Husk meg
Brukernavn
Passord

Det er av sine egne......

Flat Trådet Nøstet
Totalt 5 sider Alle

LaJo

Juniorspiller
Ble medlem: 01 mar 04
Innlegg: 131

Lagt til: 11 apr 04, 01:33
man får høre det.
Ser at denne siden tipper FFK på nedryksplass. Jaggu bra SUPPORTER side dette. Synes synd på spillerne, de føler virkelig at supporterne deres virkelig har trua på dem trur jeg. Er spillerne våres så dårlig at selv vi ikke har trua på dem? Dere kunne vist litt solidaritet og tippet dem på 12 plass i alle fall.

---------------------------

Hattrick.org- Ett vanvittig artig fotballmanager spill!!


poppey

Juniorspiller

Ble medlem: 10 jan 04
Innlegg: 141

Lagt til: 11 apr 04, 01:43
enig med deg LaJo.
ikke mye moro for spillere og lese dette:mad:

---------------------------

PISSBOY #1

Bajs är kul :)

epostadresse er jon.kilen@tiscali.no


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 11 apr 04, 01:58
Endret: 11 apr 04, 02:08
Ta det med ro. Ikke overvurder betydningen av noen usle tabelltips. Om noen spillere i det hele tatt får det med seg, så tror jeg ikke de bryr seg. Og om de bryr seg så blir det forhåpentligvis bare kilde til økt motivasjon.

Men til forsvar for tabelltipset:

Undertegnede har i tabelltipset lagt seg på en mest mulig objektiv innfallsvinkel. Av den grunn er det veldig enkelt å forsvare at FFK ikke tippes på trygg grunn. Tipset er ene og alene basert på hvordan spillerstallene til de ulike klubbene er pr. dags dato - har forsøkt å ikke blande inn følelser eller stor grad av subjektivitet. Da ville jo FFK havnet på 1. plass.

Det er mer enn nok av "uhøyidelige" tabelltips rundt om på nettet hvor egne lag gjerne plasseres kunstig høyt mens rivalene i bunn. Gjennomgangen av motstanderne er ofte gjerne overfladiske, sarkastiske eller feilaktige også. Eller alt på en gang. På FFKSupporter.net har vi forsøkt å få frem en ganske objektiv gjennomgang av lagene sånn de ser ut på papiret, for så å sette de opp mot hverandre. Har valgt denne innfalsvinkelen fordi det er nok av de mer "useriøse", og fordi jeg tror flere ønsker en litt mer saklig og "objektiv" gjennomgang. Illusjoner klarer man fint å bygge opp selv i sitt eget hode. Når vi har tippet alle de andre lagene saklig og objektivt, ville det vært tåpelig å gjøre noe annet når vi kom til FFK. Selv om siden heter FFKSupporter.net

Ut i fra disse kriteriene har jeg ingen problemer med å forsvare tipset. Burde kanskje ha presisert i begynnelsen at meningen med tabelltipset var å forsøke å distansere seg fra en subjektiv innfalsvinkel, men mente kanskje det var underforstått.

Dessuten oppfyller vi jo blant annet ønsket til Tor Trondsen m.fl i FFK som nettopp ønsker at de skal bli tippet i bunn. Og bare for å ha det klart: Selvsagt håper vi at tipset går til helvete! Ingenting ville gjort meg gladere hvertfall. I fjor tippet vi vel FFK på 5. plass om jeg ikke husker feil. Husker hvordan det gikk... Håper tipset blir minst like feil i år!!
:ffk:

PS! Det er undertegnede som er ansvarlig for tabelltipset.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 apr 04, 02:24
Opprinnelig postet av LaJo
Synes synd på spillerne. Dere kunne vist litt solidaritet og tippet dem på 12 plass i alle fall.

Er dette dagens vits...:confused:

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 11 apr 04, 12:20
Endret: 11 apr 04, 12:22
Er enig med Costanza i at det er mer enn nok uhøytidelige tabelltips som plassere sitt eget lag kunstig høyt, men jeg tror samtidig at dette er første gangen en supporterside har tippet sitt eget lag på nedrykk!! Det blir for meg helt feil. Selvom tipset bør innholde en del grad av seriøsitet, så bør man ikke legge alle subjektive meninger til side heller, er tross alt vi som vet mest om klubben. Jeg syns egentlig det er ganske hårreisende, vi er jo ikke aftenposten heller, vi er ffksupporter.net, og vi bør ha trua på våre egne.

Opprinnelig postet av Costanza
Ta det med ro. Ikke overvurder betydningen av noen usle tabelltips. Om noen spillere i det hele tatt får det med seg, så tror jeg ikke de bryr seg. Og om de bryr seg så blir det forhåpentligvis bare kilde til økt motivasjon.

Dessuten oppfyller vi jo blant annet ønsket til Tor Trondsen m.fl i FFK som nettopp ønsker at de skal bli tippet i bunn.

Det å bli tippet nord og ned gir spillerne en ekstra motivasjon til å vise alle at de er bedre enn det, men det skal ikke være nødvendig å bevise det ovenfor egne supporter. Det tror jeg heller ikke Trondsen & co. mente, de mente nok at alle andre tipper dem nord og ned gir økt motivasjon, men vi er ikke alle andre, vi er FFKsupporter.net, og tror ikke de hadde regna med å måtte bevise noe får oss, det skal ikke være nødvendig heller.

Jeg er ikke enig i tabelltipset til FFKSUPPORTER.net!!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Møklegård

Landslagsspiller

Ble medlem: 17 des 03
Innlegg: 1150

Lagt til: 11 apr 04, 12:58
Jeg er mer enig i Stabæk supporterene som tipper oss på 7. plass.

---------------------------

Å være FFk-supporter gir deg et godt utseende, klarsyn og fantastiske utsikter.


ffkerkonge

A-lagspiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 467

Lagt til: 11 apr 04, 14:31
Det er jeg og .. når man har en siden som er ffksupporter.net så må man være litt opptemister .. så syns jeg faktisk dere kan dra til å tippe FFK på 4 plass eller no :ffk:

---------------------------

1 plass. 2005


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 apr 04, 14:36
Endret: 11 apr 04, 14:37
Dette skal tross alt være et tabelltips basert på objektiv analyse,
...og ikke en ønskedrøm !

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 11 apr 04, 14:50
Endret: 11 apr 04, 14:51
Siden jeg står ansvarlig for det som blir publisert på denne siden, så kan jeg si følgende:

Dette er en objektiv analyse sett utifra papiret per dags dato - ikke med tanke på hva som KANSKJE kan komme til sommeren. Faktumet er at på papiret har Fredrikstad en svak stall, og det sier også sitt når Eggen omtrent går ut i sin dagbok og beklager at det ikke har blitt hentet inn flere spillere. Det hjelper ikke å si at til sommeren blir det hentet inn spillere som kommer til å heve laget kraftig - den regla har vi hørt en stund nå! (Jeg troen både på Koskela, Hornseth, Brenne og West).

Førsteeleveren til Fredrikstad er god nok for å klare seg i tippeligaen, men hva gjør vi om en spiller som Markus Ringberg blir langtidsskadet?

Det ville vært så voldsomt konservativt og ventet om vi tippet Fredrikstad på kvalikk. Trond Johansen hadde et ønske om å være radikal, og dermed har tabelltipset blitt som det er.

Og når det er sagt... Jeg både tror og håper at Fredrikstad er bedre enn de aller fleste tror. Kan aldri tenke meg at forskjellen på toppen av 1. divisjon og nedre halvdel av Tippeligaen er så enorm som alle skal ha det til.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 11 apr 04, 15:45
Jeg skjønner at dere/Costanza har forsøkt å være så objektiv som mulig, men jeg syns ikke det er på sin plass å tippe FFK på nedrykk her på FFKsupporter.net. Uansett om jeg prøver å være objektiv så klarer jeg ikke å være enig i at FFK kommer på en av de to siste plassene. Mellom 12-10 hadde jeg vært mer enig i. Jeg har trua på de guttane vi har pr. dags dato, selvom de ikke er på langt nær så profilerte som spillerne til de fleste andre laga, så har jeg TRO på at de har minst like mye kvaliteter som et lag! Det syns jeg også de ansvarlige for ffksupporter.net burde hatt.

