Husk meg
Brukernavn
Passord

Klanen viser vei for PH angående indianere!

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 04 nov 06, 01:27
Kom over dette på forumet til Klanen. Dette er noe som angår oss også, i aller høyeste grad! Les nøye!

 

Det er ingen som helst tvil om at det i år som ifjor har vært betydelig bedre trøkk i Cola enn det har vært på VB.
Mye av grunnen til dette er at mange dedikerte sangere flytta over fra VB til Cola før denne sesongen, noe som selvsagt har vært med å å prege livet på Vestbredden.
Det har vi bestemt oss for å gjøre noe med.
I det siste har det vært arrangert to møter, et for alle på VB og et for sesongkortinnehaverne på gamle Konge.


Etter disse møtene har EngaSang kommet fram til følgende enkle konklusjon basert på hva folk flest kan tenke seg:

- Vestbredden minus gamle Konge blir som den er med faste plasser og forskjøpsrett til disse i 2007.
- Gamle Konge blir gjort om til et samla felt uten faste plasser, akkurat som det er i Cola.
Dette vil si at man kjøper et sesongkort som gir en rett til å oppholde seg et eller annet sted innenfor dette avgrensede feltet uten at man har et fast sete.


Eksisterende sesongkortinnehavere får forskjøpsrett på feltet innen en gitt dato. Informasjon om dette kommer seinere. Håpet er at dette tiltaket vil føre til at det vil bli enklere å etablere et skikkelig sangsentrum midt på VB.

Alle som vil kjøpe sesongkort på Vestbreddens midterste felter må underskrive en såkalt "sangkontrakt".
Dette medfører at folk som griner seg til en plass på et sangfelt faktisk kan bli kasta ut av dette feltet hvis de ikke leverer varene.


Folk som trives best med å ta det litt pent under kampene bes kjøpe kort på felter som ikke er definert som sangfelter. Det gjelder å finne sin naturlige plass i supporterfloraen-vi er alle forskjellige. Skal Vestbredden igjen bli den sydende langsida den en gang var må vi alle ta vår del av ansvaret, det gjør vi best med å gi det vi kan under kampene. Det er faktisk det en stående og syngende supporter skal gjøre, hvis noen hadde glemt det...

Vi må innse at Cola kjører et helt annet løp enn den mer "satte" Vestbredden. Noe som er bra! Vestbredden skal igjen satse på den gode gamle sangen, de klassiske klanssangene som synges i et halvt minutt og ferdig med dem. Der Cola står og hopper i fem minutter og vifter frenetisk med flagg og skjerf skal VB synge sine sanger helt uavhengig av hva som skjer der borte i svingen. Man skal rett og slett leve sitt eget liv bortsett fra de fire-fem gangene i hver omgang hvor sidene synger mot hverandre.
DA skal det virkelig smelle!
Vi har kommet fram til at det ikke lar seg gjennomføre å synge samstemt fra ytre venstre på VB til ytre høyre i Cola, det er rett og slett alt for lang avstand. Vi har prøvd, men gir det altså opp.


Ved å ha to supportersider som kjører hvet sitt løp vil vi også vise at vi virkelig har et stort mangfold og ikke minst et stort antall syngende supportere. Litt topp internasjonalt snitt med andre ord.Vi snakker 160 meter med rein terror for våre motstandere.

Colasvingen vil fortsatt være plassen der de fleste nye sangene klekkes ut, mye pga akustikk og tetthet, men også mye fordi det er der du vil finne de unge og sultne supportene som i større grad enn oss litt eldre er mer opptatt av en litt mer sydlandsk supporterkultur. Vestbredden kjører det gode gamle løpet vi veit vi trives med og som vi alltid har vært gode på. Den klassiske klansstemninga med andre ord!

Basert på dette må derfor folk finne ut hvor de føler at de passer best og kjøpe seg sesongkort nettopp der.Synger du ikke og er 100% dedikert absolutt hele tida på et sangfelt ødelegger du bare for de andre som står der, tenk litt på dette før du går inn i Sjappa og kjøper deg en plass.

Neste år får du nemlig høre det hvis du ikke leverer varene.
Silkehanskene er av for alltid.
Ingen supportere er bedre enn noen andre, uansett om de synger hele tida eller ikke, men skal vi opprettholde den stemninga som faktisk har gjort oss til det vi er må vi legge noen harde føringer.
Klanen uten sang er helt verdiløs, ikke minst for spillerne der ute på gresset.
Og så herlig det er å høre på!


