Husk meg
Brukernavn
Passord

Laget mot Sandefjord

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 12 jun 03, 01:52
Steinar

czwartek
tor
tore p
vebjørn

helland
risholt
bjørnar
søderstjerna

ringberg
welton


Jeg mener Tore P bør være tilbake i startoppstillinga.. synes ikke jørgen var spesielt god mot hamkam, solgte seg flere ganger med sklitaklinger han bommet på, trenger rutina til tore p nå som det drar seg til med tv-sendt toppkamp og greier...

Ellers mener jeg at welton nå bør få sjansen på topp. han har flere fine innhopp i det siste, spiller bra på 2.laget.. samtidig får ikke lars petter det til å stemme i det hele tatt...

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 12 jun 03, 02:05
Welton er som regel et friskt innhopp og helt ærlig: Det synes jeg han skal fortsette å være. Hvorfor?

I den FFK2 kampen som alle skryter så ille av Welton Melo; Hvor mange av dere så ham spille? Greit nok, han scoret 3 mål. Det er vel og bra det, men han burde ha scoret 10 mål til med alle de sjansene han fikk.

Welton Melo virker svært lite effektiv, og jeg synes det er mye mer fornuftig å starte med Lars Petter Hansen på topp som kan mørbanke stopperne en del, før en fotrapp Welton Melo kommer inn.

Når det gjelder Jørgen Pedersen synes jeg han bør få fornyet tillitt av den enkle grunnen at han har spilt bra i flere kamper. Riktignok har ikke motstanden vært av den aller beste (les: Mandalskameratene og Bærum), men han har gjort en mer en god nok jobb.

Det er litt for risikabelt å sette innpå Tore Pedersen fra start allerede, men nå vet jo ikke jeg hvilken fysisk tilstand han er i. Som Tor Trondsen sier: Tore har fysikk som en 25-åring. Men når Tore Pedersen er tilbake i storform er han selvsagt selvskreven i første 11’eren.

Personlig har jeg også meget sansen for Bjørnar, men kanskje er det på tide at Røn får prøvd seg fra start? Synes han gjør et godt innhopp hver eneste gang, og det blir som regel mer fart i laget når han kommer innpå. Han er enda ung og urutinert, så det er kanskje ikke så lurt å sette ham inn i en toppkamp mot Sandefjord.

Risholt, Söderstjerna, Sørlie og Rinberg er selvskrevne.

Det mener jeg også Helland bør være. Han spiller bedre og bedre for hver kamp som går. Helland spilte tross alt ikke mer enn et par-tre kamper i fjor, så han trenger matchtrening som alle andre. Samspillet med Czwartek fungerer også meget godt, og Helland mister så å si aldri ballen når han først har den. Han er defensivt god og holder igjen når Czwartek kommer fremover på banen.

Vebjørn Hagen har vært et stort diskusjonstema i tiden som har vært, men uansett hva som har skjedd tidligere så bør han starte. Jørgen P, Anders Ø, og Roger Helland er alternativer her, men Hagen er rett og slett den beste venstrebacken vi har, og også han må få lov til å venne seg til tempoet i 1. divisjon. Stå på Hagen.

Ønsket lag vil være:

Sørlie
Czwartek – Trondsen - Pedersen/Pettersen (formen er avgjørende) – Hagen
Helland – Risholt – Røn (Johannessen, hvis man ikke tør å risikere i denne kampen) – Söderstjerna
Ringberg - Hansen

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Lærkula

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 259

Lagt til: 12 jun 03, 03:00
Sørlie, Czwartek, Trondsen, Pedersen, Pettersen, Helland, Risholt, Johannessen, Søderstjerna, Ringberg, Hansen. Jørgen er konge!!!

---------------------------

11 hvite guttær på vei mot toppen!

Lærkula alias Snæbbuss-Aristokrat #20

Lenge leve hjørnet


patriot44

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 814

Lagt til: 12 jun 03, 11:58
Syns ikke Tore P burde få starte, han har tross alt vært ute en stund, og Jørgen har på ingen måte spilt seg ut av laget... En annen mulighet kan være å flytte Jørgen ut som back, slik at han erstatter Vebjørn Hagen, samtidig som Tore får plass i midtforsvaret... Håper egentlig ikke at dette skjer, da innlegga og langpasningene til Vebjørn er gode å ha... For øvrig håper jeg at vi får se mer til Watson på søndag :D

---------------------------

---- FFK PATRIOT ---

--- Også i motgang ---


Finn

Juniorspiller

Ble medlem: 26 mai 03
Innlegg: 149

Lagt til: 12 jun 03, 12:44
Tror ikke det er avgjørende om Tore eller Jørgen spiller. Jøregen har vist at han holder god standard. Den eneste endringen jeg kunne tenke meg er å se Welton fra start i stedet for L.P. Synes ikke Biffen virker like rask som før. (Forsvarspillerne er naturligvis bedre i 1. div). Det var jo hans styrke og nå er den borte. Han har på ingen måte spilt dårlig, men jeg synes Welton fortjener å få prøve seg fra start som spiss.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 12 jun 03, 14:43
Synes i utgangspunktet de samme 11 som startet mot Ham Kam skal få fornyet tillit. Men dersom Tore P har vist friske takter på trening og tror han holder, så mener jeg han bør starte i en kamp som denne.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


pss

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 673

Lagt til: 12 jun 03, 15:30
Som vi ser, det er meninger om mangt!

