Husk meg
Brukernavn
Passord

- Runar Henriksen uønsket i FFK

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 14 4

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 02 nov 09, 13:23

FFK er en klubb uten ryggrad, på tide det kommer inn folk som kan styre og har en plan, ja det blir vanskelig og finne, men om det fortsetter på den måten klubben drives på den dag idag, ja da har vi ett skip som blir styrt rett på grunna.

Ett styre uten evne til å ta egenvalg, støttespillere som er ute etter å mele sin egen kake, eiere som har for mange hatter, direktør uten innsikt, administrasjon som ikke tør å stå for det de sier, trener som mobber egen spillere osv.osv..

Driter i tidspunktet, fortsetter det slik som det er nå så har vi 1984 på nytt igjen!


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 02 nov 09, 13:37

Opprinnelig postet av kjellemann

Sviktet av sine egne!

- Vi er skuffet over at ingen i administrasjonen tør å stå fram og støtte oss. De har hele tiden vært med på prosessen på hva vi skulle gjøre, og sagt at de støtter oss, sier talsmann for Plankehaugen Jaran Berg til Nettavisen.

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article2746924.ece

Som jeg nevnte i ett tidligere innlegg, kan virke som Plankehaugen har blitt brukt som nyttige idioter, og dette her bekrefter bare dette. Dette her henger ganske sikkert sammen med lekkasjene som siler i klubben. Ta kvalkampene og kom deretter med navnene. Først da kan vi konkret få greie på all driten som skjer der nede. Kritikken mot Henriksen vil bli mer konkret og dem som eter klubben innvendig må stå frem. Dem leker med klubben vår for egen vinning...


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 02 nov 09, 13:50

Synes dette tidspunktet er det beste i grunn. Nå får vi fokus på det her og Henriksen i stedet for at laget settes under press, og skulle vi være så uheldige å tape i kvaliken så blir det lett for hvermannsen og finne mannen å skylde på og rette kritikken mot. Bra gjort av PH og Jaran Berg, dette vitner om ryggrad!

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 02 nov 09, 14:42

Leser nå i FB på nett at Berg innrømmer å hatt møter med administrasjonen mtp Henriksens rolle. Med andre ord så konspirerer folk i administrasjonen med utenforstående mtp å sparke sin egen sjef.. Uansett hvilken tullekopp henriksen har vært, så er dette fryktelig illojalt og ville ha vært grunnlag for oppsigelse i en vanlig bedrift..


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 04 nov 09, 12:40

Har fulgt denne debatten litt på avstand nå. Selv om man kan diskutere timingen og det at PH kanskje  burde ha kommet på banen tidligere dersom missnøyen har vært så stor, så er det ingen tvil om at R Henriksen flere ganger har vist sin inkompetanse som leder i FFK.

Dette har han vist både med lite gjennomtenkte utspill i media ( ikke bare lotto uttalelsen ), samt at det har blitt et stadig dårligere arbeidklima i administrasjonen ( har ikke kun med innsparinger å gjøre ). Føler at FFK råtner på rot og har gjort det en stund.

Nå er det ikke første gang det er bråk og rot i ledelsen i FFK, historien har nok av eksempler på dette. Men samtidig så bør man heller ikke sammenlikne dette for mye, da det idag er heltidsansatte mennesker og klubben er helprofesjonell. Det innebærer at FFK skal ha best mulig spillere og samhandling på banen og best mulig mannskap og samhandling i administrasjonen. Det er ikke akkurat tilfelle i år.

Det er ikke akkurat "verdens mest takknemlige" jobb det å være øverste sjef for en klubb som FFK, hvor man har tusenvis av supportere som mener ditt og datt, mange av dem/oss har dessuten ikke greie på hvordan en organisasjon ledes, tror mange av oss må være såpass ærlige. Når det er sagt så er den viktigste jobben for R.Henriksen det å skape tillit, fremstå tydelig og være en motivasjonsfaktor. Ingen av disse kriteriene føler jeg R.Henriksen oppfyller. R.Henriksen var omstridt i Adecco og så kan man jo da spørre seg hva styret tenkte på da de ansatte han, eller det tidligere styret som ansatte en leder som var under etterforskning for dokumentforfalskning og som ble sagt opp da han ble dømt.

Finnes det virkelig ikke bedre kandidater til denne type jobb? Eller har ikke styret den nødvendige kompetansen når de ansetter mennesker? 