Poenget her er ikke at det er helt på tryne å tippe FFK på nedrykk sånn 100% objektivt sett, men jeg syns det er helt på tryne at FFK sin egen supporterside ikke klarer å se nok positive ting i laget til at de tipper laget litt høyere enn nedrykk!! Er dere ikke enig i det?

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 11 apr 04, 15:54
Er man supporter så er man supporter!

---------------------------

Pættærnæ døm hang og slang!!


JA

Juniorspiller
Ble medlem: 29 mar 03
Innlegg: 165

Lagt til: 11 apr 04, 15:59
Skal ikke økonomien også vurderes i forbindelse med tabelltipset da? FFK har økonomi til å forsterke i mye større grad til sommeren enn de de i verste fall skal sloss med rundt streken. Vi kommer til å knuse billettinntektsbudsjettet før sommeren håper jeg, og da har de enda mer å gå på. (Jeg skriver "VI" fordi det jo er vi som betaler billettene). Det er vel tabellen i oktober dere skal tippe, ikke i juli? Eg berre spyr......

---------------------------

Høsten -74: Kai Roger Olsen sikret opprykk med bananskudd fra venstre ving med over 11.000 på stadion!


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 11 apr 04, 16:16
Endret: 11 apr 04, 16:29
Til Costanza og Holters:

En ting er å være objektiv (er gjerne det selv jeg), men når dere kaller sidene for
www.ffksupporter.net så er vel det kanskje ikke det rette stedet å tippe FFK på nedrykk? Litt selvmotsigende kanskje?

Noe av det dummeste jeg har sett her ihvertfall....

Forresten vil jeg legge til at Snæbbuss-aristokrat #78 har, etter min mening, et veldig bra poeng: "Poenget her er ikke at det er helt på tryne å tippe FFK på nedrykk sånn 100% objektivt sett, men jeg syns det er helt på tryne at FFK sin egen supporterside ikke klarer å se nok positive ting i laget til at de tipper laget litt høyere enn nedrykk!!"

---------------------------

"Det hjælp itj å vær like rask som en sprinter når du aldri start"



Knut Torbjørn Eggen om tidligere Mosse- og Vikingspiller Jerry Månsson...


HectorFFK

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 589

Lagt til: 11 apr 04, 16:32
Endret: 11 apr 04, 16:34
Helt enig A.Scheie, og Snæbbuss-aristokrat #78.
Når man er supporter må man fokusere på det positive ved laget sitt og ha trua! Det hadde jeg venta at dere gjorde å. Syns det er helt totalt latterlig og amatørisk å tippe sitt eget lag på nedrykk. Alle og enhver kan jo bli hjernevaska av alt det negative som står i avisene om FFK, men jeg trodde, og forventa, at dere ikke hadde blitt det...der tok jeg feil...dette var et gigantisk tilbakeskritt for denne siden, hvertfall for min del.....

---------------------------

FFK--> I hundre mot toppen!

sa-sa-sa bra-bra-bra Fred-rik-stad

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart...

HATER Mokkelbost!!!


kimito

Bedriftsspiller
Ble medlem: 10 apr 04
Innlegg: 11

Lagt til: 11 apr 04, 16:37
Hei, jeg vil komme denne mannen i forsvar. Jeg hadde tenkt å sende han en mail for å skryte av tabelltippingen hans. Selv er jeg fuglafan, men har frekventert sidene deres etter jeg leste analysen av LSK etter tips fra forumet på www.kfl.no. Siden deres kan definitivt smykke seg med å ha den mest grundige og saklige tabelltippingen i landet (i alle fall av alle jeg har sett). Når den er så objektivt utformet så er det godt å se at det gjennomføres til bunns. Når jeg satt opp min egen tabell, prøvde jeg hardt å lete etter argumenter for å holde dere oppe (for jeg håper at dere klarer dere). Jeg fant to: Knut Thorbjørn Eggen og ressurser. Men ingen av disse spiller kampene og det er som kjent der det avgjøres...og hvis dere sliter til sommeren kan det bli vanskelig å hente kvalitetsspillere til klubben selv om dere har penger. Uansett så bør alle forhåndstipsene være en kjempemotivasjon for laget. Bare motivasjonen tiltrer etter 1. serierunde :) (ja, det var subjektivt).

Gratulerer med beste tabelltips! (Kåret av undertegnede)

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 11 apr 04, 16:56
Kimito:

Ikke uenig i tankegang eller argumentet. Poenget er at mitt er på hva slags side det blir gjort på... Greit å være realistisk, men det må da også være realistisk å tro at laget sitt klarer plassen, sier jo ikke at vi skal vinne serien!

Hvis man ikke ser postive ting nok i laget sitt til at man, ivhvertfall tror man ikke rykker ned, så syns jeg personlig at man skal spare seg for å kalle seg supporter...

---------------------------

"Det hjælp itj å vær like rask som en sprinter når du aldri start"



Knut Torbjørn Eggen om tidligere Mosse- og Vikingspiller Jerry Månsson...


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 apr 04, 17:10
Endret: 11 apr 04, 17:18
Opprinnelig postet av A.Scheie
...men når dere kaller sidene for
www.ffksupporter.net så er vel det kanskje ikke det rette stedet å tippe FFK på nedrykk? Litt selvmotsigende kanskje?

Beklager, men hva har det ene med det andre å gjøre ?

Man er vel fortsatt supporter av sitt kjære lag selv om man samtidig mener at dagens mannskap ikke evner å holde seg i den øverste divisjonen.

Dette er jo ment som en objektiv analyse av situasjonen per idag,
...hverken mer eller mindre.

Merkelig at noen ikke forstår dette...

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 apr 04, 17:24
Opprinnelig postet av A.Scheie
Hvis man ikke ser postive ting nok i laget sitt til at man, ivhvertfall tror man ikke rykker ned, så syns jeg personlig at man skal spare seg for å kalle seg supporter...

............:confused:

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 11 apr 04, 17:39
Er ikke overrasket over at Costanza tipper FFK på nedrykksplass. Han har jo hele tiden gitt uttrykk for at FFK har den svakeste stallen i TL, etter hans vurdering. Når han da skal sette opp et tabelltips, og samtidig beholde en viss grad av troverdighet, gir resultatet seg selv.
Men jeg tror vel de fleste her hadde "tilgitt" ham å være litt ukonsekvent i sine uttaleser, ved å gi FFK en plass i neste års TL.
:)
Personlig er jeg litt usikker på hvor vi står i forhold til konkurentene våre. Håper og tror at vi skal klare å berge plassen, men det kan jo være hjertet som tror det...
Men vi vet jo at det laget vi hadde i fjor, presterte gode kamper mot TL-lag. Stallen er ytterligere forsterket i år. Sesongoppkjøringen har ikke vært optimal, med alle de skadene vi har hatt. Nå er vel alle skadefrie igjen, og med litt tid og samspill, tror jeg vi vil se et FFK-lag som kan være sterke nok til å overleve i årets TL.

antidrillo

A-lagspiller
Ble medlem: 29 feb 04
Innlegg: 326

Lagt til: 11 apr 04, 18:53
Synes det er positivt at både "Conzanza" og "Holters" tør å komme med dette tipset.
Et tips som er basert på det de mener er en objektiv annalyse.
Mener forresten også sjøl, som enkelte helt sikkert har fått med seg, at FFK pr.dato er min hjerne er en klar nedtrykkskandidat, selv om hjertet sier noe annet.
tror det er slik med de to overnevnte også.
Så hva er en "supporter" og hva forlanges av en "supporter", for meg er et enkleste svaret en som følger laget sitt i tykt og tynt, men som samtidig er tøff & ærlig nok til å mene at laget ikke bestandig er godt nok. Mao stå fast ved laget, selv om hjernen sier at det kommer mange tap!!!!

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden." " Evig eies kun et dårlig rykte"


ølbuss

Juniorspiller
Ble medlem: 28 jan 04
Innlegg: 111

Lagt til: 11 apr 04, 19:54
Helt enig antidrillo..Dette er en objektiv analyse basert på tilgjengelig fakta som finnes på dette tidspunktet.
Jeg vil heller si at siden de tippet dette resultatet viser at de har et stort hjerte for klubben som aldri vil stoppe og brenne,selv om det skulle gå på tap på tap og ende med nedrykk.
Det er slike supportere vi trenger,folk som stiller opp uansett resultat.
Jeg har selv tippet de på siste plass.selv om hjertet sier 7.plass.
Det var kansje det man skulle ha kostet på seg på forumet?.Fulgt hjertet litt..kval.ihvertfall..Jeg vet ikke?