Dette er ingen lett oppgave for Eggen junior. Hvis vi ser på forige kamp så er det ingen som har spilt seg skikkelig ut av kampen om en fast plass i førsteelveren. Den nærmeste må vel alikevel være Lars Petter, han skal ha kreditt for at står på, men han virker mye tammere en i fjor. Så det er vel snart duket for at Welton får prøve seg på topp. Videre har man kanskje det største problemet, midtbanen. Risholt og Søderstjerna er vel etter min mening selskrevne. På de to siste plassene er det vel Helland og Bjørnar som har erobret i øyeblikket, Helland har blitt bedre og bedre for hver kamp som har godt så jeg ser ingen grunn til at han må vike plassen sin, men Watson sitter på benken å virker kjempe sugen når han kommer inn, jeg må si at på de inhoppne han har hatt i år, så virker han mye bedre enn har var i fjor. Han har på ingen måte spilt seg ut av laget, de gangne han har fått prøve seg i år. Bjørnar spiller også greit, med hjertet uten for drakten som det sies, han jobber å sliter, men per dags dato er det vel ikke så veldig vanskelig å være midtbanespiller ved siden av en meget god Risholt. Når kommer dagen hvor Michael Røn for prøve seg, jeg har ikke sett han har spilt en dårlig kamp ennå. Om det har vært treningskamp, juniorkamp, rekruttkamp, eller 1 divisjons fotball. Jeg tror at han kommer til å få sjansen ved første anledning som byr seg, enten om Bjørnar eller Risholt mister formen, blir skadet osv. (noe vi ikke håper) I backlinjen har vi per dags dato et luksusproblem, det virker som om en spiller som har spilt meget godt gjennom lengre tid må vike. Dette problemet er vel opp til Eggen å avgjøre, er Tore P. klar skal han spille. Tor T. er selvskreven sammen med Pål A. Etter min mening må Hagen hvile mot Sandefjord slik at Jørgen kan fortsette å spille. Keeperplassen er vanskelig å avgjøre, det kan jo ikke sies at Rino har spilt seg ut av laget. Han gjør sjelden feil, var kjempe god i fjor. Mens Sørlie varierer stort. Han kan spille en stor match den ene uken for å så spille mindre bra den neste. Etter min mening er det kanskje snart turen til Rino igjen. Men kanskje ikke i kampen mot Sandefjord.

Altså etter mmin mening bør dette laget starte kampen mot Sandefjord:

........................Sørlie........................

Pål Andre Tore P. Tor T. Jørgen P.

Helland Bjørnar Risholt Söderstjerna

..............Welton Marcus R..................

---------------------------

Vi mistet aldri troen - Vi har oppnådd mer en forventet år etter år, vi møtte motgang, og snudde den til seier. Pass dere Fotball Norge: "Man leker ikke med ild"


Solvang

Juniorspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 124

Lagt til: 14 jun 03, 13:43
Jeg tror de 11 som startet mot HamKam starter i morgen også. Tore P kommer innpå i andre omgang, sammen med Welton.

---------------------------

Fredrikstad Fotballklubb - tilbake i det gode selskap!


thomkat

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 494

Lagt til: 14 jun 03, 15:08
Tore og LP starter på benken, 100% sikkert, fra sikre kilder.


:ffk: :ffk: :ffk:

---------------------------

Elleve røe og vite kællær


Maradona

Knøttespiller
Ble medlem: 22 apr 03
Innlegg: 49

Lagt til: 14 jun 03, 17:21
Jeg mener det IKKE er riktig å sette ut Jørgen.
Da han fikk oppgaven med å "vikariere" for Tore, har han overbevist i alle kampene.
På den annen side er Tore veldig viktig i slike kamper som denne mot SF...
Er enig forsåvidt enig med han som skrev at Vebjørn også er ganske viktig med sine innlegg og crossere.
Derfor er dette et vannvittig spørsmål..
Jeg mener at Vebjørn må vike plassen for Jørgen, ettersom Jørgen er solid bakover (som vist), har gode passninger og er god fremover på løp og offensive situasjoner!
Jørgen bør spille!

Ulff B.

---------------------------

Mvh

Diego


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 14 jun 03, 18:07
Vebjørn er da mye, mye bedre enn jørgen offensivt! tror ingen i ffk slår bedre innlegg enn han!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 14 jun 03, 23:03
Hagen blir byttes ut med Tore P, Jørgen flyttes ut på venstre back. Melo starter og blir byttet ut med LP, som kommer inn å scorer 3-0 og legger opp til 4-0 mot slitne Sandefjord-stoppere.
Altså:

1-0 Melo
2-0 Söder
3-0 Hansen
4-0 Ringberg

---------------------------

Røsk barten av Arve og poler globusen til Ståle me`n!!


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 14 jun 03, 23:34
Ser at Watson og Røn startet for 2.laget i går, og det betyr vel at begge de starter på benken mot sandefjord, og da er det vel hvertfall helt sikkert hvem som spiller på midtbanen;

Søder - Bjørnar - Risholt - Helland

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 14 jun 03, 23:34
Håper imidlertid at hvertfall Røn kommer inn, han er etter min mening et at de største talentene vi har hatt i FFK på flere tiår!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340