fra det med såpass få skader som gjorde.

---------------------------

Fredrikstad!


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 07 feb 07, 17:45
Opprinnelig postet av T.Olsen
Jeg kan odds ja, tjener selv rundt 2000kr i uka på sikre kamper, uansett, underdogsa gjorde det bra i denne kampen! Jeg satt faktisk 500 kr på uavgjort, så jeg er ikke misfornøyd nå, nei.. FFK var underdogs, og ble herja med, flaks de kom fra det med såpass få skader som gjorde.


Hvordan kan underdogsa FFK både gjøre det bra og bli herja med?

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


T.Olsen

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 07 feb 07, 18:05

Opprinnelig postet av denialsander
Opprinnelig postet av T.Olsen
Jeg kan odds ja, tjener selv rundt 2000kr i uka på sikre kamper, uansett, underdogsa gjorde det bra i denne kampen! Jeg satt faktisk 500 kr på uavgjort, så jeg er ikke misfornøyd nå, nei.. FFK var underdogs, og ble herja med, flaks de kom fra det med såpass få skader som gjorde.


Hvordan kan underdogsa FFK både gjøre det bra og bli herja med?

De gjorde det ikke bra, og ble herja med.

---------------------------

VIP`s lenge leve!


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 08 feb 07, 07:04
Selvfølgelig var ikke FFK underdogs. Du driter deg jo bare mere og mere ut..

Bjørnen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 03
Innlegg: 412

Lagt til: 08 feb 07, 08:21

Men var det ikke høyere odds på FFK-seier enn på TUIL-seier da? Og var det ikke slik at en av unnskyldningene dere brukte denne gangen var at det var "FFK 2" som spilte? I så fall er det vel rimelig å si at FFK var underdogs i denne kampen. FFK2 spiller vel i 2. divisjon, mens TUIL er et Adeccolag..

 

 

---------------------------

MFK - Østfolds stolthet!


T.Olsen

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 08 feb 07, 15:57
Opprinnelig postet av Bjørnen

Men var det ikke høyere odds på FFK-seier enn på TUIL-seier da? Og var det ikke slik at en av unnskyldningene dere brukte denne gangen var at det var "FFK 2" som spilte? I så fall er det vel rimelig å si at FFK var underdogs i denne kampen. FFK2 spiller vel i 2. divisjon, mens TUIL er et Adeccolag..

 

 



Takk, her kan dere se! Bjørnen er en mann med hjerne!

---------------------------

Kapitalismen lenge leve!


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 08 feb 07, 17:41
Opprinnelig postet av Bjørnen

Men var det ikke høyere odds på FFK-seier enn på TUIL-seier da?  



Nei. Det var LAVERE odds på FFK-seier.  Her er oddsa jeg brukte 30 sek på å finne forrige gang dette duste-temaet var oppe:

Oddsa fra BWIN:

 

18:00
Fredrikstad FK 1.44
X 4.15
Tromsdalen 5.75


Altså: HØYESTE odds på Tromsdalen.

Ifølge bookiene var dermed ikke FFK underdogs. Det stemplet fikk helt klart Tromsdalen.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


T.Olsen

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 08 feb 07, 17:44
BWIN er en useriøs side, men greit nok, gir jo mer penger i pungen til de taktiske. Jeg satt uansett pengene mine på uavgjort, lukrativt.

---------------------------

Kapitalismen lenge leve!


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 08 feb 07, 17:45
Opprinnelig postet av T.Olsen
BWIN er en useriøs side, men greit nok, gir jo mer penger i pungen til de taktiske. Jeg satt uansett pengene mine på uavgjort, lukrativt.


Hva er så useriøst med BWIN?

Jeg ville satsa på U selv, forøvrig. Men jeg har bestemt meg for å ikke tippe på FFK noe mer - det blir for mye med hjertet og for lite med hodet...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


T.Olsen

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 08 feb 07, 17:49
Opprinnelig postet av denialsander
Opprinnelig postet av T.Olsen
BWIN er en useriøs side, men greit nok, gir jo mer penger i pungen til de taktiske. Jeg satt uansett pengene mine på uavgjort, lukrativt.


Hva er så useriøst med BWIN?

Jeg ville satsa på U selv, forøvrig. Men jeg har bestemt meg for å ikke tippe på FFK noe mer - det blir for mye med hjertet og for lite med hodet...


Hehe... Det kan fort bli sånn! BWIN=useriøst

---------------------------

Kapitalismen lenge leve!



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f