---------------------------

Gla`buss gutter våre veier...


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 11 apr 04, 20:25
Jeg personlig har aldri tvilt på noen sitt hjertet for klubben, jeg syns bare det blir feil av en supporterside å tippe sitt eget lag på nedrykkplass.

En annen side av saken er at jeg har ikke noe tro på at vi rykker ned, KTE har tross alt aldri rykket ned med noe lag, og det har heller ikke Trondsen. Men det er bare min personlige mening og har ingen ting med denne saken å gjøre, som er at FFK`s egen supporter side spår nedrykk!!! For meg så blir det helt feil, merker at det byr meg litt imot egentlig.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 11 apr 04, 21:58
Man kan legge mange variabler inn i en objektiv analyse Costanza, du har valgt å legge vekt på variabler som ikke faller til FFK sin fordel, som supporterside er det etter min mening feil. Uansett synes jeg det har vært meget saklige, og gode annmeldelser du har skrevet, men nedrykk synes jeg ble for rart på supportersidene!

---------------------------

Macka fra start!


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 11 apr 04, 22:27
Må bare si meg helt enig i kritikken her. Dette er jo en supporter side!Objektive analyser kan andre ta seg av...
Tenk litt på hva ordet `supporter` egentlig betyr!

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 11 apr 04, 22:34
Endret: 11 apr 04, 22:36
Jeg forstår kritikken som flere kommer med, men står uansett ved mitt tips.

Når jeg skriver på denne siden, som er en totalt uavhengig side, så ville jeg ikke vært komfortabel med å skrive ting jeg ikke mener. Jeg ville ikke vært interessert i å være med på denne siden dersom jeg ikke kunne fått frihet til å mene det jeg vil og publisere det. Heldigvis har jeg den friheten her på FFKSupporter.net. (selv om jeg har fått negative reaksjoner fra involverte i siden også)

Tabelltips-serien jeg har kjørt har også like mye vært en presentasjon av lagene i Tippeligaen som et tabelltips. Personlig synes jeg tabelltips er ganske uinteressante, men dersom tipset er satt i samenheng med en informativ eller morsom tekst om lagene, så kan det bli interessant lesning. Jeg har valgt å legge meg på den informative linjen.

Men når man ser så å si alle "eksperter" tippe FFK og Ham Kam i bunn, så kan det vel ikke være noen overraskelse at jeg også gjør det her, tatt i betraktning at dette er et tabelltips basert på fakta om spillerstall og objektive vurderinger sålangt det er mulig.

Jeg ofret egentlig ikke store tanken at dette ble publisert på en side med navn FFKSupporter.net, men ser selvsagt i ettertid at det kan virke negativt. Men hvis jeg ikke kunne ha tippet etter fornuft, så ville jeg nok ikke ha tippet noe i det hele tatt.

Håper ingen tolker dette som at jeg har vendt klubben ryggen etter trofast å ha stilt opp siden jeg var liten guttunge. Det er ikke sant. FFK i Tippeligaen har for meg bare vært en drøm, noe uvirkelig, og det har egentlig ikke gått opp for meg ennå. Håper INDERLIG at FFK gjør tipset til skamme, bretter opp ermene og gjør hva vi vet de er i stand til. For potensialet og talentet er stort i klubben. Og om alle får ut maksimum og yter 100% hele veien, ja, da klarer vi oss med grei margin og har en solid plattform for videre sportslig suksess!!

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 11 apr 04, 22:51
Endret: 11 apr 04, 22:53
Dette er som du(Costanza) sier en uavhengig side hvor man kan skrive det man mener, men da må man også regne med at andre mener noe om det man skriver.

Personlig så syns jeg du har gjort en kjempejobb med tabelltipset (sett bort fra at du plasserer FFK på nedrykk) og det skal du ha all mulig ros for. Jeg tolker heller ikke på noen måte dette til at DU har vendt klubben ryggen, men når man lager ett tabelltips på en internettside som heter ffksupporter.net, så representerer man på en måte litt flere enn bare seg selv, og det kan det virke som man har glemt det når FFK her har blitt dømt rett ned i 1 div, noe jeg syns tar seg dårlig ut for en supporterside. Dersom det bare skulle representert deg, så kunne du lagt ut tipset i forumet isteden.

P.S. Jeg har også stilt opp for klubben siden jeg var en liten guttunge, og vi har sikkert et like stort hjerte for klubben alle sammen. Vi er bare litt uenig om tabelltipset, men hjertet har vi alle på rett sted.:ffk:

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 11 apr 04, 23:05
Endret: 11 apr 04, 23:08
Helt ærlig... Folkens... Dersom dere er så trangsynte at dere ikke klarer å se gjennom deres supporterhjerter og innse at FFK kan komme til å få en særdeles vanskelig sesong, ja da vil jeg være så "tøff" å hevde at dere ikke er "ekte" supportere...

En ekte supporter tørr og har lov til å komme med tilbakemeldinger som ikke alltid er den samme som den gemene hop. At FFK kan få det særdeles tøft i år er hevet over enhver tvil, og den anledning synes jeg at ffksupporter.net har gjort en god analyse...

Personlig håper og tror jeg at FFK klarer seg, så gar at de klarer å klamre seg fast til en 7.plass, men dette er kun fordi jeg tror det er tilfeldigheter som avgjør plasseringen fra 6 - 14...

Får sikkert "pepper" nå, men det gir jeg bryr jeg meg egentlig lite om, for jeg har TROA på FFK, og selv om tro kan flytte fjell, så må jeg samtidig være ærlig overfor meg selv og omgivelsene og innse at FFK faktisk kan rykke ned når status gjøres opp i november...

Dersom eventuelle spillere ikke takler å se sine egne supportere negative eller skeptiske til den jobben de gjør, eller de disposisjonen som utføres av trenerapparatet, ja da bør de ta seg sammen... Vi måles alle i resultater, og er ikke resultatene gode nok, ja da bør en ha såpass selvinnsikt at man skjerper seg og jobber videre, og/eller lar noen annen overta jobben...

Ønsker uansett alle supportere og hele FFK-stallen lykke til i sesongen 2004, dette blir ulidelig spennende folkens...

---------------------------

Selv når gleden er som størst finnes det alltid en hendelse som røsker deg tilbake til realiteten...Vær glad for hver dag du vandrer rundt...


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 11 apr 04, 23:23
Til Kej: Jeg vil tørre å påstå at du har misforstått poenget med denne diskusjonen. Den dreier seg ikke om om det er realistisk at FFK rykker ned, men om det er riktig av en supporterside å tippe laget sitt på nedrykk. Det er i hvert fall det denne saken har dreid seg om for min del, og jeg har forstått det sånn at det er det andre har diskutert her også.......jeg er jo selvfølgelig klar over at det blir knallhardt og overleve i TL, det er ikke sånn at jeg ikke klarer å innse det, men som sagt, det er ikke det diskusjonen dreier seg om!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 apr 04, 23:25
Personlig så mener jeg at Costanza har gjort det eneste rette. Han har utført en objektiv og saklig analyse i sin vurdering av vår nåværende situasjon.

Seriøsitet og objektivitet er noe som ffksupporter.net uten tvil vil tjene på i lengden.

Hjertet og andre subjektive aspekter får heller komme til uttrykk i hver enkelts vurdering og valg i sammenheng med tabellkonkurransen.

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 11 apr 04, 23:33
Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78
Til Kej: Jeg vil tørre å påstå at du har misforstått poenget med denne diskusjonen. Den dreier seg ikke om om det er realistisk at FFK rykker ned, men om det er riktig av en supporterside å tippe laget sitt på nedrykk. Det er i hvert fall det denne saken har dreid seg om for min del, og jeg har forstått det sånn at det er det andre har diskutert her også.......jeg er jo selvfølgelig klar over at det blir knallhardt og overleve i TL, det er ikke sånn at jeg ikke klarer å innse det, men som sagt, det er ikke det diskusjonen dreier seg om!


