Husk meg
Brukernavn
Passord

Slaget om Østfold - Søn. 15. august kl. 16:00

Flat Trådet Nøstet
Side 12 av 15 12

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 16 aug 10, 06:22
Endret: 16 aug 10, 06:24
Endret av: danan

Opprinnelig postet av Kratos

Opprinnelig postet av bennygullfot
Ros til de som tok banneret! Fantastisk morsomt påfunn, er sånn det skal værraa! Fossefallet fikk jo banneret sitt igjen også, er det noen som har tatt bilder av det?

 

Enig. Syns sarpingene er utrolige smålige her. Her lager de streker i Fredrikstad både før kvalikkampen og nå, så blir de sure når fredrikstadfolk tar igjen. Fossefallet snakker om hærværk, men er det noe som er skadet da ? (bortsett fra stroppene som ble kuttet)


Banneret var like helt når vaktene ga det tilbake til Fossefallet. Ingen malingsflekker eller så mye som en liten rift. Så at dem messer om politianmeldelse osv kan jeg ikke skjønne. Det ble bare "lånt" 3-4 ukers tid ;) Synes det var en artig greie! Dem har jo vært her nede å søpplet til byen med sine blåhvite bannere og effekter nesten hver natt den uka som gikk, må tåle å få igjen.

---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

SuprasFredrikstad09


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 16 aug 10, 07:51

Askar har spilt en god kamp som spiss, det var mot Moss. Rart at ikke Aune ser det.

Dette trur jeg må være det dårligste taktiske valget jeg har sett noen gang, Askar og Valencia på topp, hva i all verden!!!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5541

Lagt til: 16 aug 10, 07:54
Askar jobber som en slave, og stresser forsvaret til motstanderne. Valencia er helt død.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 16 aug 10, 07:56

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Askar jobber som en slave, og stresser forsvaret til motstanderne. Valencia er helt død.

Valencia er en mye bedre fotballspiller. Askar har bedre innsats, helt riktig. Valencia er involvert i mål, som i går..


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 16 aug 10, 08:37

Opprinnelig postet av Lemmy

Først av alt vil jeg starte med å rose Celso Borges. (...)

Dommeren i dag var sjokkerende svak. (...)

Takk, Celso Borges, for at du klarer å vise frustrasjon! (...)

Det har gått en del timer siden kampslutt, men jeg merker at pulsen stiger betraktelig når jeg skriver om dommeren. Sjelden jeg kritiserer dommere, men i dag var han rett og slett ræva. (...)

Spillerne skal hvertfall ha ros for en meget bra innstilling. (...)

Jeg er en stor kritiker av Vidar Martinsen, men i dag fortjener han ros! (...)

(og resten av innlegget)

Jeg trur jaggu jeg er enig i hvert eneste lille ord!

---------------------------

Hater hat!


madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 16 aug 10, 02:13

Opprinnelig postet av Kratos

Opprinnelig postet av foyn

Opprinnelig postet av Norip

Hvis du klager på vaktene på stadion får du ta deg en tur på sofaen tror jeg, blir greit visitert vi også når vi kommer på Stadion, foyn. Ikke tro at dere blir behandlet anderledes, det er det bare folk på langsiden som blir...

samme det, syns det var kult at fossefallet banneret og det andre banneret blir dratt opp på tribuna, det skal være slik. Virket også som at Sarpingene ble sinte av det. Morsomt. 

Les gjennom det du skriver. Hvis de som visiterer PH-feltet klarer å misse et banner på 2 x 10 meter, så bør man kanskje slutte å ha forberedelsemøtene på dragen pub..

Jeg mister ikke nattesøvnen av det, men dårlig arrangert av FFK.

 

Misse et banner ? Det er faktisk lov til å ha med seg bannere inn på stadion....

 

Der tar du feil. Det er kun bannere som er godkjent av FFK(som klubb) som er lov å ta med inn på stadion.

