Husk meg
Brukernavn
Passord

Mitt siste ord i "Markus saken"

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Propellen

A-lagspiller

Ble medlem: 26 jan 05
Innlegg: 277

Lagt til: 17 jul 05, 22:35
Opprinnelig postet av ffkerkonge
Hallo !
Skjerpings alle man nå er det vel nok med klaging på FFK systemet syntes ikke dette var en spessiel lur avgjørelse jeg heller men når det er nok så er det det
Fotball er fotball
Ikke sett Enkeltspillere høyere Enn VÅR elskede klubb


Pass på så ikke DU setter Adm. Dir høyere en VÅR elskede klubb.

---------------------------

" – Det skal veldig mye til før jeg drar herfra. Jeg har jo en familie å tenke på, sier landslagskeeperen."


ffk-thomas

A-lagspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 370

Lagt til: 17 jul 05, 22:50
Bra innlegg, Klokan! Jeg skjønner poenget ditt om å stå sammen om det vi kjemper for. Men nå er det litt vanskelig å vite hva som er sant-usant, og derfor vanskelig for meg å delta i noe aktivt overfor klubben. Hvis det var forståelig... :p

vidar_hansen

Knøttespiller
Ble medlem: 14 sep 04
Innlegg: 53

Lagt til: 17 jul 05, 22:56


Takk for et kjempebra innlegg. Du er virkelig en som har forstått sakene her. Jeg er 100% enig. Det er FFK som gjelder og det er vår klubb. Vi som har vært FFK supportere siden vi ble født. Jeg og min kamerat stod på det vi kunne for å få FFK til å snu gjennom våre kanaler mhp Markus saken. Vi ringte også Markus blant annet, og han ville jo bli, men møter en kald skulder. Han er antagelig den spilleren som har blødd mest for laget av samtlige og han var kaptein for laget vårt. Hvis ikke han skal kunne få si ifra når man ser på en video så er det jo ikke mulig. Det er også merkelig at vår kaptein og kanskje viktigste spiller som har ca et halvt år igjen av kontrakten sin med klubben og er 29 år ikke får seg forelagt et nytt kontraktstilbud. Raymond Kvisvik uttaler at det er normalt å få kontraktsforslag senest et år før kontrakten går ut.

Jeg synes at dere skulle gjøre en markering på stadion i morgen mot det som har hendt. Det vil garantert gi masse oppmerksomhet, og det eneste som gjelder er å si ifra. Men jeg tror det er veldig viktig å ha en plan og en strategi med markeringen. Og hvis dere får til det så kan det bli knall bra.

Nå går også Roger Risholt GRATIS. Jeg spør meg hva de driver med. En spiller på 26 år går gratis midt i sesongen, og han har et og et halvt år igjen av kontrakten sin. Han var vår beste spiller i fjor og ledet lenge VG børsen. Er det mulig å forvalte våre verdier så utrolig dårlig? Spillerne er jo klubbens aktiva og dersom Roger skal selges må de jo vente til han blir skadefri og få en god pris for han.
En mulig markering er jo å synge for Markus og Roger. Det er jo ennå mulig at Roger kan bli. Jeg er helt sikker på at vi har behov for Roger utover høsten.

Og en ting til jeg kommer til å bue hvis Mokkelbosten viser seg utpå der. Han er ikke vår mann. Det er ikke mulig å oppføre seg så til de grader arrogant som han gjør. Han kunne jo i det minste være bitte litt ydmyk i forhold til det som har skjedd.

Jeg ser flere farer i laget vårt nå, og det verste er i mine øyne at Steinar Sørli rett og slett ikke holder jevnt god tippeligastandard. Han stod noen prakt kamper i starten, men har siden fallt i prestasjonsnivå fra kamp til kamp og gjør merkelige ting i kampene. Jeg mener vi har et stort keeper problem som til slutt kan sende oss inn i nedrykksstriden. Du er jo gammel keeper og ser vel kanskje dette du også. Alexander er etter min mening god nok i massevis, men så lenge FFK ikke vil satse på han av ulike grunner må vi ha en ny keeper.