Da er det din oppfatning ;)

Min oppfatning er som du ser en litt annen og den står jeg ved, som sagt, evner man ikke å være realistisk opp i all virakken, være seg det er en supporter side eller ei, ja så kan man heller holde sine synspunkter for seg selv...

En ellers fortreffelig natt med nerver og sommerfugler til deg og dine



:ffk::ffk::ffk:

---------------------------

Selv når gleden er som størst finnes det alltid en hendelse som røsker deg tilbake til realiteten...Vær glad for hver dag du vandrer rundt...


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 apr 04, 23:35
Endret: 12 apr 04, 02:47
Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78
...om det er riktig av en supporterside å tippe laget sitt på nedrykk.
Hvis en objektiv analyse tilsier dette og vi samtidig ønsker å holde en seriøs profil,
...så er svaret definitivt JA !

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


LaJo

Juniorspiller
Ble medlem: 01 mar 04
Innlegg: 131

Lagt til: 12 apr 04, 00:16
Selvom jeg synes det er rart at denne siden tipper FFK ned så må jeg bare si en liten ting.

Tabelltipset som har blitt skrevet på denne siden er kanskje det beste og mest saklige analysen jeg noen gang har sett. Så det vitner om noen med stor interresse for fotball som har skrevet det.

Og så må takke de som driver denne siden, er inne på den MANGE ganger i løpet av dagen, bra jobba!!

La oss gi dem en god runde med applaus, både for godt skrevet tabelltips og en Herlig side om et HERLIG fotball lag. :ffk:

Klapp, klapp, klapp, klapp

---------------------------

Hattrick.org- Ett vanvittig artig fotballmanager spill!!


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 12 apr 04, 00:18
klapp, klapp, klapp

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 12 apr 04, 00:30
Klapp, klapp, klapp. (til Costanza og marle) ;)

Klapp,
...klapp, klapp, klapp. (til Holters) :D

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 12 apr 04, 00:32
Opprinnelig postet av Radoslaw

Klapp,
...klapp, klapp, klapp. (til Holters) :D

Nesten ikke lurt å si dette - vi som skal holde oss objektive blant objektiviteten selv - men du er en gud på dette forumet. ;)

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 12 apr 04, 01:04
Gå inn på plankehaugen.no og les deres svar på tiltale!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


HectorFFK

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 589

Lagt til: 12 apr 04, 01:05
Endret: 12 apr 04, 01:05
Det er bra at dere i redaskjonen er med på å skru opp forventingene til morgendagens kamp hvertfall. Får håpe spillerne tar seg en tur innom og får fylt på enda litt mere selvtillit av deres tabelltips.
Er frista til å bruke uttrykk som judas ol. her nå, men det dropper jeg.... Det holder vel å si at jeg er så uenig som det er mulig å bli med deres tabelltips. En ting er at jeg har oppriktig tro på at FFK skal overleve, men at lagets egen supporterside dømmer de nord og ned gjør meg forbanna...

Eggen og gutta har trua, og det har jeg å!

---------------------------

FFK--> I hundre mot toppen!

sa-sa-sa bra-bra-bra Fred-rik-stad

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart...

HATER Mokkelbost!!!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 12 apr 04, 01:06
... www.plankehaugen.no er den mest forutsigbare gjengen jeg har vært i nærheten av. At de gjør alt for å svartmale oss får så være, for dette har vi ventet en stund på nå! :)

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 12 apr 04, 01:18
Litt kjepphøyt å påstå at supportersidene (les Plankehaugen sine) svartmaler dere, ved å reagere på et ganske så provoserende (til supporterside å ære) tabelltips.
Ja, svartmaling av tabelltipset er det, og hadde det vært større konkurranse på "supportersidefronten" er jeg redd jeg hadde boikottet denne siden iallefall i en uke som følge av "trøkk i trynet" tipset deres.

Costanza skriver på debatten her; "dersom alle får ut maksimum og yter 100% hele veien, ja, da klarer vi oss med grei margin"
Med grei margin????? Selvsagt vil alle spillerne yte 100%, at allle får ut maksimum vet man jo aldri, men hadde dere som supportere hatt trua på det så hadde dere tippa FFK lenger opp på tabellen, det skriver dere jo selv.
Hva er vel en supporter uten trua på at spillerne skal få ut max? En sinnsykt pessimistisk supporter må han være isåfall-> en sinnsykt pessimistisk supporter bør IKKE skrive tabelltipset på laget han skal supporte!

---------------------------

Macka fra start!


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 12 apr 04, 01:26
Hva er det dere tror dere er, Costanza og Holters.

Jeg er enig med alle her som reagerer med sinne og Judas tanker.
Skal man virkelig gå rundt å tenke:

Jo vi elsker FFK og vil støtte dere i gode og onde dager i hele år også, men vi tror dere rykker ned allikevel.

Hva er det for noe PISS!

Vi starter med å ta 3 poeng mot Lillestrøm i morra, så tar vi 1 poeng mot Rosenborg, 1 mot Molde og 3 mot Vålerenga.
Da har vi antagelig 8 poeng mer enn det Costanza og Holters har regnet med i sin kalkyle. :D:D:D:ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 12 apr 04, 02:15
Endret: 12 apr 04, 02:19
Opprinnelig postet av djpete
...hadde det vært større konkurranse på "supportersidefronten" er jeg redd jeg hadde boikottet denne siden iallefall i en uke som følge av "trøkk i trynet" tipset deres.


At tabelltipset, som ingen har kommentert hverken positivt eller negativt før jeg kom til 13. plass, plutselig skulle bli så viktig for så mange ante jeg virkelig ikke.

Opprinnelig postet av djpete
Costanza skriver på debatten her; "dersom alle får ut maksimum og yter 100% hele veien, ja, da klarer vi oss med grei margin"
Med grei margin????? Selvsagt vil alle spillerne yte 100%, at allle får ut maksimum vet man jo aldri, men hadde dere som supportere hatt trua på det så hadde dere tippa FFK lenger opp på tabellen, det skriver dere jo selv.


Som jeg også skriver i tabelltipset; jeg kan ikke gå ut i fra at alle spillerne slår til og får ut maks av hva som bor i dem selv om det er FFK-spillere. Jeg har målt styrkeforholdet mellom klubbene ut i fra hvor gode spillere lagene har etter hva de har prestert på et slikt nivå tidligere. Jeg kan ikke spekulere i hvem som vil slå til eller ikke. Har selvsagt troen på alle nykommerne i FFK, men når jeg skal være noenlunde objektiv blir det umulig å argumentere for at FFK f.eks. har et bedre lag enn de jeg har plassert over. Det klarte jeg rett og slett ikke, og det går på troverdighet. Da er det bedre å heller si at vi er nest svakest på papiret, men nødvendigvis ikke på banen. Poenget er at det blir mye "hvis" og "om" når det gjelder veldig mange av FFKs spillere i år, og derfor vanskelig å vurdere.

Opprinnelig postet av djpete
Hva er vel en supporter uten trua på at spillerne skal få ut max? En sinnsykt pessimistisk supporter må han være isåfall-> en sinnsykt pessimistisk supporter bør IKKE skrive tabelltipset på laget han skal supporte!


Blir nesten like enkelt som å si at Tor Trondsen ikke kan være kaptein i FFK fordi han gjennom hele fjorsesongen var svært pessimistisk på lagets vegne. Mente at enhver seier FFK gikk på var en slags sensasjon og opprykk nærmest var et ikke-tema. Jeg har sansen for holdningen hans, og legger ikke sjul på at jeg gjerne har en samme dempende forventningsholdning selv når det kommer til ting jeg brenner for. Liker å dempe forventningene, slå nedenfra og opp osv. Se ikke bort i fra at det er en taktisk greie også, om enn bare for at nederlaget personlig ikke blir så stort fordi jeg er forberedt på noe verre.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 12 apr 04, 02:20
Costanza er litt av en taktikker seh... Liker å skape litt pr og blest. All pr er god pr ;)

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 12 apr 04, 02:23
Endret: 12 apr 04, 02:45
Til Radoslaw: Dette siterte du meg på:
Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78
...er det riktig av en supporterside å tippe laget sitt på nedrykk.
Når man sitere noen så er det greit om den du siterer faktisk har skrevet det da. Er ikke noe poeng å sitere hvis du først redigerer det du skal sitere. Da bør det hvert fall ikke stå opprinnelig postet av #78. Vet at jeg har skrevet noe i nærheten av det du siterte meg på der, men syns at det skal være ordrett når man siterer. Er vel her du har tatt det fra tenker jeg: "Jeg personlig har aldri tvilt på noen sitt hjertet for klubben, jeg syns bare det blir feil av en supporterside å tippe sitt eget lag på nedrykkplass." Blir litt anerledes det. Enig?