---------------------------

Ja Rekti...
- FFK / LFC / Østsiden -
Største skuffelse: Tap mot Sarpsborg 08, 06.11.2009


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 15 aug 10, 20:49

Opprinnelig postet av Magnum

 

Jeg har altså klart å treffe på to av tre tap og to av fem uavgjortkamper. Jeg var frista til å gå på Strømmen-kampen forrige helg ettersom jeg var i bursdag i nabolaget (nesten), men skippa heldigvis den, ellers hadde jeg hatt full pott på tapkampene.

Mens jeg var på Kreta i juli, vant FFK alle de tre kampene de spilte mens jeg var borte, og gjorde at jeg gleda meg til Moss-kampen. Sukk... Jeg vurderer å ta ut noen feriedager til å finne en billig restplassbillett.

Ingen klandrer deg for å ikke gå på kampen for at FFK skal vinne Tongue out hehe

 

Så du får lov til å ikke gå på kamp av meg Wink


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 15 aug 10, 20:59
Endret: 15 aug 10, 21:00
Endret av: Magnum

Opprinnelig postet av Plankehue

Ingen klandrer deg for å ikke gå på kampen for at FFK skal vinne Tongue out hehe

Så du får lov til å ikke gå på kamp av meg Wink

Nei, jeg har tatt hintet nå...

Dét har nok også en kamerat som på både Moss- og Sarpekampen har forlatt åstedet rett før FFK utligna og berga det ene poenget. (Jeg skal ikke navngi ham i tilfelle han ikke vil være bekjent av å ha forlatt stadion før kampen var ferdigspilt. Wink)

Så nettopp på TV at Follo hadde slått Sogndal, og tenkte "Er det lov å ha SÅ mye flaks, da?" Men så var det visst bare cup...

---------------------------

Hater hat!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 15 aug 10, 21:24
Endret: 15 aug 10, 21:29
Endret av: Costanza

Stiller store spørsmålstegn ved Aunes laguttak og coaching i dag. Hva var spilleplanen som lå til grunn for å bruke Amin Askar og Alex Valencia som spisspar? Askar har levert svake kamper som midtspiss i 5-6 kamper på rad nå, og Alex Valencia har en tydelig spisskompetanse i innleggsfot. Ingen av dem er midtspissmateriale, og på benken har vi 4 stk (?) sittende i Andersson, Mulac, Odi og Tegström (riktignok kamprusten). Og vår beste offensive spiller, som endelig har begynt i finne formen som midtspiss, blir plassert som et defensivt midtbaneanker i en hjemmekamp vi skal ut og styre! Ja, Celso Borges er i utgangspunktet en midtbanespiller, men han får absolutt ikke brukt sine beste kvaliteter når han hele tiden skal ned og hente ball fra midtstopperne, og ligge i midtbanesirkelen når vi er i angrepsfasen. Jeg ble sjokkert over å se de taktiske valgene tatt foran og underveis i denne kampen. Innsatsen var til stede hos de fleste, og i dag våger jeg å påstå at vi taper 2 poeng på grunn av et totalt feilslått laguttak og sviktende coaching underveis for å rette på det.

Dommeren i dag var også en katastrofe. Man så fra de første minuttene at han hadde tydelige problemer med å finne en fornuftig linje, og var aldri konsekvent. Dette får til slutt også avgjørende utfall. Sarpsborg får et billig frispark på egen banehalvdel, og mens FFK-spillerne protesterer så tar Sarpsborg frisparket ca. 10 meter fra der forseelsen fant sted. Sarpsborg går rett i angrep og scorer. Dette blir ekstra feil fordi den samme dommeren tidlig i kampen pirker veldig på det samme når Masalin ikke får lov å ta et frispark 5-10 meter fra der forseelsen fant sted. Forstår veldig godt FFK-spillernes vrede og frustrasjon over dommeren, som også viser gjennomgående dårlig fotballforståelse og har en serie av merkelige avgjørelser (som går utover begge lag).

Jeg velger også langt på vei å frikjenne Celso Borges for utvisningen. Det er to minutter igjen av kampen, det er et lokalderby og vi går mot et ufortjent og bittert tap, og på toppen av det hele føler han seg urettferdig behandlet av dommeren (med rette!). Med et sydlandsk temperament og ekstrem vinnervilje, forstår jeg da at Borges reagerer på den måten han gjør. På mange måter er denne reaksjonen langt bedre enn likegyldighet over at vi taper mot erkefienden. Synes både Borges og Wallace skal ha kred for sin herlige innsats og innstilling i dag, selv om førstnevnte ikke akkurat hadde sin beste kamp for året.