Videre er det jo merkelig at de unlater å tegne ny kontrakt med Brian West nå som han er halvskadet. Når han er halv frisk så er han jo en konstant trussel mot motstanderlaget. Det er jo mye smartere å forlenge kontrakten med Brian nå enn å vente til han blir frisk og prisen stiger.

Jeg mener også at Drillo ikke kan være hovedtrener. Bytt roller og la Eggen være hovedtrener.

Og Zoran det ville vært veldig gøy å høre om den reisen deres.. Bad Blue Boys

StianLarsen

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 17 jul 05, 23:31
Ja Zoran vil høre den historien din om bad blue boys. Og Zoran jeg er helt enig i det du skriver!

---------------------------

Sensuren til admin er `bra`


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 18 jul 05, 00:55
Jeg syns FFKs ledelse skal ha fokus på hvordan FFK skal forvaltes, og ikke på hvilke spillere som er lydige overfor trenern, eller hvem som har rett til å ta hvilke avgjørelser.

Jeg synes ikke det virker som om FFKs ledelse akkurat nå forvalter FFS ressurser på en god måte akkurat nå, eksempelvis er det meningsløst å gi bort en potensiell landslagsspiller midt i sesongen.

FFKs ledelse vet like godt som oss at en spiller som trener hardt, spiller godt, og går foran i troppen blir "satsa på". Så når dette blir brukt som argument for at man slipper Markus og Roger på denne måten, så er det kun et skalkeskjul, og det er noe annet som *egentlig* ligger bak. Jeg vet ikke hva det er, men det er et eller annet bak, det er jeg sikker på.

FFK har akkurat nå et ledelsesproblem. Dette er jeg helt sikker på, for det er så store åpenbare ulogiske avgjørelser fra ledelsen for tida. FFK må i sin organisasjon ha en klarere kommunikasjonsstrategi for å oppnå de mål man har satt seg. Man må ha en strategi for hvordan man skal få en god tropp med spillere som vil blø for drakta. Det å si "du vil ikke bli satsa på" til en 29-åring er rett og slett totalt ufølsomt og uintelligent. Man må ha en strategi for hvem som skal tilbys kontrakter når, og hvem som skal ha noe å si på hvem som skal være i troppen. Det virker som om man nå selger Ringholm fordi man *kan* selge Ringholm, ikke fordi man faktisk ikke har bruk for ham.

Jeg ville hate å se FFK bli redusert til et forbanna VIF mht spillere og spekulasjoner. En FFK-spiller skal spille i FFK fordi han ønsker det, ikke fordi vi gir fetere lønninger enn alle andre.

Helt til slutt vil jeg si at det å ha et overgangsvindu i juli er tullete, skaper usikkerhet, omrokkeringer og skalting og valting med spilleres framtid. I tillegg kommer spillere i en dobbeltroller som man for få år siden ville finne svært betenkelig. Spillere har en jobb, og de spiller ikke bedre av å vite at de risikerer å bli sendt vekk fra en klubb midt i en sesong.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 18 jul 05, 02:02
Endret: 18 jul 05, 02:05
Opprinnelig postet av Klokan
her kokte det om torsdag og hoder skulle rulle som bare det men nå ser det ut som om det er kun oss enkelte som fortsatt står på sitt.


Ikke feigt å endre mening vet du Klokan:cool:
Når det er sagt, jeg vil fortsatt at 2 personer skal ut; Baltazar, og ikke minst mannen som bare henvender seg med respekt, til personer med "høy rang". Han vil jeg personlig være med "å jage til perrongen".

---------------------------

Macka fra start!


guggen

Knøttespiller
Ble medlem: 12 jan 05
Innlegg: 29

Lagt til: 18 jul 05, 22:08
Zoran,

Du gjør en god jobb. Etter at du har begynt å lede plankehaugen har det blitt bedre. Du har alltid glimt i øyet og er god til å få med deg folk

FleXUS

Juniorspiller
Ble medlem: 12 mar 05
Innlegg: 105

Lagt til: 18 jul 05, 22:11
vet ikke om jeg skal le eller gråte av enkelte innlegg...

det blir mine siste ord :D

---------------------------

"Trying is the first step towards failure" Homer Simpson



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340