Opprinnelig postet av Radoslaw
Hvis en objektiv analyse tilsier dette og vi samtidig ønsker å holde en seriøs profil,
...så er svaret definitivt JA !

Syns du at en SUPPORTERside som tipper laget sitt på nedrykk er en seriøs SUPPORTERside?

Alle må få lov til å mene hva de vil, men hvis det er meninga å holde en seriøs profil så må jo det bety at Supportersida til FFK seriøst mener at FFK rykker ned. Jeg syns det er totalt malplassert og fullstendig misforståelse av en supportersides rolle å seriøst tippe noe slikt!!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 12 apr 04, 02:26
Slappet av på sofaen idag å så verdens beste klubblag "på papiret" Real Madrid tape 3-0 på hjemmebane mot Osasunda (er ikke sikker på navnet).

Det skulle ikke vært mulig, tenk på det stjernegalleri av spillere som Real Madrid har.

Men jeg må si jeg hygget meg veldig, fordi jeg prøvde å innbille meg selv at det var kampen i morgen jeg så på og at det var FFK som lurte Lillestrøm på Åråsen.
Den sensasjonen hadde antagelig vært mye mindre.:ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 12 apr 04, 02:27
Hva har dette innlegget i denne tråden å gjøre?

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 12 apr 04, 02:36
Endret: 12 apr 04, 02:43
Til Castonza,Holters og marle: Klapp, klapp, klapp for en flott(sett bort fra 13 plass tipset) og engasjerende supporterside.

P.S. Reiser avd. England hjem for å overvære kampen i morra?:ffk:

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 12 apr 04, 02:41
Opprinnelig postet av

Vet ikke hvem Costanza og Holters er, jeg bedømmer dem kun utfra hva de skriver og der synes jeg bla. det var veldig uklokt å komme med denne tabelltippingen på FFK supporter.net.

Synes også det er rart at ikke Costanza ser hva mitt forrige innlegg om verdens beste lag "på papiret" har å gjøre i denne tråden.
Når det gjelder å argumentere, så kan man alltid argumentere så man får det resultat man ønsker. Det spørs bare hvilke argumenter man skal legge vekt på.:D:ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 12 apr 04, 02:45
Jeg skjønte ikke parallellen til Real Madrid-kampen rett og slett fordi jeg tror du har misforstått hele opplegget, og derfor er den parallellen ikke relevant.

Jeg har jo nettopp målt lagene etter hvor gode de er på papiret. Siden vi ikke kan vite noe om hva som vil skje på banen, er det bare det på papiret vi objektivt kan forholde oss til.

Selvsagt vet jeg at det vil forekomme mange ganger at det antatt svakere laget slår det antatt sterkere. Og det er jeg faktisk også åpen for at kan skje i morgen.

Men det var jo ikke poenget med "tabelltipset", da.

Er uansett hyggelig at såpass mange bryr seg. Kritikk er tross alt veldig mye bedre enn likegyldighet.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 12 apr 04, 02:53
Endret: 12 apr 04, 02:56
Dette er overskriften på hovedoppslaget(ser ut som det blir det ut i fra nettutgaven hvert fall) i FB i morra: Selv supporterne tipper at FFK rykker ned

Opprinnelig postet av Costanza
Ta det med ro. Ikke overvurder betydningen av noen usle tabelltips. Om noen spillere i det hele tatt får det med seg, så tror jeg ikke de bryr seg. Og om de bryr seg så blir det forhåpentligvis bare kilde til økt motivasjon.


Vet ikke helt om den slår til, tror nok de får med seg dette Costanza.......Du hadde nok ikke regnet med en slik etterdønning av din vurdering? Men kan jo hende det gir økt motivasjon da.;) Det understreker i hvert fall mitt poeng om at FFKSUPPORTER.NET totalt har misbedømt sin rolle!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 12 apr 04, 02:54
Nå er det vel sesongen over ett som teller - ikke en enkeltkamp?

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

P.S. Reiser avd. England hjem for å overvære kampen i morra?:ffk:

Whohaa! Jeg er hjemme på påskeferie, og har fått en hel dag ekstra perm for å dra på Åråsen! Gleder meg som aldri før! Må riktignok ta flyet grytidlig tirsdag morgen og rett på jobb i England, men DET er det faktisk verdt! :D

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 12 apr 04, 03:00
Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78
Dette er overskriften på hovedoppslaget(ser ut som det blir det ut i fra nettutgaven hvert fall) i FB i morra: Selv supporterne tipper at FFK rykker ned

Det er helligdag i morge, ergo ingen avis annet enn på nett.

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78
Det understreker i hvert fall mitt poeng om at FFKSUPPORTER.NET totalt har misbedømt sin rolle!

Vi forbeholder oss retten til å definere vår egen rolle i landskapet, og i den rollen er det rom for høy takhøyde og egne meninger, selv om de måtte gå tvers av hva man politisk korrekt skal mene til enhver tid.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


ffkerkonge

A-lagspiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 467

Lagt til: 12 apr 04, 03:00
veldig morro at det blir mye diskusjon rundt dette tema vi sitter nå 4 stk her å krangler ... om dennen saken .. og har kommet frem til er man supporter så er man suppor:ffk:ter ..

---------------------------

1 plass. 2005


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 12 apr 04, 03:10
Endret: 12 apr 04, 03:12
Opprinnelig postet av Costanza
Det er helligdag i morge, ergo ingen avis annet enn på nett.


Det har du helt rett i, men det er vel strengt talt heller ikke poenget! Er uansett ganske mange som kommer til å få med seg dette, og det syns jeg er særdeles dårlig reklame for en supporterside. En annen ting er at det står i overskriften at selv supportene tror FFK rykker ned, og sånn er det når man skriver artikler på en supporterside, da representerer man på en måte supportene. Det burde man tenkt på syns jeg.

Men nå tror jeg at jeg er "ferdigskrevet" i den saken her!! Nå skal jeg bare nyte FFK`s tilbakekomst i det selebre selskap!!:ffk:

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 12 apr 04, 03:17
Skal vel ikke se helt bort fra at dette kan bli dratt fram på TV2 i morra og andre riksdekkende medier. I så tilfelle så blir vel tabelltipset til ffksupporter.net årets mest omtalte tabelltips!;)

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 12 apr 04, 03:22
Endret: 12 apr 04, 03:24
Til #78:

Beklager omredigeringen. Ville i utgangspunktet ha med minst mulig tekst i sitatet,
...som jo dermed, slik du påpeker, ikke lenger var noe sitat. :rolleyes:

Dette er nå rettet opp.

Det opprinnelige sitatet er allikevel fra et litt annet sted enn det du refererer til:
Ditt innlegg fra kl. 23:23;
"...om det er riktig av en supporterside å tippe laget sitt på nedrykk."

Men rett skal være rett.

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 12 apr 04, 03:26
Var styggt redd for dette. Med tanke på hvordan tabloidene liker å vinkle saker, er jeg redd for at FFK-supporter(e) (som denne siden også så intetsigende og fint heter:-)) vil fremstå som en gjeng uten tillit til eget lag.
Gla´meldinga er at i dagens samfunn, er nyheter er like fort glemt som de er hørt.
La oss alle fremstå som gode og forventningsfulle patrioter imorra, uansett "tabelltipsmeninger" :ffk:

God Kamp, og måtte det beste laget i rødt og hvitt vinne!!

---------------------------

Macka fra start!


pss

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 673

Lagt til: 12 apr 04, 09:58
Endret: 12 apr 04, 09:59
Du skal ha for at du tørr og gå ut i offentligheten med dette tipset Costanza og drite deg ut! Men hvis du som ffksupporter, og kanskje en av de fremste klarer og prestere noe slikt, da begynner jeg virkelig å lure.

Er det meg eller deg det er noe galt med; Det går ikke ann som supporter å dunke sine egne i ryggen, slik det nå har blitt gjort. Er det noe man ikke gjør er så er det å slå noen som ligger nede. Vi får håpe så få som mulig av FFK-spillerne har fått det med seg. Uansett hvor proffersjonell man er, så tror jeg det påvirker enn når til og med supporteterne går i mot, og ikke har trua.

