Husk meg
Brukernavn
Passord

helhets vurdering

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

coogee

Bedriftsspiller
Ble medlem: 31 mar 04
Innlegg: 20

Lagt til: 31 mar 04, 13:48
Hei alle sammen

Dette er mitt første innlegg på denne siden, grunnet store tekniske problemer i registreringsfasen (ikke min feil...).

Jeg må følge meg inn i rekken av de supporterne som er veldig misfornøyd med ledelsen. De har siden opprykksfesten vært store i kjeften og lova oss stjernespillere og at vi skulle ta steget videre mot RBK og europa. Så har jo helt klart ikke skjedd. Spillerne vi har hentet inn har alle et stort potensial, men alle er høyst usikre kort. Når man i tillegg tenker på at de eksisterende spillerne ikke har erfaring fra dette nivået, så er jo alle de også usikre kort. Av de vi har henta, så er det vel ingen som er grantererte førstevalg, og det sier vel sitt. Vi opererer med et budsjett på 34 mill kr, pluss Høili, og noen av de dyreste billettene i Norge, og allikevel har vi ikke greid å få tak i kvalitetspillere. Det som virker enda mer urovekkende, er at det fra mitt ståsted ikke virker som de har prøvd i det hele tatt. Hvor mange spillere har dere hørt det har vært snakk om, ikke mange? Og av de på ønskelisten, Gashi, Furuseth Olsen, Enerly, Buer J, så greide de ikke å komme med et eneste kontrakstforslag til noen av de!! Når det gjelder Kallio, så er det også ekstremt merkelig at de venter til siste liten hvis det er seriøst at de har fulgt han siden januar.. Kan ikke være lett å følge en spiller når det ikke spilles fotball, så jeg tror ikke de har fulgt han så veldig tett. Virker som en nødløsning. Vet ikke hvor problemet ligger, men det er tydelig at noe ikke stemmer i ledelsen. Blir også oppgitt over å høre at vi har penger til å hente spillere underveis. Må da være bedre og lettere å hente spillere nå!!!
Jeg føler at klubben har spilt på den flotte entusiasmen det er i klubben og byen vår, og at de har holdt oss supportere for narr. De skulle i steden ha belønna supporterne for den lojaliteten de har vist klubben. De burde holdt seg for gode til å bygge opp forventningene for å selge sesongkort. Det er ledelsen sin skyld at det nå har bredd seg stor misnøye blant mange av oss supportere. Hadde de ikke lova gull og grønne skoger, så hadde folk flest vært fornøyde med de nye spillerne.

Når det er sagt, så er det viktig at vi supporterne støtter guttane, det er tross alt ikke dem som har skyld i denne fadesen. Beklager at denne mailen ble så lang, men har en del frustrasjon som må ut. Håper at jeg har feil i det meste, men det tror jeg desverre ikke.

ps. vil hilse til mine snæbbuss kolleger, ses til sommern

mvh
thomas

Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 31 mar 04, 13:53
Lojale supportere, hvem ??

Det er mange lojale, men også mange utolmodige, som forventer at stjernespillerne står i kø for å spille for nyopprykkede FFK. De forventer navn og har ikke tolmodighet til å se resultatene av arbeidet som er lagt ned fra ledelsen. De kritiserer uten å ha innsyn i prosessene... Ja de lojale kritikerne er jaggu guld verdt!!!

---------------------------

Frode

- FFK nr. 7 i tippeligan 05


coogee

Bedriftsspiller
Ble medlem: 31 mar 04
Innlegg: 20

Lagt til: 31 mar 04, 14:04
hvis ikke jeg er lojal, så er det ingen som er det frode. Jeg er født og oppvokst 50 meter fra stadion, og spilte i klubben fra jeg var 5 til jeg begynte å studere for noen år siden. Jeg har gått glipp av to sesonger grunnet studier i utlandet, og det er de to sesongene det har gått bra i vår tid. Om noe, så er jeg en motgangsupporter som har støttet laget i all slags motgang, både borte og hjemme, så at jeg kalles illojal vil jeg ha meg frabedt.
Synes styret skal ha ros for dit de har tatt klubben på kort tid, men selv den mest naive supporter kan da ikke unngå å se at det er store sprik mellom hva de har lovet og hva vi har fått. Første sesongen tilbae i tippeligaen er vanskelig, og derfor synes jeg ledelsen burde gått for mer erfarne spillere, slik at vi vet hva vi får. De må ikke nødvendigvis hete Ørjan Berg etc, men etablerte spillere fra tippeligaen burde jo ikke vært umulig å få tak i...

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 31 mar 04, 14:06
Jeg vil støtte coogee for hans betraktninger. Det er ingen unnskyldning for å ikke skape resultater når man liger i øvre del når det gjelder budsjett ( 100 % sikre penger ) FFK har betydelig mindre kostnader for bruk av banen enn flere av de med mindre budsjett, så midlene som er i differanse mellom oss og mange av de andre er betydelig. Med betydelig midler må man forvente at det skaffes nok spillere. Som mange av oss sier m, vi håper det er kontroll på det og at vi tar feil, men dersom det viser seg at resultatene ikke kommer bør en eller flere kjenne sin besøkelses tid og ta hatten sin å gå. I løpet av 2 måneder vet vi svaret.

Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 31 mar 04, 14:09
De spiller ikke CM heller... Og dessuten er ikke Eggen nybegynner i gamet. Han henter inn spillere som vil komplimentere hverandre og spille godt sammen som lag. Det til en billig penge som gjør at klubben i vårt hjerte overlever selv om det skulle bli nedrykk. Det er viktig! Det kan bli realitet uansett om vi hadde fått noen etablerte spillere eller ikke. Jeg vil IKKE at klubben skal gå konk å havne i 5 divisjon ved nedrykk. Og ikke kom med hadde vi forsterket så hadde vi ikke rykket ned...se på enga osv... 2(3) lag SKAL ned, alle satser sinnsykt...

Tror de har lagt seg på en fornuftig linje både økonomisk og sportslig. Målet er å komme over 11 plass. Det tror jeg de klarer. Og skulle de bomme, har vi økonomi til å fortsette å bygge laget og rykke opp igjen....

---------------------------

Frode

- FFK nr. 7 i tippeligan 05


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 31 mar 04, 14:10
Endret: 31 mar 04, 14:11
Hva og hvem er stjernespillere.
Hvem er det som sier at Gashi, Furuseth Olsen, Enerly og Buer Johansen er bedre enn West, Brenne, Hornseth, Koskela og Kallio.
Jeg tror faktisk at de FFK har fått er bedre enn de fire nevnte. Forskjellen er at de fire vi ikke fikk er kjente navn, som vi har sett spille i tippe ligaen. Og de vi har fått er "ukjente, som vi ikke har sett spille i tippeligaen enda.
Nå er jeg drittlei av å lese om alle de "middelmådige" spillerne som FFK har fått tak i.
Vent å se til alvoret starter, da vil alle dere negative sytere få dere en stor overaskelse i positiv retning.
Men da blir dere vel glade?
Eller kanskje ikke?
Det blir vel også mottatt negativt på en eller annen måte.:mad::mad::mad::confused:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


ølbuss

Juniorspiller
Ble medlem: 28 jan 04
Innlegg: 111

Lagt til: 31 mar 04, 14:12
Er helt enig med det du skriver Thomas.
Det dette bunner ut i er ting som er blitt sagt,men ikke er blitt gjort.
Laget støtter vi uansett hvordan det går.
Styret og stell skulle holdt korta litt tettere mot brystet og jobba med sine ting profesjonelt og i ro.
Med sine uttalelser har de gitt oss forventninger som de ikke er dyktige nok til å innfri.
Regner med at de nå har lært,sånn at slike fadeser blir unngått i fremtiden.
Vi vil nok over tid bli meget bedre også på dette punktet,for den beste måten å lære gamet på er å delta.Ikke glem at vi er ferske!
Skulle bare ønske vi etter opprykket hadde vært nøkterne og realistiske med uttalelsene som ble sagt ang.nye spillere.
Høret jeg noen rope "ulv ulv"?..Nei det var bare FFK-styret som nok en gang annonserte at en ny storfisk var på vei..
Klart at folk blir lei og skuffet..

---------------------------

Gla`buss gutter våre veier...


coogee

Bedriftsspiller
Ble medlem: 31 mar 04
Innlegg: 20

Lagt til: 31 mar 04, 14:18
når det gjelder Eggen, så har også jeg enorm respekt for han og hans vurderinger. Beholder vi plassen med dette laget, så er det på grunn av at vi har kanskje norges dyktigste trener. Folk må ikke tro at jeg ikke har tillitt til herr Eggen, det er bare det at jeg føler meg lurt av deres gjentatte utsagn om spillere fra øverste sikte i skandinavia. Kan vi skaffe et godt lag på salg, som Frode foreslår, så er jo selvsagt det å foretrekke, men jeg føler det som gambling å satse på et så urutinert lag første sesongen. Tror ikke vi går konk hvis Høili hadde kjøpt et par spillere, som han sa han ville gjøre.. Det å rykke ned og opp igjen er ikke lett Frode.

antidrillo

A-lagspiller
Ble medlem: 29 feb 04
Innlegg: 326

Lagt til: 31 mar 04, 14:20
Fordi om jeg er hovedsaklig er enig med "coogee" og "tomroar", må jeg si meg enig i din konklusjon "Frode".
Vi er supportere til klubben i våre hjerter:ffk:selv om et blir nedrykk.
Deter bare så forj......g å føle at en sitter å ser på at TL toget kanskje går fra oss.
Håper at du har rett "Snæbus 1", men frykter samtidig at kritikkerne ( ikke bare vi, "syterne") har rett i at dessverre ser ikke stallen så sterk ut.
Med fare for å gjenta meg sjøl.
KTE stor foran sin største oppgave som trener, og dersom :ffk:beholder plassen i TL ( noe jeg håper) har han gjordt en kjempebragd.:eek::ffk::cool:

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden." " Evig eies kun et dårlig rykte"


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 31 mar 04, 14:31
Endret: 31 mar 04, 14:32
Faktum: Ledelsen sier "spillere som hører til det øverste sjiktet av spillere i Norge"

Faktum: Ledelsen henter inn Brenne, Hornseth, Rotevatn, Koskela, West.