Hvis Vestbredden på tross av disse tiltakene ikke viser seg å fungere tilfredstillende vil hele langsida bli nullstilt etter neste sesong. Dette betyr i klartekst farvel til alle faste plasser og fritt fram for alle. La oss håpe at vi unngår det. Det er opp til alle som skal stå der i 2007 å sørge for at et sånnt dramatisk tiltak ikke skal bli nødvendig. Det skal vi selvsagt greie!

Mange har også sett seg lei på folk som har med småunger på sangfeltene.Dette vil ikke bli tillatt neste sesong.
Småunger har ingening midt i mølja å gjøre og får en mye bedre og ikke minst sunnere suppoteroppvekst på litt mer safe steder. Her må foreldrene selv ta ansvar, et sangfelt er ingen barnehage. Send dem over til Miniklanen!


Med ønske om et godt og framgangsrikt 2007 samt bronse 2006!

For EngaSang.
KjellG.


Tromsø skal virkelig få det på søndag.
Hele stadion!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da vil jeg spørre tilslutt. Er dette noe vi kan gjennomføre på PH-feltet til neste år på den nye stadion? Hadde vært fint med svar, særlig fra sentrale PH-medlemmer.

---------------------------

Burn in hell, por favore..


erikjorstad

A-lagspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 455

Lagt til: 04 nov 06, 08:04
Ja til sangkontrakt!

---------------------------

A struggling player, then sing his name....
Support him with honour, he`ll come good again....

Test dine managerferdigheter - Hattrick.org


frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 04 nov 06, 10:21

Høres bra ut, men om det er gjennomførbart? Neppe... Hvem skal gå rundt å kontrollere om alle synger? Å hva dersom en ikke synger? Kastes ut? Hvor mange blir vi igjen på feltet til sommerferien da? 100 Maks!

Man klarer nok ikke å tvinge folk til å synge, så da ender man opp med et lite Ph felt! Sånn det er nå, er det noen som synger hele tiden, mens noen lar seg rive med innimellom. Stuer vi dem som lar seg rive med innimellom et sted for seg selv vil jo disse holde kjeft hele tiden, mens de trofaste sangerne vil fortsette, men da alene hele tiden...

 

Hva som er best vet jeg ikke, men vil se stusselig ut med 100 stykk på supporterfeltet når det er plass til det mangedobbelte! Men trur vel ikke dette lar seg gjennomføre og er spent på å se hvordan Enga klarer seg her....


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 04 nov 06, 10:43
Endret: 04 nov 06, 10:45
Opprinnelig postet av frekkrik

Høres bra ut, men om det er gjennomførbart? Neppe... Hvem skal gå rundt å kontrollere om alle synger? Å hva dersom en ikke synger? Kastes ut? Hvor mange blir vi igjen på feltet til sommerferien da? 100 Maks!

Det er vel ikke feltet som helhet det er snakk om, men at man forsøker å samle de mest ivrige sangfuglene i nærheten av hverandre. Man skal selvfølgelig ha tilgang til moderasjon og et Plankehaugen-felt selv om man ikke er den som skriker høyest, men er du av den litt beskjedne typen, så MÅ du ikke stå midt i mølja med sangfugler.

|yyyyyyyyyyy|x-x-x-x|yyyyyyyyyyy-
|yyyyyyyyyyy|x-x-x-x|yyyyyyyyyyy- tilskuere
|yyyyyyyyyyy|x-x-x-x|yyyyyyyyyyy-
                 _______
_______|                |_______ målet til Shabaan!


Lager man et eget felt for de mest ivirige sangfuglene rett bak mål hvor man krever at det synges for full hals, så burde det være mulig å kontrollere dette. Det viktigste er faktisk ikke å kontrollere at alle synger under kamp, men å bevisstgjøre at man ØNSKER å samle de mest ivrige sangfuglene for å skape en god ramme rundt kampen. Ved å påtvinge at man signerer en sangkontrakt eller lignende, så blir i alle fall medlemmet klar over at det forventes sang!

Å gjøre dette x-området om til et vrimleområde er nok heller ikke dumt. De mest ivrige bryr seg ikke om å ha en fast plass. Det er faktisk bedre å ha samle 100 syngende supportere innen et slikt begrenset felt framfor å spre de utover hele kortsiden. Jeg tror ikke noen vil ha problemer med å akseptere dette.

