Husk meg
Brukernavn
Passord

Ny ultrasgruppe! Brigade Rødhvit 06!

Flat Trådet Nøstet
Side 7 av 11 7

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 27 mai 06, 17:58
Endret: 27 mai 06, 17:59
En ting jeg lurer på : Hvorfor må dere på død og liv  kalle dere Ultras og stå under egen banner ? Holder det ikke med å gruppere dere sammen for så synge av full hals ?  Dere står faktisk på Plankehaugen-feltet og alt dere foretar dere der er Plankehaugens ansvar.  Prøv å ro dere ned og faktisk les innlegget. 

Jeg støtter 100% intensjonenen deres med å prøve å skape mer liv på PH-feltet. Det jeg og tydligvis mange andre har problemer med er betegnelsen "Ultras" og det å stå under eget banner på PH-feltet. Jeg er sikker på at dere klarer dette selv med å droppe Ultras-betegnelsen.

---------------------------

I gode og onde dager, vil vi trofast møte opp.
Når guttane går på banen står vi i samla tropp.
For sammen er vi sterke, det kjennes ille bra å være fra den byen, som laget kommer fra
---
http://www.plankehaugen.no
----
Msn : frpau@hotmail.com


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 27 mai 06, 18:16
Opprinnelig postet av Bob Page
En ting jeg lurer på : Hvorfor må dere på død og liv  kalle dere Ultras og stå under egen banner ? Holder det ikke med å gruppere dere sammen for så synge av full hals ?  Dere står faktisk på Plankehaugen-feltet og alt dere foretar dere der er Plankehaugens ansvar.  Prøv å ro dere ned og faktisk les innlegget.

Jeg tipper de ønsker å gjøre det fordi det er et fenomen som sprer seg i supporter-Norge, og det har etablert seg Ultras innad i flere av de store supporterklubbene i landet. Det har tilført disse supporterklubbene noe ekstra (positivt) og da er det ikke så merkelig at noen i Fredrikstad også ønsker å få til noe lignende her?

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 27 mai 06, 18:50
Det blir for dumt å kalle oss kosegjengen, når det egentlig heter Ultras. Og resten av supporter/ultras-Norge kaller det ultras. Men godt forslag.

---------------------------

Syng, eller forlat plankehaugenfeltet!


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 27 mai 06, 19:14
Endret: 27 mai 06, 19:17
"Kosegjengen" blir da litt drøyt, men det må da stå bedre til med fantasien enn det .

Desuten er jeg ikke imot Brigade Rødhvit, det er Ultras-stempelet som jeg er beskymret over og signalene det sender utad...

---------------------------

I gode og onde dager, vil vi trofast møte opp.
Når guttane går på banen står vi i samla tropp.
For sammen er vi sterke, det kjennes ille bra å være fra den byen, som laget kommer fra
---
http://www.plankehaugen.no
----
Msn : frpau@hotmail.com


RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 27 mai 06, 19:39
Endret: 27 mai 06, 19:40

Beklager å være litt off-topic, men jeg registrerte at også vi i Holygans bli nevnt som en utbrytergruppe, noe jeg på det sterkeste vil tilbakevise.

Her er noen punkter jeg ønsker å avklare:

1: Når folk ser på oss som en trussel eller utbrytergruppe, er det litt paranoid. Vi er kun en hobbyvirksomhet. Vi ønsker ikke å være noen gruppering ved siden av Plankehaugen, ei heller stå på egne steder på stadion. Vi er noen ivrige FFK supportere som for moro skyld startet denne uavhengige supporterklubben. Vi har ingen intensjoner i å prøve å splitte noe som helst. Dette er kun uskyldig moro.

2: Likevel ønsker vi på sikt å kunne bidra til at kristne FFK supportere kan bli kjent med hverandre på tvers av menigheter og kirkesamfunn. Lett å snø inne i vært vårt lokale. Noe som ikke er positivt.

3: Vi vil på ingen måte evangelisere på kampene eller påtvinge andre vår tro. Vi blander absolutt ikke fotball og religion. Når vi er på kamp, er vi på kamp. Og vi synger med og er med på å skape stemning sammen med Plankehaugen.. som vi forøvrig er medlemmer av.