Men én ting er klart; vi må aldri mer stille med Askar og Valencia som spisspar.

Og uansett hvor vaklende Gilmak har vært for reservelaget og på trening. Jeg VIL se han på a-laget i 1. divisjon. Mange spillere sliter med å blomstre på trening og i reservelagsfotball, men høyner nivået og viser seg frem når tribunene fylles og nivået er høyere. Gilmak KAN være en slik type all den tid han har basisferdighetene i orden. Den sjansen bør Aune ta, i hvert fall én gang! (og det burde vært i dag).

Håper også virkelig det stemmer at Gamboa ble tatt av banen fordi han selv ba om det... Pipekonserten var absolutt på sin plass.

 

 


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 15 aug 10, 21:41

helt enig med costanza i denne. å starte med valencia å askar på topp er hårreisende. kan ikke sette en av de som har 1 div beste innleggsfot som spiss. askar har underprestert lenge.  forferdelig å se at tegan kommer inn istedenfor unge å sultne mulac eller odi.

borges blir jo misbrukt til de grader. irriterte vettet av meg at de fleste gangene vi gikk på kontringer, så sto han igjen i midtsirkelen omtrent. han må jo ha fått beskjed om at han skal holde midtbanen. må vel være bedre å bytte ramberg å borges sin posisjon. er så sykt frustrert nå. dette kan vi ene å alene takke aune for etter min mening.

håper på dette laget fremover.

 

                                                        masalin

gamboa                ophaug                     raio                     wallace

                                        thomassen/gilmak

valencia                                  borges                             rafn

                            odi                           mulac

var ikke i tvil om forsvar og midtbane. spisser kan selvfølgelig diskuteres siden de ikke har vist noe stort hittil i år. kan selvfølgelig sette borges på topp. han har ihvertfall fungert fremover.


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 15 aug 10, 22:32

Opprinnelig postet av scheien

helt enig med costanza i denne. å starte med valencia å askar på topp er hårreisende. kan ikke sette en av de som har 1 div beste innleggsfot som spiss. askar har underprestert lenge.  forferdelig å se at tegan kommer inn istedenfor unge å sultne mulac eller odi.

borges blir jo misbrukt til de grader. irriterte vettet av meg at de fleste gangene vi gikk på kontringer, så sto han igjen i midtsirkelen omtrent. han må jo ha fått beskjed om at han skal holde midtbanen. må vel være bedre å bytte ramberg å borges sin posisjon. er så sykt frustrert nå. dette kan vi ene å alene takke aune for etter min mening.

håper på dette laget fremover.

 

                                                        masalin

gamboa                ophaug                     raio                     wallace

                                        thomassen/gilmak

valencia                                  borges                             rafn

                            odi                           mulac

var ikke i tvil om forsvar og midtbane. spisser kan selvfølgelig diskuteres siden de ikke har vist noe stort hittil i år. kan selvfølgelig sette borges på topp. han har ihvertfall fungert fremover.

Syntes Tegstrøm hadde et positivt innhopp idag jeg Smile

hva synes dere om Masalin idag? Lasse har slitt med ryggen i en måned vist etter hva jeg har hørt..

Satse på disse 11 kanskje?

Masalin

Martinsen/Gamboa, Ophaug, Piiroja, Wallace

Valencia/Gamboa - Ramberg, Thomassen, Rafn

Borges - Andersson/Mulac/Askar/Odi

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

18.08.2010


Kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 15 aug 10, 22:45

Opprinnelig postet av FFKgutt1

Opprinnelig postet av scheien

helt enig med costanza i denne. å starte med valencia å askar på topp er hårreisende. kan ikke sette en av de som har 1 div beste innleggsfot som spiss. askar har underprestert lenge.  forferdelig å se at tegan kommer inn istedenfor unge å sultne mulac eller odi.

borges blir jo misbrukt til de grader. irriterte vettet av meg at de fleste gangene vi gikk på kontringer, så sto han igjen i midtsirkelen omtrent. han må jo ha fått beskjed om at han skal holde midtbanen. må vel være bedre å bytte ramberg å borges sin posisjon. er så sykt frustrert nå. dette kan vi ene å alene takke aune for etter min mening.

håper på dette laget fremover.