Jeg er flau på ffksupporter.net sine veier.

---------------------------

Vi mistet aldri troen - Vi har oppnådd mer en forventet år etter år, vi møtte motgang, og snudde den til seier. Pass dere Fotball Norge: "Man leker ikke med ild"


Jonpk

A-lagspiller
Ble medlem: 12 apr 03
Innlegg: 242

Lagt til: 12 apr 04, 10:13
Oppmerksomhet har det gitt, både FB og Nettavisen omtaler tipset, som jeg håper blir gjort til skamme.

---------------------------

En ærlig FFK supporter!


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 12 apr 04, 10:17
Dere må ta kritikken til dere og ikke bare sette ut alle pigger dere kan finne frem!

Nå har `nyheten` om at FFK supporterne tipper laget sitt rett ned igjen også nådd Nettavisen.no Dere må vel etterhvert kunne ta litt selvkritikk på dette? Ser dere virkelig ikke at det blir feil at supportere på `offisielt` hold går ut tipper eget lag nedenom og hjem??

La andre ta seg av objektive analyser!

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 12 apr 04, 10:36
Nei Costanza!

Dette var flaut!
Supporterne til FFK tror de rykker ned kommer til å stå mange steder. Kanskje spesiellt hvis vi taper mot Lillestrøm idag eller kanskje spesiellt hvis vi vinner, kvem vet.:mad:

Det som irriterer meg mest er at en IDIOT som kaller seg Costanza har gjort seg til talsmann for meg og alle andre FFK supportere.
:mad:Det neste som irriterer meg er at Costanza fortsetter å argumentere med sine lange "flotte" avhandlinger, tiltross for at han burde skjønt nå at han har dummet seg skikkelig ut, antagelig på vegne av meg og alle andre for hele fotball Norge, Vent å se!! :mad:

Til alle FFK supportere vil jeg bare si:
I dag reiser vi oss skikkelig. Glem dette idiotiske dolkestikket så snart som mulig.
Uansett hvordan kampen går, så står vi på å støtter laget og viser guttane at viiiiiiiiiiiiiiiii virkelig har tro på dem i år.
:ffk::ffk::ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


svante

Juniorspiller
Ble medlem: 10 okt 03
Innlegg: 107

Lagt til: 12 apr 04, 10:38
Det her ble bare for dumt Costanza. Du skal jo altid være den "snusfornuftige" røsten her inne, menh nå var du:mad: bare patetisk!!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

---------------------------

Trallalla........


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 12 apr 04, 10:39
Endret: 12 apr 04, 10:42
På TV2Nettavisen står det at supporterne har tippet dette, men det er jo ikke riktig :D

se her

FFK-Supporter

Juniorspiller
Ble medlem: 07 apr 03
Innlegg: 189

Lagt til: 12 apr 04, 10:43
Nei dette var drøyt! Jeg syntes dere har vært flinke å saklige helt til nå... Er jo ikke rart at folk reagerer når supportersiden til ffk tipper FFK rett ned!?! PR har dere iallefall fått, og det var kanskje det dere var ute etter?

---------------------------

FFK knuser ALL motstand!! :)


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 12 apr 04, 10:46
Tror nok ikke det var pr som var utgangspunktet, og dersom denne siden er ment først og fremst for supportere av klubben, tror jeg ikke man kan si at all pr er god pr. Sida har fått seg et skudd for baugen. Bølgene vil nok legge seg, men man bør være glad for at alternative sider er få!

---------------------------

Macka fra start!


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 12 apr 04, 10:49
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1


Det som irriterer meg mest er at en IDIOT som kaller seg Costanza har gjort seg til talsmann for meg og alle andre FFK supportere.
:mad:Det neste som irriterer meg er at Costanza fortsetter å argumentere med sine lange "flotte" avhandlinger, tiltross for at han burde skjønt nå at han har dummet seg skikkelig ut, antagelig på vegne av meg og alle andre for hele fotball Norge, Vent å se!! :mad:



Det er vel ingen som snakker for deg eller andre. Tabelltipset er og blir ffksupporter.net sitt tips. Dersom du, eller andre her, føler et eierskap til denne siden, ja så bør du/dere levere noe til siden også, kanskje blir "medeiere" eller noe sånt?

Jeg anser meg som FFK-supporter, men føler ikke at Costanza eller noen andre taler for MEG, det klarer jeg nemlig helt utmerket selv...

Så min gode mann, snakk for deg selv, ikke la andre snakke for deg, for det er kun din egen røst som representerer deg...

Synes forsatt at ffksupporter.net har gjort en meget så god analyse, så er det opp til FFK som lag å motbevise disse tipsene... Vi som står på tribuna og synger, eller taust følger med, kan fint lite gjøre, vi kan kun være der og vise vår støtte... At noen av oss har baller nok til å sette ord på våre følelser får du og evt andre sarte sjeler leve med, sånn er livet...

Skal bli spennende å se hvor mange av de såkalte supportere som vender laget ryggen dersom det blir en mager sesong i år...

---------------------------

Selv når gleden er som størst finnes det alltid en hendelse som røsker deg tilbake til realiteten...Vær glad for hver dag du vandrer rundt...


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 12 apr 04, 10:56
Ja nå står det også på tekst TV på TV2 side 204.
Vær vennlig å gå ut å fortell at det er du som er IDIOTEN og bare deg, Costanza.

For overalt så står det FFK SUPPORTERNE i flertall og det er bla. meg.

Hvis ikke du gjør noe med dette nå, tror jeg FFKsupporter.net aldri kommer til å bli det samme igjen. Da vil nok veldig mange se seg om etter andre steder.:ffk::ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 12 apr 04, 10:59
Endret: 12 apr 04, 11:01
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Ja nå står det også på tekst TV på TV2 side 204.
Vær vennlig å gå ut å fortell at det er du som er IDIOTEN og bare deg, Costanza.

For overalt så står det FFK SUPPORTERNE i flertall og det er bla. meg.

Hvis ikke du gjør noe med dette nå, tror jeg FFKsupporter.net aldri kommer til å bli det samme igjen. Da vil nok veldig mange se seg om etter andre steder.:ffk::ffk:


Og hvem er idioten her? Du eller Costanza? Mye tyder på at du er i ferd med å fremstå som en liten gutt med stort hjerte og liten evne til å tenke selv...

Synes faktisk at du bør gå i bresjen for å lage din egen supporteside jeg, der du og alle andre nikkedukker kan spre det glade,ufortrødende, optimistiske budskap...

Du begynner nå i irritere en ellers så sindig sjel...

---------------------------

Selv når gleden er som størst finnes det alltid en hendelse som røsker deg tilbake til realiteten...Vær glad for hver dag du vandrer rundt...


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 12 apr 04, 11:16
Endret: 12 apr 04, 11:17
Det er ingen som er idioter her, både Costanza og de andre her inne er fornuftige mennesker. De som driver denne siden må få lov til å mene at FFK rykker ned, men når det til og med kommer på nettavisene og tekst-tv med tittelen "supporterne tipper FFK rett ned" blir det for dumt. Det er IKKE supporterne som tipper FFK ned, det er noen få personer som har gitt et objektivt syn på tabellen. Så er jo det store spørsmålet hvorvidt en supporterside skal tippe sitt eget lag på nedrykk! Det er jeg prinsipiellt uenig i at de skal, uansett hvor dårlig laget ser ut på papiret!!! Dette er ingen objektiv nettside, det er en side for FFK-supportere! Da synes jeg det blir litt galt å være objektiv hele tiden! Men det er jo bare min personlige mening, akkurat som Costanza og andre har rett til å ha sin...

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 12 apr 04, 11:17
Har dere glemt hva en supporter er Kej og Costanza?
Hvis det å være en supporter slik jeg er er, å være en liten gutt med stort hjerte og liten evne til å tenke selv... Og en nikkedukke, ja så er det nettopp det jeg ønsker å fortsette å være, hvis det er betegnelsene på å være en supporter.
Kroppen min er i hvertfall 53 år

Hvem er idioten her? spør du, KeJ
Det får andre svare på, det er jeg helt likeglad med. :ffk::ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 12 apr 04, 11:20
Det som costansa nå har gjort, står det respekt av.