4: Vi respekterer at mennesker ikke tror og ikke vil tro. Vi har ikke tenkt å prøve å gjøre noe med dette. Det er imidlertid viktig å tenke på at andre har andre holdninger. Kanskje Holygans kan være et kontaktpunkt for folk som ønsker kontakt med oss. Det er mange som er oppvokst i menigheter, og som ikke har sluppet sin tro helt, men ønsker å gjenoppta kontakt med andre kristne. Da kan vi jo være tilgjengelige.. på deres prinsipper selvsagt. Tro det eller ei....men det finnes faktisk mennesker som lengter etter å komme i kontakt med kristne.

5: Dessuten er det mest som nettside vi er aktive. På stadion er vi som alle andre. Ingen egen gruppe, ikke egne sitte/ ståplasser, nada....

Jeg kan altså ikke få sagt det sterkt nok - vi har ingen planer om å skille oss ut på noen måte. Men sosialt kanskje vi kan fylle et behov oss enkelte mennesker som Plankehaugen ikke kan? Viktig å respektere å forstå at alle har ulike behov. Alle kan ikke gjøre alle til lags. Derfor kan vi jo utfylle hverandre på visse områder...mener nå jeg.


---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -

www.holygans.com / www.nettpuben.blogspot.com


Abby

A-lagspiller

Ble medlem: 23 aug 04
Innlegg: 244

Lagt til: 27 mai 06, 19:40
Opprinnelig postet av bønna
Til mr_max og Propellen: All ære til PH og det arbeidet de legger ned for klubben, det er helt fantastisk! Alikevel syns jeg at PH danser litt for mye etter FFKs og NFFs fløyte. Hvis vi har lyst å skape best mulig stemning så må vi ta kontrollen over tribunen, ikke la alle andre si hva som er greit og ikke greit. Hva det gjelder tifogruppa, så virker det som det er en veldig sammensveisa gjeng som kjører sin egen greie, akkurat det appelerer ikke til oss som har gått sammen og dannet BRH. Det er ikke ment som negativ kritikk, dere har kjørt noen veldig bra tifoer i løpet av åra.

Jeg kan heller ikke skjønne at vi skal gå inn i en dialog med PH om at dette skal være greit, vi er fortsatt medlemmer av PH og fortjener å bli behandlet som fullverdige medlemmer inntil vi bryter med reglementet.


Dette sto på side 4 i denne tråden. Og det er setningen "Alikevel syns jeg at PH danser litt for mye etter FFKs og NFFs fløyte. Hvis vi har lyst å skape best mulig stemning så må vi ta kontrollen over tribunen, ikke la alle andre si hva som er greit og ikke greit" som skremmer meg fra det hele. Det er det jeg mener med at det ikke er så gjennomtenkt å si dette FØR alt er i boks.

Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 27 mai 06, 19:46
Endret: 27 mai 06, 19:47
he he koseklubben  hadde nok ikke trekkt mye folk nei. er ikke i PL  og er positiv til alt som kan lage mer liv rundt kampene. Alle trenger ikke være enige eller oppføre seg likt. selv er jeg i Hovedtribunen Ultras og lager derfor minimalt med liv.Så stå på Ultras

NB ! er i den satanistiske delen av HU.

---------------------------

Vlad-Regjerende SiffertipsKonge
Få Roger hjem !!!


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 27 mai 06, 20:46

Takk for all støtten BRH har fått fra fjern og nær! Dritbra! Etter å ha fått mye piss fra forskjellige hold, så virker det som om pipa har fått en annen lyd. Så vi kan vel ikke annet å gjøre enn å takke Demokraten for et utsøkt stykke journalistisk arbeid og Lars Thoresen for sine veloverveide utalelser.