 

                                                        masalin

gamboa                ophaug                     raio                     wallace

                                        thomassen/gilmak

valencia                                  borges                             rafn

                            odi                           mulac

var ikke i tvil om forsvar og midtbane. spisser kan selvfølgelig diskuteres siden de ikke har vist noe stort hittil i år. kan selvfølgelig sette borges på topp. han har ihvertfall fungert fremover.

Syntes Tegstrøm hadde et positivt innhopp idag jeg Smile

hva synes dere om Masalin idag? Lasse har slitt med ryggen i en måned vist etter hva jeg har hørt..

Satse på disse 11 kanskje?

Masalin

Martinsen/Gamboa, Ophaug, Piiroja, Wallace

Valencia/Gamboa - Ramberg, Thomassen, Rafn

Borges - Andersson/Mulac/Askar/Odi

 

Anderson duger ikke fra start, det har han bevist en rekke ganger nå. Askar har også godt av å smake flis noen kamper nå. Sats heller på Odi/Mulac

---------------------------

To Telos Arheezee Torah


Kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 15 aug 10, 22:32

Opprinnelig postet av Costanza

Stiller store spørsmålstegn ved Aunes laguttak og coaching i dag. Hva var spilleplanen som lå til grunn for å bruke Amin Askar og Alex Valencia som spisspar? Askar har levert svake kamper som midtspiss i 5-6 kamper på rad nå, og Alex Valencia har en tydelig spisskompetanse i innleggsfot. Ingen av dem er midtspissmateriale, og på benken har vi 4 stk (?) sittende i Andersson, Mulac, Odi og Tegström (riktignok kamprusten). Og vår beste offensive spiller, som endelig har begynt i finne formen som midtspiss, blir plassert som et defensivt midtbaneanker i en hjemmekamp vi skal ut og styre! Ja, Celso Borges er i utgangspunktet en midtbanespiller, men han får absolutt ikke brukt sine beste kvaliteter når han hele tiden skal ned og hente ball fra midtstopperne, og ligge i midtbanesirkelen når vi er i angrepsfasen. Jeg ble sjokkert over å se de taktiske valgene tatt foran og underveis i denne kampen. Innsatsen var til stede hos de fleste, og i dag våger jeg å påstå at vi taper 2 poeng på grunn av et totalt feilslått laguttak og sviktende coaching underveis for å rette på det.

 

 

Er helt enig.Det var en her som skrev tidligere i år at hvis vi rykker opp, gjør vi det på tross av Aune, og ikke på grunn av.. Etter juli-kampene var jeg overbevist at vi går rett opp, men nå er jeg ikke så sikker lenger...

---------------------------

To Telos Arheezee Torah


foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 15 aug 10, 20:30
Opprinnelig postet av Rafn

Sjelden vært mer glad når utligningsmålet kom. Spratt ut foran S08 benken og skreik vel på et par av dem øresus...

Men så akkurat på Sporten på NrK. Karen Marie klarte å gi Sarpsborg seieren 1-0.

Og de produserte sendingen !! 

Gratulerer..

Som sarping må jeg si meg blandet etter kampen. Syns vi spiller ganske dårlig og 1 poeng er godt betalt, men med tanken på avslutningen er det skuffende.. Dommeren gjør en dårlig match uten å påvirke alt for mye, men når han slutter å blåse frispark på tilleggstid så får det dessverre en påvirkning.. Eller så bør sikkeretsansvarlig på fredrikstad stadion ta et langt evalueringmøte.. Den blå svingen blir møtt med overivrige vakter som kroppsvisiterer småunger og fjerner ballonger.. Samtidig slipper plankehaugen inn med et 2 x 10 mt banner som er stjålet og blir flagget etter 0-1 - det kan ikke kalles annet enn patetisk dessverre..

