Husk meg
Brukernavn
Passord

Godt FFK lag,men "lifes a bitch" noen ganger.

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 25 jun 03, 21:26
Først:En dommær som hadde nok med å se på annet enn kampen og hdde solgt sjela si til Satan..Er det mulig å begå så mange regelrette tabber?
Utrolig svakt.Kan godt ta med linjemenna når han skal ned å kose med styggen neste gang...

FFK spilte en meget god kamp helt til Risholt gikk tom og Lars Petter forsvant.
Urettferdig at vi ikke vinner.

Spillerene:Fornøyd med forsvar i det store og hele..Syntes Hagen var mer konsekvent som stopper enn som back.
Godt jobba av Hagen og Helland.
Risholt var glimrende frem til 1-1 hvor han datt sammen..(Gi den mannen kontrakt med Blankosjekk),Søder var fin,Watson var man of the match i lag med Sørlie (STOOOOR idag).Bjørnar var bra,Lars Petter jobbet godt og vant mye dueller,men ikke helt venn med ballen.Markus scora,men burde vel vært byttet fremfor LP på slutten.
Hadde ikke noe oppspillpunkt når Markus slokna og LP ble bytta.På tiden at man innser at welton ikke er mannen vi trenger.Utrolig svak og pusete i dueller..Egentlig en jævlig fin kamp og all honnør for en laginnsats det står respekt av..Bare synd at Lillestrøm har slike som KIppe som putter når det trengs.. Hva synes resten av dere.?.:ffk:

---------------------------

"Sov godt Kongo.." "æhh hold kjeft"


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 25 jun 03, 21:52
Jeg synes vi skal være godt fornøyd med kampen idag, selv om det ble et ikke helt fortjent tap. Vi spiller god fotball og viser at vi kan spille jevnt mot mye bedre motstand enn vi møter i 1. divisjon. Samtidig ser vi jo nå hvor avhengig vi er av Risholt. Det er litt skremmende at hele laget detter sammen uten han...også må nå endelig Eggen forstå at vi har en førstekeeper ved navn Steinar Sørlie...Rino er god han, men Sørlie er minst en klasse bedre!

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 25 jun 03, 22:19
Utfra spill og sjanser burde vi ha avgjort denne kampen da vi ledet 1-0. Det er det ingen tvil om. Vi klarte oss lenge bra mot 12 mann (dommeren inkludert), men når kreftene tok slutt helt på tampen, så viser det seg at stallen vår er for tynn når vi skal matche lag på dette nivået. Mens LSK setter inn den ene meriterte spilleren etter den andre, så består vår benk av juniorspillere med erfaring fra 3.div.

Ellers må jeg si at kampen omtrent gikk etter oppskriften slik jeg antok; FFK kjempet veldig bra og fikk spillet til å gli i perioder, men scoret ikke nok. LSK er kyniske, ekstremt gode på dødball og viser at de har noen hakk bedre rutine. At de avgjørende kampen i det 89. minutt på dødball var faktisk omtrent forventet der og da. Det lå i luften...

Når det er sagt; jeg har sjeldent vært så skuffet og oppgitt etter kamp på Stadion. Vi hadde fortjent avansement i dag, men dersom spillerne fortsetter i samme spor (og vi får tilbake de skadede spillerne) så vil vi ta 3 poeng mot Moss på søndag. Og det er tross alt viktigere!

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


HectorFFK

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 589

Lagt til: 26 jun 03, 00:40
Syns gutta spilte en god kamp. På 1-0 rundspiller vi dem! Synd at vi ikke får 2-0 der. Ellers er det utilgivelig av Risholt før 2-1 målet, hva han tenkte på vet ikke jeg, sto jo bare å så på noen få meter fra ballen, hadde nådd den lenge før lsk-spilleren og da hadde vi hvertfall hatt ekstraomganger. Men alle kan jo gjøre feil iblandt så klart....bare så jævli synd at den måtte komme akkurat der og da....

---------------------------

FFK--> I hundre mot toppen!

sa-sa-sa bra-bra-bra Fred-rik-stad

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart...

HATER Mokkelbost!!!


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 26 jun 03, 02:30
Jeg føler meg snytt, men det er ikke noe vi får gjort noe med nå... veldig ufortjent at vi ikke vant i dag, rundspilte LSK etter 1-0 målet, og burde satt den andre spikeren i kista da... men så har de altså en forvokst idiot som i tillegg legger seg ned og filmer uten at noen er nær han!!!! men dette er helt klart to skritt i riktig retning, og spiller vi slik mot moss til søndan, kan bølgen komme til å gå mange runder!!!!!

vi får trøste oss med at vi hadde nok ikke kommet til ullevaal likevel, selv om vi hadde vunnet den kampen her...

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Finn

Juniorspiller

Ble medlem: 26 mai 03
Innlegg: 149

Lagt til: 26 jun 03, 09:48
Det som gledet meg mest mot LSK var gløden spillerne viste. Herlig! Watson jobber kjempe bra og det samme kan man si om resten av laget også. Sørlie virket utrolig solid. Er vel ikke noe tvil om at han står mot Moss. Håkan viste også klasse i dag. Hva har skjedd med Hagen? Han spiller jo drit bra om dagen!!!

Så over til det negative: Hva i Hel….drev Risholt på med før 1-2 målet? Han lot jo bare LSK kællen legge inn uten å presse i det hele tatt. Så ut som han ga faen. Ingen er så sliten at de ikke orker å løpe 2 meter. Men når det er sagt, Risholt spilte en kjempekamp!
Lars Petter alene med keeper…..Det kan vel knapt kalles en sjanse lenger…Hadde det vært Welton hadde han i alle fall rundet keeper (og så skutt utenfor).

math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 26 jun 03, 10:28
Ajaj, var ikke på kampen, men så sjansen til LP på tv. Åffer stoppern opp og knoter der egentlig? Tar ørten "tråkkefinter" førn fomler ballen til Olof. Fela heller, ta en liten skuddfinte og plasser ballen. Jo lengre tid du bruker i sånne situasjoner, jo bedre odds får keepern...

---------------------------

math


Donald

Knøttespiller
Ble medlem: 19 jun 03
Innlegg: 26

Lagt til: 26 jun 03, 11:05
Blir mer og mer oppgitt over den mannen.. Trenger ny spiss FORT SOM F...!

moxi

Juniorspiller

Ble medlem: 11 mai 03
Innlegg: 150

Lagt til: 26 jun 03, 15:27
Synes ikke LP er den som man bør stille størst spørsmål med. Welo , har vi bruk for ham. ? Ser allerede på opvarming at han lunter rundt uten temposkifte eller psykisk oppladning. I kampen lunter han rundt i samme tempo uten temposkifte noe vi har sett han kan. Eggen måtte mase på ham for å presse keeper, Han hadde tross alt friske ben. Etterpå jogger han ut , Ved ballgjenvinning kommer han nesten alltif fra offide. Etterhvert som midtsoppere kommer tilbake bør Stian opp på venstre flanke og Welo opp på tribunen.
Lars Petter scora i bøtter og spann i fjor, javel 2,divisjon, men det er betydelige enklere å jobbe inn mål fra innlegg fra kanten og de må komme fra Stian. Fra høyre kommer det sjelden noe bra.
Eggen må ta et språkkurs med Welo og han bør spille for klubben og ikke bare for lønna.
Men nå har Vebjørn fått pepper, Stjerna fått pepper og begge har kommet veldig godt tilbake.
Stian må iallefall fram ! Og det allerede mot Moss.!!!

---------------------------

moxi-V

FFK - Hvite og røde. Nye Drillos- 2005 må bli bra !!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340