Faktum: Ingen av disse hører til det øverste sjiktet av spillere i Norge

Det eneste ledelsen (og vi supportere) kan gjøre, er å HÅPE på at disse forsterkningen skal slå til.

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


JJunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 31 mar 04, 14:41
Opprinnelig postet av BøgeJon
Faktum: Ledelsen sier "spillere som hører til det øverste sjiktet av spillere i Norge"

Faktum: Ledelsen henter inn Brenne, Hornseth, Rotevatn, Koskela, West.

Faktum: Ingen av disse hører til det øverste sjiktet av spillere i Norge

Det eneste ledelsen (og vi supportere) kan gjøre, er å HÅPE på at disse forsterkningen skal slå til.


Jeg lurer litt på hvordan du kan vite så mye om Koskela og West? Ingen av oss vet enda om disse spillerne hører hjemme i toppsjiktet i Norge. West med sin ekstreme hurtighet tror jeg kan sette en støkk i de fleste venstrebacker i Norge.
Hvis Kalio signerer, har vi også skaffet en spiller som er utrolig anvendelig, og etter rapportene meget dyktig.

Jeg vet veldig lite om de nye spillerne enda, men syns det blir for dumt å si at det er et faktum at disse ikke er toppspillere.......

Ha troa!!!

:cool:

Funk1

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mar 03
Innlegg: 403

Lagt til: 31 mar 04, 14:42
Argh!

Denne diskusjonen er så dustete.
Jeg har spilt i klubben siden jeg var tre år!!! Jeg vet hva jeg snakker om her! Og trofast er jeg også.

Noen komenterer:
- Gashi; valgte Enga fordi de skulle spille UEFA-cup, hadde vært utlånt der en stund allerede, og fordi Enga ikke rykkket ned.

- Furuseth Olsen, var mest interessert i penger. Han forlangte rett og slett for mye lønn, og det er jeg glad han ikke fikk av FFK.

Enerly, RBK ønsker ikke å gi slipp på ham enda: Ettersom de ikke har forsterket laget noe særlig trenger de ham nok på benken denne sesongen.

Buer Johansen: Dama hans jobber på Hamar. (Dessuten er han jo skadet) .

Så hva er det egentlig dere klager over?? For alle disse spillerne er det forståelige grunner til at de valgte andre lag enn FFK. Jeg syns vi har fått inn mange gode spillere. Nå ser det ut til at vi får en ny V. Back også, så nå er i hvert fall jeg fornnøyd.

De siste to årene har vi jo byttet ut nesten hele troppen :) (Flere ganger).
Jeg tror FFK er undervurdert.

BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 31 mar 04, 15:01
Opprinnelig postet av JJunior

Ingen av oss vet enda om disse spillerne hører hjemme i toppsjiktet i Norge.


Hvis du leser innlegget mitt en gang til så er det jo akkurat det jeg sier. Det er ingen av oss som vet per dags dato. Altså en stor grad av uvisshet om innkjøpene. Det ledelsen sa var jo at de skulle hente spillere som tilhørte det øverste sjiktet, ergo spillere som allerede er etablert på det nivået. Det har ikke skjedd. Det kan vi jo bare konstantere...

MEN troa på at det skal gå vår vei har jeg.

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 31 mar 04, 16:48
Veldig bra innlegg Thomas(Coogee), er langt på vei enig med deg i det du skriver.

Det som irreterer meg nå er at folk er så jæ....kjappe med å kritisere folk som kommer med kritiske innlegg, og karaktisere de som sytere, illojale o.l. Det syns jeg blir helt feil......jeg syns det skal være lov å ha meninger, det skal være lov å være kritisk til den jobben som er gjort og det skal være lov å være skuffet over de forsterkningene som har kommet når ledelsen tross alt skøt forventningene til himmels med sine uttalelser(noe de overhode ikke har klart å leve opp til), uten at det betyr at man er en dårlig supporter. Så lenge de som er kritiske kommer med saklige og gjennomtenkte innspill og ikke bare slenger ut gjennomsyrete negative innlegg helt uten hold i virkeligheten, så syns jeg det bare er interessant med en slik meningsytring.

P.S. Er ingen her på forumet som ikke håper av hele sitt hjertet(untatt Hjælmen og andre gjeste-skrivere da) at samtlige spillere for ut sitt beste og at FFK vinner kamper, men FFK har alltid vært en klubb som mange har sterke meninger om, det er en del av klubbens sjel, og sånn syns jeg det skal fortsette å være, uten at folk blir "uthengt" som sytere, illojale, teite, tåpelige o.l. av den grunn.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340