Når det gjelder PH så mener jeg at de helt klart skal få ha lov til å ytre sine meninger, det er en supporterklubb sin oppgave både når ting går bra eller når ting går dårlig. Det jeg derimot mener er at PH bør holde seg for god for å lansere lederkandidater. Er på sin plass å kritisere R.Henriksen og ledelsen i klubben i år, men PH og Jaran Berg har ikke alltid opptrådt spesielt profesjonelt i media de heller. De flaue ytringene i media før og under M.Andersen rettsaken hvor de bedyret hans uskyld var direkte pinlig. Det går han å holde kjeft og ikke ytre seg om alt mulig. Personfokusering og å ta part i saker bør man være foriktige med, da det er merkenavnet FFK og klubben vi støtter. Spillere og leder kommer og går, klubben består.

Ser det spekuleres i at PH ønsker B.Bagstevold som ny leder. Håper inderlig at disse ryktene ikke stemmer. Det er ikke 1 april ennå, er det vel? B.Bagstevold kjenner jeg faktisk ganske godt, og selv om han har fungert greit i sin rolle som arrangementansvarlig/økonomi. Så er han så absolutt ingen kompetent leder eller har de egenskapene jeg skisserer ovenfor. Og det er heller ingen hemmelighet at R.Henriksen og B.Bagstevold ikke akkurat er bestevenner. Er en av grunnene til at B.Bagstevold søkte på jobben som havnesjef uten å få den.

En jeg mener kunne være skikket er KTE. Han kjenner klubben godt og kan bli et rimeligere alternativ nå som klubben skal spare penger. Jeg legger heller ikke skjul på at jeg mener at det hadde vært en bedre løsning ihvertfall på kort sikt å fått inn KTE som trener i sommer istedenfor T.Nordlie. FFK kunne med dette spart store summer både i lønn og etterlønn. Er veldig sikker på at han hadde fått inn enda mer postitivitet og spillerglede i troppen enn det T.Nordlie til nå har fått til. Tror faktisk at klubben hadde vært på sikker plass om dette hadde skjedd. Rykker vi ned i adecco er T.Nordlie en veldig kostbar erfaring og blir spennende å se hvor lenge omgivelsene orker å forholde seg til han før det smeller.

 

 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Slettet
Slettet av bruker eller moderator

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 04 nov 09, 14:26

Lars B, mange gode poeng her!

PH viste en tillitt til Morgan Andersen som var hinsides.  Personlig mener jeg MA ble syndebukk i hele Obi M affæren, men jeg som alle i PH kjenner bare denne saken via media.  PH derimot tok dette helt ut av alle proporsjoner.  Her har de omvendt sablet Henriksen samt i tillegg tror de er kompetente til å se hvem som kan besitte en slik stilling.  Styret handler rart og det gjør også PH.

 

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 04 nov 09, 15:51

hele styret i plankehaugen bør gå, henriksen bør gå og hele styret bør evalueres.. Er mye i Plankehaugen styret også, og vi trenger nye krefter der sånn


Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 04 nov 09, 16:04

Applauderer innlegget til Lars 29 her. Særdeles mange gode poenger.

Så til plankehaugen, dere viser ryggrad, ved å komme med misnøyen. Det viser at dere ikke er nikkedukkene til klubben på heltid. Men tidspunktet og timingen kunne vær bedre. Men ærlig talt, hvis man først skal komme med en kandidat, gjør det seriøst. Å foreslå Bagstevold, det er jo helt hinsides. Kunne liksegodt foreslått meg da, tydelig som Lars skriver her, at det har vært ulming innad etter at Bagstevold søkte på jobben som havnesjef. Blir ikke overrasket om Bagstevold har hatt stor innflytelse på denne "protestaksjonen".

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!

Skrivefeil kan forekomme ofte, da mitt tastatur har vært utsatt for en alkohol ulykke.


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 04 nov 09, 16:47

Det skal vanskelig gjøres å finne en dårligere kandidat en Henriksen, men i Bagstevold har man faktisk funnet det.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 04 nov 09, 17:36

Opprinnelig postet av Lars 29

Ser det spekuleres i at PH ønsker B.Bagstevold som ny leder. Håper inderlig at disse ryktene ikke stemmer. Det er ikke 1 april ennå, er det vel? B.Bagstevold kjenner jeg faktisk ganske godt, og selv om han har fungert greit i sin rolle som arrangementansvarlig/økonomi. Så er han så absolutt ingen kompetent leder eller har de egenskapene jeg skisserer ovenfor. Og det er heller ingen hemmelighet at R.Henriksen og B.Bagstevold ikke akkurat er bestevenner. Er en av grunnene til at B.Bagstevold søkte på jobben som havnesjef uten å få den.

