Husk meg
Brukernavn
Passord

Ekstraordinært årsmøte tirsdag 20 mars kl 19

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 22 mar 12, 00:19

Opprinnelig postet av Topscorer

Det som vil skje neste år er at det blir valg på:

  • Biorn Arnesen - nestleder - velges for 1 år
  • Jan Rafn - styremedlem (gjenstår 1 år)
  • Terje Jensen - styremedlem (gjenstår 1 år)
  • Vigdis A. Grøndahl - styremedlem  (gjenstår 1 år)

De øvrige styremedlemmene sitter nå for 2 år og vil derfor ikke være på valg neste år.

Vigdis er en av to kvinner i styret og det er viktig for FFK og opprettholde kvinneandelen i styret. Detfor kan sannsynligvis ikke Holters sloss om den plassen. Da har vi igjen Bjorn, Terje og Jan sine plasser.

En annen ting er jo det at alle disse som nå sitter i styret kan jo ønske om å gå på neste år også. Da må Holters eller andre kandidater sloss mot etablerte styrerepr.

Jeg tipper og håper Jan har lyst til å fortsette. Jeg vil ha Jan med i styret i en periode til. Han blir nok vanskelig å danke ut som benkeforslag og, siden han garantert har støtte i old-boys. Folkelig, lytter overalt. Åpen for forslag, snur hver sten, brenner for rekruttering og klubben. Jeg skulle vel gjerne også sett Rafn med litt dedikert ansvar og.

Terje har sittet lenge, og jeg sitter med en følelse av at han kommer til trekke seg ut neste år. Men aller helst ville jeg vel egentlig gjerne også sett Terje i neste års styre, for makan til hyggelig fyr! Klubbfokus har'n, og.

Da må vi utvide hvis vi skal ha med Holters. :-) Og jeg ser ingen betenkeligheter med å utvide. Det blir flere poster å fylle hvert år, joa, men styret må reflektere medlemsmassen, og da må vi ha inn yngre folk der!

Så får vi se åssen det går med Biorn Arnesen. Han var vara i forrige periode, og "røkka opp" i forb. med ordinært årsmøte.

Jeg mener også å huske at leder skal velges hvert år, mens de andre sitter på "toårskontrakter". Det er umulig å si hvordan Umbach-Hansen fungerer, og framfor alt, det er umulig å si hvordan han etter et år sjøl ser på gjenvalg. Husk at Svein egentlig bare ville sitte bare ett år, men tok et år til, under tvil. Og han har vært den sterkeste lederen i FFK på svært, svært lang tid. Det skal godt gjøres om Umbach-Hansen klarer å fylle Sveins sko, og framfor alt, det skal godt gjøres at han klarer å fylle Sveins bukser!!!

Jeg anser ffksupporter.no for en viktig bidragsyter til bred debatt om FFK. Det yrer av idéer her inne, og viktige aspekter ved FFK blir tidvis også analysert og utreda i stor detalj. Forumet framstår som den delen av FFK som faktisk har størst åpen debatt om det aller meste. Vi har glimrende muligheter til å organisere oss, og det er viktig nå at så mange som mulig av oss her inne løser medlemskontingent for 2012 for å kunne stemme neste år. Forumet er en glimrende "indikator" og temperaturmåler for styret, og jeg bare håper flere enn Jan (ære være han) bruker tid her inne.

Personlig brenner jeg for "klubbutvikling". Definisjon av identitetssaker. Årsmøtet må få en mye større rolle. Medlemmer må dras med i alle de viktige prosessene som kommer forut for avgjørelser i klubben. Årsmøtet må bli en forsikring om rett fokus. Og styret må svare for årsmøtet, og ingen andre! Verdiprosessen som vi var gjennom ble et vrengebilde av det jeg hadde sett for meg da jeg fikk gjennom saken årsmøtet før.

Og det er på høy tid å fylle ut organisasjonsplanen (som er det dokumentet som skal internt styre klubben) med noe kjøtt på benet. Nå står det ingenting der! Årsmøtet kan ikke lenger skyve styret foran seg ved å gi dem all makt, sånn som jeg ser det. Nå må årsmøtet finne tilbake engasjementet, og gjerne diskutere så flisene fyker så lenge fokuset er FFK og FFKs framtid.


Tidspunkt Skrevet av
21 mar 12, 10:23 » foyn
21 mar 12, 10:33 » Rey
21 mar 12, 10:41 » foyn
21 mar 12, 10:59 » Morgaine
21 mar 12, 12:26 » matsinho
21 mar 12, 13:15 » Topscorer
21 mar 12, 13:25 » Topscorer
22 mar 12, 00:19 » Asgeir
21 mar 12, 10:04 » Holters
20 mar 12, 08:45 » Asgeir
Forumet er moderert av: arte et labore, marle, morten, per egil, Planken og Rey

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340