Han som alle andre ønsker jo at FFK skal klare seg, men det må da gå an å være litt realist.
Det var på tide at noen ofisielle sider/media fra Fredrikstad skrev noen kritiske ord.
Personlig mener jeg denne oppkjøringen har vært under en hver kritikk. Eggen og Harry har begge strøket til denne eksamen, dette gjelder uvahengig av om vi klarer oss eller ei.
Det har vært vingling på flere fronter. ER det noe som er sikkert er det at dettte må ha gått utover bilett salget .

Vi får krysse fingeren og håpe på det beste i dag, men personlig gledet jeg meg mer i fjor til første kamp.

svante

Juniorspiller
Ble medlem: 10 okt 03
Innlegg: 107

Lagt til: 12 apr 04, 11:26
Takk for at dere satte oss i dette lyset i riksdekkende medier Constanza!!

---------------------------

Trallalla........


Magic18

Juniorspiller

Ble medlem: 07 apr 03
Innlegg: 118

Lagt til: 12 apr 04, 11:50
Først og fremst skal gutta bak enhver supporterside ha kreditt for at de gidder. Jeg vet hvor mye arbeid som ligger bak, og det er helt klart blitt brukt en del timer på hver analyse.

Men.. Jeg syntes rett og slett det blir patetisk å tippe sitt eget lag nedenom og hjem. Man kan rett og slett ikke være objektiv dersom man skal være supporter. Greit, man kan være realistisk, men har man ikke trua på at sine egne skal klare å gjennomføre det umulige, så er man heller ikke supporter.
Hadde ffksupporter.net tippet FFK på medaljeplass hadde det vært nesten like patetisk, men da hadde det også vært patriotisme inne i bildet, og det er det man skal være.

Å være supporter for et lag, være seg det ene eller det andre handler om tro.

Alle kristne vet at Jesus dør hver påske, men de har allikevel like stor tro på at han lever. Kanskje en overdrevet sammelikning, men så lenge man ikke har trua har man ingen ting.

Jeg er redd for at FFK skal rykke ned, men jeg klarer allikevel ikke å tillate meg å tro det. Selvsagt klarer vi oss.

Hva tror dere er hovedgrunnen til at så mange reagerer på tipset?
Som FFK supporter, identifiserer man seg med denne siden, rett og slett fordi den er den beste FFK SUPPORTER siden. Og dette tipset er det mange som ikke identifiserer seg med. Derfor kommer også reaksjonen. Syntes selv det er gør-flaut å lese TV2 tekst tv, hvor hovedoppslaget er om dette tipset.

Det handler om ÆRE og noe man identifiserer seg med. FFK!!!

---------------------------

#18™


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 12 apr 04, 11:56
Costanza

det her var rett og slett elendig gjort av deg...Sette Supporterne i negativt søkelys...allerede kommet fram på tv2 tekst tv at ffk blir dolka av sine egene...hva faen driver du med egentlig?ser jo ikke ut som du har troa på laget...Må ha litt tillit til spillerne...Og dere kaller denne sida "FFKSUPPORTER" hva faen liksom?er jo ikke support ting over det du har drevet med

---------------------------

– Og med prestere mener jeg ta poeng. Ikke dette underholdningstullet.

Drillo


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 12 apr 04, 12:07
Endret: 12 apr 04, 12:11
Til KeJ: Du har helt klart meninger. veldig sterke meninger, men for meg så blir det bare bla...bla..bla hver gang du kommer med dem, for de er jo så lite gjennomtenkte som det går ann å bli! Du kaller folk for ikke "ekte" supportere, bare fordi de ikke er enige i at FFK objektivt sett vil rykke ned.....videre så skriver du at hvis man ikke evner å se realistisk på det så kan man heller holde sine synspunkter for seg selv. Hva er dette for noe piss da! Er man ikke verdig en mening heller lenger, dersom man er av en annen mening en de 100% objektive(Pessimistiske i mine øyne)?

Nå skriver du at du anser deg for å være FFK-supporter, men du føler ikke at Costanza eller noen andre taler for deg. Nå står det snart i alle medier AT FFK`S EGNE SUPPORTERE TIPPER DEM NED!! Dersom du virkelig føler deg som en ffk-supporter, føler ikke du da at dette berører deg!? Hvis ikke så bør du se å våkne opp snart, syns jeg!!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 12 apr 04, 12:13
Til Radoslaw: Hadde oversett den setningen, så da var det egentlig ikke så ille, da hadde du bare forkortet den litt.....trodde først at du hadde klipt og limt litt her se.
.....men da er vi uansett enige om sitat prinsippet.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


jashin

A-lagspiller
Ble medlem: 12 apr 04
Innlegg: 326

Lagt til: 12 apr 04, 12:21
Til alle her. Spar oss for personangrep. Prøv og hold dere til sak. Prøv også å respektere at enkelte kan ha andre meninger enn dere selv uansett hvor uenige dere måtte være. Husk at i et demokrati skal man respektere mindretallets meninger uten at man nødvendigvis bør være enige. I dette forumet må man vel si at et tips om nedrykk for FFK tilhører mindretallet. Kom heller med saklige argumenter hvorfor dere er uenige.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 12 apr 04, 12:26
Egentlig så bør det ikke komme som noen overraskelse på noen at Costanza har en negativ holdning til FFK. Det har han hatt så lenge jeg har lest hans
"vite best" innlegg her på forumet. (siden desember 2003)

Det som er hårdreisende er ikke at han er negativ/pessimist/syter, men at han nå har gjort seg til representant for alle oss ekte supportere og gjort oss til latter for hele Norge.

Takk skal du ha Constanza!!!!

:ffk::ffk::ffk::ffk::ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 12 apr 04, 12:31
Endret: 12 apr 04, 13:43
Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78
Til Radoslaw: Hadde oversett den setningen, så da var det egentlig ikke så ille, da hadde du bare forkortet den litt.....trodde først at du hadde klipt og limt litt her se.
.....men da er vi uansett enige om sitat prinsippet.
Trodde du virkelig at jeg hadde omredigert det slik du tidligere ga uttrykk for ?

Det finnes da grenser for overtolkning,
...selv for meg. ;)

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 12 apr 04, 12:37
Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78
Er man ikke verdig en mening heller lenger, dersom man er av en annen mening en de 100% objektive(Pessimistiske i mine øyne)?



Det er jo akkurat det man har, man er verdig til tusen, men det betyr da vitterligen ikke at man trenger å gå til personangrep med en gang man føler seg "truffet" av en analyse...

Dersom jeg følger hjertet, noe jeg har gjort i mitt tabelltips, så havner FFK på en 7. plass... Følger jeg derimot hodet, og min helt klare formening om dagens situasjon, ja så er ikke FFK gode nok til å klare seg i TL...

Det er min mening, den er jeg berettiget... Du tenker med hjertet, jeg prøver så langt det lar seg gjøre å tenke med hue, og det er ikke alltid forenelig...

Jeg stiller meg uansett hva du eller andre måtte mene, 99% bak Costanza i dette tilfellet...

---------------------------

Selv når gleden er som størst finnes det alltid en hendelse som røsker deg tilbake til realiteten...Vær glad for hver dag du vandrer rundt...


Anduril

A-lagspiller
Ble medlem: 19 aug 03
Innlegg: 741

Lagt til: 12 apr 04, 12:59
Snæbbusaristokrat 1 - Det begynner å bli litt kjedelig å for 10 gang lese dine meninger om hvor dum og negativ Costanza er.

De som ikke har oppfattet det du har skrevet frem til nå, skjønner det sikkert ikke om du skriver det 10 ganger til heller.

Det er forskjell her i verden på å tro og å håpe. Jeg også håper for harde livet at FFK skal overleve i tippeligaen, men jeg er stygt redd for at det kan gå galt.

Costanzas analyse av lagene er noe av det bedre man kan lese, rent objektivt sett. Dog med en uhyggelig konklusjon :(

---------------------------

Anduril - Pennen er sterkere enn sverdet !


Mustang

A-lagspiller

Ble medlem: 27 okt 03
Innlegg: 402

Lagt til: 12 apr 04, 13:04
Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

...En annen side av saken er at jeg har ikke noe tro på at vi rykker ned, KTE har tross alt aldri rykket ned med noe lag, og det har heller ikke Trondsen.


