Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: Sandnes/Ulf - FFK 01.11.2021

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 03 nov 21, 22:48

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Opprinnelig postet av tynter

Sett at vi mot all formodning skulle klare å rykke opp. Hvilket lag skulle vi stillt opp med neste år ?  Det er vel strengt tatt ikke en eneste spiller med tippeliga kvalitet i troppen , kanskje untatt Ismaeel. Så hva syns folk ? Er det for tidlig å ønske opprykk allerede nå ?

Tror vel egentlig flere av spillerne kan ha eliteserienivå inne, ikke minst hvis de fortsetter å utvikle seg. Det er det da mange som har potensiale til. 

Spillerutvikling handler selvsagt om mange ting, men jeg tror fortsatt fokuset i klubben på å unngå skader kan bli enda litt bedre. Akutte og direkte uheldige skader kan aldri helt unngås, men belastningsskader kan man nok gjøre enda mer for å styre utenom - og det vil gi utslag i kontinuitet som ofte betyr positiv utvikling. Synes dette er verdt å nevne, fordi det er et inntrykk at FFK gjorde det sterkt i år fram til det kom for mange skader på spillerne, og etter det har lagets storform aldri vendt helt tilbake. 

Helt enig i disse resonnementene. De sa akkurat det samme i fjor; Åsheim, Alba, Molde, Aukland er gode på dette nivået, men de har nok ikke OBOS-nivå inne. Så viser det seg at spillere kan utvikle seg i de rette omgivelsene og ta steg om bare systemet er sterkt nok, dette er alle spillere som har vært bunnsolide denne sesongen. Var ikke mange som hadde trodd at JP Hauge og Ola Solbakken skulle bli landslagsspillere i 2021 da de surret rundt i Aalesund og Ranheim i 2018. Resonnementet "han har ikke spilt i Eliteserien/gjort det bra i Eliteserien, ergo han er ikke god nok for Eliteserien" er en snever måte å se ting på, fordi det ikke tar hensyn til at spillere under de rette forholdene kan ta enorme steg, noe spillerne som evt tar oss opp til Eliteserien definitivt fortjener sjanser til å bevise at de kan. 

For øvrig rævva kamp, jeg så ikke det samme gode spillet som Bummen mente å ha sett, men så var jo også brillene mine farget av frustrasjon over resultatet. Likevel: tre kamper igjen og jeg mener laget absolutt har sjans til å vinne samtlige. Hjemmekamp med Aalesund med masse folk på tribunen, Ham-Kam borte som allerede har sikret opprykket, og deretter en potensielt avgjørende kamp hjemme mot Ranheim som ikke har noe å spille for. Ikke umulig med 9 poeng på de siste tre, noe som sannsynligvis vil være nok til å ta tredjeplassen. 


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 648

Lagt til: 04 nov 21, 16:14

JP Hauge og Ola Solbakken var 18 og 19 år når de ble "oppdaget".  Johansen,Solberg,Alba og Nieves er alle 26+ år,så å håpe at de skal plutselig utvikle seg til å bli tippeliga spillere er vel kanskje litt for mye å håpe på. Det samme med Drage,Lindstrøm,Øby og Åsheim. Jeg bare håper at det gode arbeidet som er blitt gjort de siste årene skal bli ødelagt av panikkhandling og at samhandlingen lider av det. 
Såklart,hvis FFK rykker opp og klarer å etablere seg første året blir jeg superhappy. Men vi trenger en god del nytt,ungt blod inn i laget. 1. elveren vår har ganske høy snitt alder. 


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 04 nov 21, 17:18

Kristian Eriksen er 26, Thomas Lehne Olsen er 30, Pellegrino er 31. Alle spillere som viser hvor store steg spillere med potensial kan ta i rett miljø i rett rolle under rette forutsetninger.

Uansett er poenget ikke at det er sannsynlig at Solberg eller Alba vil få landskamper, poenget er at mange supportere går inn med holdningen om at selvfølgelig skal spillerne blø for drakta, vise lojalitet og gi alt for å ta laget opp til Eliteserien. Men om de faktisk greier det, da skal de kastes rett på dør for fy faen så dårlige og gamle de er.

Spillerne som en gang i fremtiden tar oss opp til Eliteserien fortjener hyllest og selvfølgelig en ordentlig sjans til å vise at de kan ta nivået i Eliteserien, som de tross alt beviste at de kan fra Postnord til OBOS. 



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f