Husk meg
Brukernavn
Passord

Ardian Gashi til Helsingborg

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 4 4

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 07 jan 10, 19:58

Opprinnelig postet av kjell-H

Er det en som faktisk har baller nok til å få ffk på rett vei igjen så er det Nordlig.Spillerne går ut i avis og media mens Nordlig er såppas fornuftig at han ikke skriker ut i media.Har vi egentlig fått Nordlig sin versjon av alt?Nei.Bare hørt ifra spillerne.SDkulle vært inntressant og hørt Nordlig sin versjon

Han har uttalt seg flere ganger både til aviser og direkte på tv. F.eks. om hvor skakkjørte han mente spillergruppa var. Og en masse annen svada om virkemidler o.s.v. Så viss du syns det er interessant å høre Nordlies versjon så burde du ha fulgt bedre med.


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 07 jan 10, 20:00

Og hva venter du Nordlie skal si? At han har brukt kjeftmetoder som er hårreisende og at han er totalt feil mann til trenerjobben i FFK? Selvfølgelig vil han forsvare at han skriker til spillerne, og kalle det "situasjonsbestemt ledelse".

Det vil bare bli ord mot ord uansett. Men hvorfor skal man ikke tro på de tre spillerne som har stått frem? Hvorfor skal man ikke tro på folk som har bivånet FFK-treninger og som har blitt sjokkert over hva de har fått se? Hvorfor skal man ikke tro på de spillerne som tidligere har blitt trent av Nordlie som har advart mot ham?

Tror du det ikke er en grunn til at han har fått sparken i flere klubber?

Er det noen jeg tror har baller til å få FFK på rett vei igjen, så er det det nye styret.



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 4 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f