Som de fleste sikkert har skjønnt, vi er ikke en gruppe gutter som springer rundt etter bråk, vi vil kun støtte laget vårt på best mulig måte, og da mener jeg ikke måten NFF og NSA mener vi bør gjøre, men på VÅR egen måte. Fotballen tilhører oss, supportere, ikke bare for folk som dukker opp på kamper i ny og ne, kjøper seg en pølse, slenger dritt om Hoås, Blixt, Sørlie(eller den som skulle være det perfekte mobbeoffer der og da) og drar 5 min før kampslutt. Om  NFF skal fortsette i samme stil fremover vil vi ganske sikkert få NHL-tilstander på tribunene, hvor familier på fire sitter rundt et kingsize-popcorn-spann, slurper i seg hver sin cola og holder kjeft. Jeg vil ikke ha det sånn, jeg vil ha engasjement og føleleser!!

På tifo-fronten til BRH vil det stå relativt stille før sommern. Mange av oss har fortsatt mye jobb, skolegang og eksamener å tenke på, men jeg kan love dere at et BRH-banner og annet tifo vil dukke opp i løpet av sommern og være klart før høstsesongen.

Jeg vil avslutte med en liten hilsen til Lars T. og sikkerhetsansvarlig på stadion, Svein Erik Waters: Ikke prøv å jobb mot oss, vi har kommet for å bli!!


Rettferdighet for ultras!!

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


polvott

Juniorspiller

Ble medlem: 04 nov 04
Innlegg: 91

Lagt til: 27 mai 06, 21:03
Bønna du gjør ikke dette litt feil nå.. 
Er ikke i mot planene deres men tror det lønner seg å holde en litt mykere tone....
Tenk dere om føre dere fyrer løs nå æææææ...

---------------------------

Laget vårt, byen vår!!!!


mr_max

A-lagspiller
Ble medlem: 08 mai 04
Innlegg: 329

Lagt til: 27 mai 06, 21:06
Endret: 27 mai 06, 21:09
har bare et spørsmål jeg:


Har dere slått fra dere bluss på tribunen?
både hjemme og borte?

husk at Bluss er det samme som store bøter for klubben i vårt hjerte.....

Derfor jeg lurer litt på dette.

+++ er ikke FFK som fikk bota for hva LSK fansen gjorde her eller hva Ultras gjorde her...

Den gikk vist videre til LSK

er vel en grunn til at LSK nå går inn å tar Ultras gruppa blant supporterne så hardt som dem gjorde sist hjemmekamp?

Ultras gruppa i LSK har gjort en kjempe jobb med mye.

Det dem har gjort feil er at dem har tatt med bluss inn på tribunen som har ført til at godeste FJøra betaler x-antall 10 000 kroner til NFF....


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 27 mai 06, 21:09
Polvott, hvem burde tatt en mykere tone først? Her har lederen av supporteklubben jeg er medlem av gått ut i media og sagt 

"- Litt sarkastisk kan det sies slik at dette er en gjeng som ennå ikke har kommet seg ut av puberteten og som vil bruke fotballen som ”penisforlenger”".

Er det rart man blir provosert?

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 27 mai 06, 21:13
Endret: 27 mai 06, 21:15
Mr Max, den diskusjonen har vi tatt før, det er lørdagskveld, jeg skal snart ut, du vet ihvertfall hvor jeg står i denne saken, så diskusjonen får vente til i morgen.

BRH har forøvrig ikke tatt endelig stilling til blussing hjemme/borte, det vil vi i så fall finne ut etterhvert.

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 27 mai 06, 21:53
Jeg har nå, tro det eller ei, lest gjennom alle innleggene i tråden og vet egentlig ikke hva jeg skal tenke om denne nye gruppa. At noen ildsjeler vil skape mer sang og liv på PH-feltet er kjærkomment for meg. Så sant det ikke utvikler seg til å bli som "Unge Enga", som bevisst ypper til bråk. Å være hardbarka supporter er greit, men å være hooligan er bare unødvendig. Kjenn deres begrensninger og gjør oss stolte så har dere min stemme.

---------------------------

Kan ikke nye FFK-stadion bli ferdig NÅ?!?!?!?! =)

Fortsatt god bedring Dagfinn!


Pablo

Bedriftsspiller
Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 2

Lagt til: 27 mai 06, 21:55
Opprinnelig postet av Scout
Så sant det ikke utvikler seg til å bli som "Unge Enga", som bevisst ypper til bråk.


Hvor har du det fra?

SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 27 mai 06, 22:47
Opprinnelig postet av bønna

Takk for all støtten BRH har fått fra fjern og nær! Dritbra! Etter å ha fått mye piss fra forskjellige hold, så virker det som om pipa har fått en annen lyd. Så vi kan vel ikke annet å gjøre enn å takke Demokraten for et utsøkt stykke journalistisk arbeid og Lars Thoresen for sine veloverveide utalelser.

Som de fleste sikkert har skjønnt, vi er ikke en gruppe gutter som springer rundt etter bråk, vi vil kun støtte laget vårt på best mulig måte, og da mener jeg ikke måten NFF og NSA mener vi bør gjøre, men på VÅR egen måte. Fotballen tilhører oss, supportere, ikke bare for folk som dukker opp på kamper i ny og ne, kjøper seg en pølse, slenger dritt om Hoås, Blixt, Sørlie(eller den som skulle være det perfekte mobbeoffer der og da) og drar 5 min før kampslutt. Om  NFF skal fortsette i samme stil fremover vil vi ganske sikkert få NHL-tilstander på tribunene, hvor familier på fire sitter rundt et kingsize-popcorn-spann, slurper i seg hver sin cola og holder kjeft. Jeg vil ikke ha det sånn, jeg vil ha engasjement og føleleser!!

På tifo-fronten til BRH vil det stå relativt stille før sommern. Mange av oss har fortsatt mye jobb, skolegang og eksamener å tenke på, men jeg kan love dere at et BRH-banner og annet tifo vil dukke opp i løpet av sommern og være klart før høstsesongen.

Jeg vil avslutte med en liten hilsen til Lars T. og sikkerhetsansvarlig på stadion, Svein Erik Waters: Ikke prøv å jobb mot oss, vi har kommet for å bli!!


Rettferdighet for ultras!!



Dere har min fulle støtte også...
Til holygans: Jeg skrev ett innlegg på vgdebatt, hvor jeg sa at dere ikke var noen utbrytergruppe, det sa jeg også om BRH, for folk på forumet der var skeptiske, og jeg forklarte dem hva som egentlig var tenkt med BRH...
Holygans er også en fin ting, en fin side som jeg bruker noen ganger
Både holygans og a9sh og bønna har min fulle støtte også. stå på guttær

---------------------------

God bedring Dagfinn Enerly


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 28 mai 06, 02:09
Må nesten smile litt når jeg leser noen kommentarer her inne, 
...eller uttalelser og sitater i media for den saks skyld.
Selv er jeg katolikk, har rimelig høy utdannelse og innehar en ansvarsfull posisjon i mitt nåværende arbeidsforhold. 
Ingenting av dette ekskluderer vel meg fra aktivt å tilhøre en ultrasgruppering, eller...? 
Ser at det fortsatt er mange som ikke helt har kvittet seg med det sort/hvite TV-apparatet...

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 28 mai 06, 02:54

Jeg kommer ganske sent inn i debatten her forstår jeg, men jeg våger meg på et innlegg alikevel.

FORDOMMER er vel det som jeg kan tolke ut av innleggene til de som er negative til disse guttene. Etter det jeg har skjønt og fått med meg de siste årene som Plankehaugen har eksistert, har det ALDRI vært noe problemer med disse to guttene som har planer om å starte Brigade Rødhvit. Det er to unge gutter som vil synge mer og heie guttene fram til seier.
Vi må jo dømme dem etter hva de har gjort, og ikke etter hva vi tror de skal gjøre. etter det jeg har fått med meg har de ikke gjort noe som går utover det Plankehaugen har bestemt. Gjør dem det, skal vi nok klare å rydde opp i det. Når det gjelder det så kan vel andre feie for sin egen dør.


Om de kaller seg Ultras kan jeg ikke forstå at de er ute etter bråk av den grunn. Hadde de kalt seg for FFK Hooligan Firm eller noe i den retningen, kunne det tolkes som om det er vold de var ute etter.

Det de sier selv er jo følgende; de vil ikke bryte ut av Plankehaugen, og de vil synge mer på kampene. Det er jo to fine ting? Vi må jo stole på hva folk sier og gi dem en mulighet til å bevise det.