Men hva i alle dager har dette med FFK å gjøre da?
Vil dette si at KTE og Tronden er vaksinert mot nedrykk bare fordi de aldri har rykket ned før??
Tåpelig argumentasjon da...

Vil heller si som ølbuss:
sitat:
Jeg vil heller si at siden de tippet dette resultatet viser at de har et stort hjerte for klubben som aldri vil stoppe og brenne,selv om det skulle gå på tap på tap og ende med nedrykk.
Det er slike supportere vi trenger,folk som stiller opp uansett resultat.
sitat slutt

---------------------------

**Sinnet skaper alt, såvel det gode som det onde...sorg og lykke...rikdom og elendighet**


FFK-Supporter

Juniorspiller
Ble medlem: 07 apr 03
Innlegg: 189

Lagt til: 12 apr 04, 13:05
Okey.. ro ned litt nå da folkens. Jeg støtter heller ikke tabelltipset med FFK på nedrykksplass og jeg syntes det er veldig kjipt at dette er blitt nevnt i riksmediene.

Men.. la Costanza ha sin mening så har vi vår egen. Gjort er gjort , skaden er allerede skjedd.

Nå syntes jeg heller at vi bør konsentrere oss om kampen mot Lillestrøm ikveld!! Heia FFK!!! :ffk:

---------------------------

FFK knuser ALL motstand!! :)


mayadan

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 292

Lagt til: 12 apr 04, 13:10
Enig med FFK-Supporter her.
Dette er trossalt en dag vi alle har ventet lenge på. Ser ingen grunn til at uenighet om tabelltips skal ødelegge det. I kveld står alle her og heier på samme lag uansett.

Jotjar

Knøttespiller
Ble medlem: 19 jun 03
Innlegg: 49

Lagt til: 12 apr 04, 13:10
Tror jeg blir den første uten spesielle følelser for FFK her som kommenterer dette(Riktignok har jeg ikke kommet over to sure kamper mot dere i fjor, menmen:))

Først og fremst må jeg si jeg er litt overrasket over at dette er blitt en så stor sak. Dette burde være den største fotballdagen de fleste av dere har hatt, sammen med to stk opprykk, eller mulig enda større. Dagen da FFK endelig er tilbake i den øverste divisjonen, fokuserer man på et tabelltips som ingen objektive personer overhodet reagerer på. Og hva er saken egentlig? På meg virker det som om de fleste mener FFK er for gode til nedrykk, og at det er like galt med den bakgrunnen å tippe dem ned, som at en supporterside gjør det.

Plankehaugens "angrep" viser iallefall at det er viktigere for folk med hvor man har satt FFK, ikke hvor objektivt ting skal være. de fokuserer jo bare på at FFK fort kan ende høyere enn dette tipset, ikke på at en supporterside evt. ikke bør tippe laget ned....Det siste er jeg også uenig i, synes tipset er noe av det mest objektive og nyanserte jeg har sett. Og jeg må innrømme jeg er overrasket over at så mange vil se et tips hvor laget ens ender høyt, istedenfor en objektiv vurdering...en vurdering med FFK som nr 3, 8 eller hva det skal være kan man vel fint lage selv og?

Nei, jeg skjønner ikke helt problemet, og det blir i overkant suppe på spiker for meg. Kos dere heller med det som forhåpentligvis blir en god sesong, og fokuser på de rette tingene!

---------------------------

*The Worlds Most Promising Cowboy*


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 12 apr 04, 13:17
Endret: 12 apr 04, 16:50
Opprinnelig postet av Anduril
Snæbbusaristokrat 1 - Det begynner å bli litt kjedelig å for 10 gang lese dine meninger om hvor dum og negativ Costanza er.
Enig med deg, Anduril.

Saklighetsnivået til Snæbbussaristokrat 1 er særdeles skremmende, og jeg forbigår det derfor i stillhet...

Costanza derimot, har fremstått som en sann martyr i denne sammenheng,
...og ære være han for nettopp det !

Han har absolutt min fulle støtte i denne saken.

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 12 apr 04, 13:28
Endret: 12 apr 04, 14:15
Til Radoslaw: Jeg hadde slike tanker da jeg ikke klarte å finne det du siterte ja, men nå har jeg funnet det
......og innser at jeg var litt kjapt ute med den.

Til Mustang: KTE og Trondsen er bærebjelkene i dagens FFK, og det at de alltid har vært vinnere, som har mot alle odds gjort underverker før, mener jeg bestemt er verdifult for de andre guttane på laget. Et hvert lag trenger 2-3 ledertyper og det mener jeg FFK har i aller høyeste grad og jeg syns det er saklig argumentasjon for at vi skal klare oss i TL. Jeg ville jo selvfølgelig ikke basert en analyse på det alene, men nå prøvde jeg bare å fremheve et par ting som taler til FFK`s fordel.

Til KeJ: Vi er av totalt forskjellig oppfatning, men det har vi begge selvfølgelig rett til å være. Er mulig jeg feiltolket innlegget ditt, men jeg forstod det sånn at du mente vi burde holde kjeft, dersom vi ikke klarte å se at dagens FFK ikke er (realistisk sett) gode nok, men det var kanskje ikke det du mente, så da tar jeg tilbake den kritikken. Det andre jeg skrev om hvordan dette påvirker oss alle, så syns jeg fortsatt at det er naivt å tro at det tipset Costanza kom med ikke vel representere alle FFK-supportere uttad. Er jo bare å se hva mediene skriver....blir skrevet supportene, selvom det egentlig er en persons mening, men så lenge man skriver den meningen på en supporterside så må man forstå at det kan berøre alle FFK-supportere. Personlig så er jeg litt flau, og har allerede måtte forsvare meg et par ganger i dag(bor i Oslo), for folk tror jo at dette er supporternes dom av laget. Men gjort er gjort, og nå får vi bare gjøre alt vi kan for å støtte laget i dag og i all fremtid!

SYNG FOR FREDRIKSTAD, ARISTOKRAT!!!:ffk::ffk::ffk:

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 13 apr 04, 01:08
Sånn jeg ser det er det helt greit at Costanza og Holters tipper FFK ned. Det må de få lov til, i og med at denne siden kun er en uavhengig side hvor bare de to kommer med meningene sine.

MEN problemet er at siden heter FFKSUPPORTER.net! det er rett og slett navnet på siden som er feil i forhold til hva siden står for! (det er også derfor det har blitt en stor sak ut av dette i media). dere representerer ikke FFK-supporterne, og da burde siden heller ikke hatt et slikt navn.

Det er det som er problemet her, for tabelltipset er helt greit det hvis man ser på det med objektive øyne.

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


ingergml

A-lagspiller
Ble medlem: 26 mar 03
Innlegg: 301

Lagt til: 13 apr 04, 01:28
AJG.
Jeg mener denne siden var for FFKsupportere og laget av supportere.

Alle kunne komme med tanker,
håp og fotballvurderinger.

ALLE ØNSKER VI FFK SEIER.

"NATTEVAKTA"

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 13 apr 04, 03:08
Ja, den er for supportere, og den er laget av supportere, men den REPRESENTERER ikke supporterne, selv om navnet indikerer det!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 13 apr 04, 03:49
Nå har vi (jeg) jaggu uttalt oss på supporternes vegne også... ;)

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Krumtapp

Juniorspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 156

Lagt til: 13 apr 04, 10:21
En kjempejobb av de som har laget analysen av årets tabell. Det skal de ha. Jeg er imidlertid av den oppfatning at en supporterside ikke skal være objektiv, men utvise og representere glede, iver og optimisme for laget de fleste av oss følger i tykt og tynt. Når man etter massiv kritikk og negativ mediedekning i ettertid må poengtere at ffksupporter.net er en privat side primært forbeholdt to personer som skal skrive om fotball, og derfor vil objentivt plassere sitt eget laget på nedrykksplass, vil jeg si meg enig med det Plankehaugen sier. Patetisk. Trist. Med tanke på at FFK sammen med 4-5 lag vil kjempe med hud og hår for å overleve i Tippeligaen, tror jeg ikke "den objektive supporter" vil gi oss andre noe løft denne sesongen. Det er nok ikke medisinen vi trenger.

---------------------------

Any given sunday



Flat Trådet Nøstet
Totalt 5 sider Alle

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340