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 16 aug 10, 07:54

Opprinnelig postet av Plankekæll

Hva har skjedd med Amin Askar?? Han går jo i søvne utpå der kamp etter kamp. Han er jo en god spiller, men det har vi ikke sett siden bortekampen mot Moss. Frustrerende og trist å se på.

Tidenes mest oppskytte FFK spiller. Fatter ikke all den rosen han har fått. Er nok bare en grei adecco spiller. Moss venta i mange år på at han skulle slå igjennom, vi kan nok bare vente vi også..

Gutten hadde sitt beste år som 17 åring, etter det har skader ødelagt hans karriere. Synd, men sant. Det må dere snart skjønne.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 16 aug 10, 08:02

Jeg er ikke helt enig i det ffk*#¤#.

Askar hadde mange strålende kamper i Tippeligaen i fjor, men hadde også endel svake (som resten av laget). I år har han vært meget skuffende. Jeg forventer mer enn det han viser. Han har bevist før at han er god, og jeg tror han igjen kommer opp på det nivået. Forhåpentligvis skjer det om ikke så altfor lenge.


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 16 aug 10, 08:12

Jeg syns ikke Askar hadde ikke mange strålende kamper i fjor. Han var god under Nordlie, heva seg veldig etter at han kom.

Syns også han var brukbar i vår. Strålende mot Moss, rævva etter det.

Har dessverre ikke tru på at han blir stabilt god noen gang, men håper selvfølgelig du får rett, og jeg feil! Smile


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 16 aug 10, 08:17

Alex er en bedre spiller en Amin, det ser man roen han har, når innelggene og cornerne kommer fra han.

I forhold til Askar har han underprestert siden bortekampen og har på en måte hatt klippekort siden det.

Han har skuffet stort som spiss og det var greit at han ble prøvd på en annen plass nå.

Men, dessverre der også.

Synes han bør benkes noen kamper, slik at han bør kjempe mer for plassen sin, konkurranse er alltid positivt og gjør spillerne bedre.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5541

Lagt til: 16 aug 10, 08:35
Valencia har hverken fart, evne til å holde ballen i trengte posisjoner eller hodestyrke til å spille spiss, og ikke løpsstyrke til å spille kant. Da bidrar han ikke nok til å ta opp en plass etter min mening, kan ikke ha med en spiller bare fordi han slår gode dødballer.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 16 aug 10, 08:38
Endret: 16 aug 10, 08:40
Endret av: Ido Form Klyster

Leser mye jeg er enig i her, men må komme med noen egne synspunkter. Spesielt hva angår Gamboa. Stort sett hver eneste gang Ophaug har ballen står Gamboa og småhopper med hånda i været, og peker hvor han vil ha den. Hver forbannede gang spiller Ophaug på den andre siden av banen eller til Herr Fomlesen. Hvis noen på FFK hadde tatt seg bryet med å sette seg inn i Gamboas løpemønster tror jeg vi ville sett mye morsomt fra ham. Han er god med ballen i bena! Også helt enig i de som sier at det er påfallende at en Costaricaner og en brasilianer er de som har hjerte for klubben. Herr Fomlesen prøver å fremstå som hovmester men har ferdigheter som en åtteåring. Gang på gang kjemper han til seg ballen (skal ha skryt for det!) før han legger den RETT i bena på en motspiller. Utrolig frustrerende å se på! Som mot Strømmen fikk jeg inntrykk av at vi gir fra oss midtbanen utover i kampen fordi Herr Fomlesen ikke holder mål, og da starter den lettleste pumpinga av baller med snø på. Der har 08 altfor god backlinje til at det fungerer. Forøvrig en helvetes arveidsinnsats av Rafn - hele kampen - og synes han var FFK's beste. Når jeg tenker meg om kan han meget vel legges til de som har hjerte i denne kampen.

 

OT: Så at innlegget mitt havner under Magnum's - er ikke det fine singaturer sånn under hverandre? :) :)

---------------------------

-Elsker alle-



Flat Trådet Nøstet
Side 12 av 15 12

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340