Det med sang har jo vært et diskusjonstema lenge. Hvordan få mer sang og trøkk?
Kan dette intiativet heve nivået på sangen er det bra. Verre er det ikke.

Jeg er hverken en motstander eller en tilhenger av at en gruppe bruker navnet Ultras, for det er innholdet som teller, synes jeg. Jeg tror det er to greie gutter.





---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 28 mai 06, 08:51
Opprinnelig postet av Abby
Opprinnelig postet av bønna
Til mr_max og Propellen: All ære til PH og det arbeidet de legger ned for klubben, det er helt fantastisk! Alikevel syns jeg at PH danser litt for mye etter FFKs og NFFs fløyte. Hvis vi har lyst å skape best mulig stemning så må vi ta kontrollen over tribunen, ikke la alle andre si hva som er greit og ikke greit. Hva det gjelder tifogruppa, så virker det som det er en veldig sammensveisa gjeng som kjører sin egen greie, akkurat det appelerer ikke til oss som har gått sammen og dannet BRH. Det er ikke ment som negativ kritikk, dere har kjørt noen veldig bra tifoer i løpet av åra.

Jeg kan heller ikke skjønne at vi skal gå inn i en dialog med PH om at dette skal være greit, vi er fortsatt medlemmer av PH og fortjener å bli behandlet som fullverdige medlemmer inntil vi bryter med reglementet.


Dette sto på side 4 i denne tråden. Og det er setningen "Alikevel syns jeg at PH danser litt for mye etter FFKs og NFFs fløyte. Hvis vi har lyst å skape best mulig stemning så må vi ta kontrollen over tribunen, ikke la alle andre si hva som er greit og ikke greit" som skremmer meg fra det hele. Det er det jeg mener med at det ikke er så gjennomtenkt å si dette FØR alt er i boks.


Enig. Det er tross alt FFK/NFF som setter reglene for fotballen/tribunen. Er man uenig i dette får man heller prøve å påvirke systemet istedet for å gi f@en i regler. Hvis ikke PH følger regler som er satt av FFK/NFF risikerer vi å miste de privilegiene vi har på Fredrikstad Stadion. Det er synd hvis en håndfull gutter skulle sørge for det...

---------------------------

I gode og onde dager, vil vi trofast møte opp.
Når guttane går på banen står vi i samla tropp.
For sammen er vi sterke, det kjennes ille bra å være fra den byen, som laget kommer fra
---
http://www.plankehaugen.no
----
Msn : frpau@hotmail.com


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 28 mai 06, 09:18
Jeg synes det er fint Plankehaugen får litt konkurranse om å heie FFK frem, kanskje et spark i ræva om å bli enda bedre, ikke at dere er så dårlig, men alt kan vel bli bedre?

Synes det siste har vært tamt i forhold til bluss, bannere, ballonger og konefetti, hvorfor har dere sluttet med dette?

Kanskje dette kunne vært noe for de som ønsker å bryte ut, eller gjøre Plankehaugen enda bedre?


Men, støtter de og vil gi de en sjanse, dummer de seg ut, er det finito


olenordby

Bedriftsspiller
Ble medlem: 28 mai 06
Innlegg: 8

Lagt til: 28 mai 06, 12:27
Endret: 28 mai 06, 12:29
Støtte til Brigade RødHvit06. Vi i Lillestrøm møtte (og møter enda..) på disse problemene. Vi har blitt kalt både det ene og det andre, uten at noe av det har noe "hold i seg". Det eneste vi er ute etter er å støtte Lillestrøm Sportsklubb på VÅR måte, på måten VI føler er riktig. Dvs 100% hopping, synging, flaggviftig, bannere, først PÅ stadion, sist UT av stadion. Synging FØR kampen, synging UNDER kamper, synging ETTER kampen. Støtte til BRH06 http://ultrasfeltc.com/index.php?subaction=showfull&id=1148772318&archive=&start_from=&ucat=1& Nordby UltrasFeltC (Beklager rotete innlegg, klarte ikke helt å mekke mellomrom).

---------------------------

http://www.ultrasfeltc.com



Flat Trådet Nøstet
Side 7 av 11 7

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f