PS! Jeg burde få tildelt en kunstnerpris for den figuren.

---------------------------

Ansvarlig redaktør


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 04 nov 06, 12:27
ja til sangkontrakt!!!

---------------------------

SYNG FOR FAEN!!!!
FRIHET FOR ULTRAS!!!
STOLT MEDLEM AV FFF!


danan2

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 04 nov 06, 15:07

Ja til sangkotrakt her også! Dette håper jeg virkelig blir satt i sving.

 

Holters: Ett ord, Imponert!


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 05 nov 06, 23:59
Du er så vis.....
JA til sangkontrakt!

---------------------------

døm som sier at andre er domme, døm er domme døm!


Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 06 nov 06, 00:30
Dette med sangkontrakt er vel så langt det mest konstruktive som har kommet. Vi stjeler mer enn gjerne gode idèer fra andre... Hele sangopplegget kommer til å bli vurdert nøye før neste sesong også hos oss. Det braker løs fredag 1. desember med sangtreff på klubbhuset på Stadion, altså gamle, gode, pensjonerte Stadion. Vi fikser litt mat og koser oss med litt drikke av ymse slag og planlegger sangopplegget for 2007. Mer info kommer etter hvert, men sett av kvelden allerede nå.

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 06 nov 06, 00:36
Endret: 06 nov 06, 00:36
Opprinnelig postet av Lars Thoresen
Det braker løs fredag 1. desember med sangtreff på klubbhuset på Stadion, altså gamle, gode, pensjonerte Stadion. Vi fikser litt mat og koser oss med litt drikke av ymse slag og planlegger sangopplegget for 2007. Mer info kommer etter hvert, men sett av kvelden allerede nå.


Ikke mer fornuftig å ta dette på nyåret da? Stort verre "midt i eksamensrushet" kan du ikke finne enn 1. desember...

---------------------------

Ansvarlig redaktør


Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 06 nov 06, 01:16

Mesteparten av jobben med sangopplegget og mulig ny sang-cd blir nok gjort på nyåret, så dette blir vel ikke den eneste samlingen som har med sang å gjøre. På forrige medlemsmøte var det ønske om en kveld i slutten av november, men denne var ikke ledig. Derfor ble det 1. desember i stedet. Døm som ikke kan komme denne kvelden, kommer neste gang. Og mye kan jo diskuteres her på forumet før man tar det et par steg videre 1. desember. Alle har vel ikke eksamen!?!

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 06 nov 06, 09:10
Mulig, men tenk på at mange av de mest aktive stemmene pr nå er studenter...

---------------------------

døm som sier at andre er domme, døm er domme døm!


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 06 nov 06, 11:14
Trod de fleste er midt oppe i eksamen rundt den tida, fra slutten av november til midten av desember har både så å si samtlige skole og universiteter eksamener

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»



lars E

Knøttespiller

Ble medlem: 23 feb 05
Innlegg: 67

Lagt til: 06 nov 06, 13:42
Positivt med sangkontrakt! Men folk bør kanskje få en sjangs før sesongen for så eventuelt å bli fjernet fra feltet?

---------------------------

"Nå drar vi opp te Traræ, og lengtær åss te ekæ, tell guttæne kåmmer hjem med kongepokaleeeeen!"


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 06 nov 06, 22:33

Den enkleste måten å gjøre det på er å legge det inn som et punkt i vedtektene for Plankehaugen, at feks står du på Plankehaugenfeltet så skal du synge, ellers kan du bli vist bort. 

 

Er ikke like lysten på å innføre sesongkortplikt da det vil ramme de som ikke har råd til å blenge ut 2000 spenn (eller hva de nå vil koste til året) og heller vil fordele utgiftene ut over sesongen (slik bl.a jeg har gjort i år).

 

Syns også vi skal formalisere rollen til Zoran litt bedre (vet ikke i hvilken grad den er formalisert nå) og kanskje gi han en påskjønnelse for strevet, feks gratis sesongkort etc.. Ved å øke medlemskontigenten feks 5 kr pr pers så skulle det la seg gjøre økonomisk sett...

---------------------------

For sammen er vi sterke, og det kjennes ille bra å være fra den byen, som laget kommer fra
---
http://www.plankehaugen.no
----
Msn : frpau@hotmail.com
----
Å TROFEET LØFTAS HØYT PÅ ULLEVÅL!!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340