En jeg mener kunne være skikket er KTE. Han kjenner klubben godt og kan bli et rimeligere alternativ nå som klubben skal spare penger. Jeg legger heller ikke skjul på at jeg mener at det hadde vært en bedre løsning ihvertfall på kort sikt å fått inn KTE som trener i sommer istedenfor T.Nordlie. FFK kunne med dette spart store summer både i lønn og etterlønn. Er veldig sikker på at han hadde fått inn enda mer postitivitet og spillerglede i troppen enn det T.Nordlie til nå har fått til. Tror faktisk at klubben hadde vært på sikker plass om dette hadde skjedd. Rykker vi ned i adecco er T.Nordlie en veldig kostbar erfaring og blir spennende å se hvor lenge omgivelsene orker å forholde seg til han før det smeller.

1. Interne problemer har det vært med BB fra FØR henriksen kom til klubben. Og han er vel ikke den eneste som gjør miljøet surere der... Det er faktisk ikke et rent ledelsesproblem de har om dagen.

2. KTE?! og snøen som falt i fjor? Fint om vi forholder oss til realitetene her, for det er Nordlie som er trener 2 år til ca. Og han har klart å få gutta til å løpe mer enn de 3 siste trenerne har klart.

3. Spillere som sutrer over kontrakt/trener har 2 valg. Enten å bytte klubb, eller å spille så bra så klubben ikke har noe valg. Er ikke spillern god nok, så er han ikke det. Kontrakter for spillere er også 2-sidige. Jeg kan ikke fatte hvorfor folk klager så voldsomt over "lottopremien" til Henriksen. Hvor gamle er dere 14år? Voks opp, skjerp dere, innse at livet går litt i bølger osv osv.. dette er storm i vannglass!

Henriksen gir seg helt sikkert ikke før han har rettet opp skuta, og hoder må helt sikkert rulle. Så dette blir spennende å følge med på. Håper gutta kommer seg ubeseiret gjennom kvaliken.

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 05 nov 09, 00:31

http://www.f-b.no/article/20091104/FFK/730879950/1220/NYHET

Nå får vi se da, om plankehaugen er nikkedukker likevel. Tillater de at hvem som helst kan kjøpe de siste 269 billettene, viser de at stemningen ikke er det viktigste for Plankehaugen likevel.

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!

Skrivefeil kan forekomme ofte, da mitt tastatur har vært utsatt for en alkohol ulykke.


varheim

A-lagspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 431

Lagt til: 05 nov 09, 00:52

Det viser jo faen meg hvor dårlig tilstanden er blant PH. Klarer ikke å fylle eget felt engang. Foreslår at Henriksen henger opp et banner på VIP-tribunen om at Hr. Berg & Co må gå! Men siden det er en del rart i PH, så har dem vel fallskjermerLaughing

---------------------------

Vi er røde, vi er hvite, vi står sammen side om side.


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 05 nov 09, 07:52

-Vi angrer ikke

-Vi har stor støtte for kravet blant våre medlemmer. Selvsagt har vi ikke snakket med alle i en supporterklubb som teller nær 4000 medlemmer. Alle i den harde kjerne som alltid er tilstede står bak, fastslår Berg.

http://www.demokraten.no/ffk/article4685978.ece

 Lurer på hvem disse i den harde kjerneren er og hvor mange de er


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 05 nov 09, 14:25

Opprinnelig postet av Patrioten

 Lurer på hvem disse i den harde kjerneren er og hvor mange de er

Det er vel de som stiller på de fleste kamper, borte som hjemme og også stiller opp på dugnad.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 05 nov 09, 14:44

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Opprinnelig postet av Patrioten

 Lurer på hvem disse i den harde kjerneren er og hvor mange de er

Det er vel de som stiller på de fleste kamper, borte som hjemme og også stiller opp på dugnad.

 

Det er mulig jeg er litt trangsynt og dum, men for meg virker ikke dette som folk som er de beste til å vurdere bedriftsledelse, topplederemner og utviklingsstrategier... At de skal vite bedre enn dagens leder, og styre, virker rett og slett helt fjernt for meg.

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 05 nov 09, 14:51

Opprinnelig postet av marevan

 

Det er mulig jeg er litt trangsynt og dum, men for meg virker ikke dette som folk som er de beste til å vurdere bedriftsledelse, topplederemner og utviklingsstrategier... At de skal vite bedre enn dagens leder, og styre, virker rett og slett helt fjernt for meg.

Nei for hvis man skal ha en mening må man jo den kompetansen... Blir jo litt Jantelov det der. Akkurat den samme meningen som de har frontet har jo gått igjen her på forumet i lang tid av majoriteten av brukerne. Saken har bred støtte, tidspunktet har det ikke.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 05 nov 09, 14:57

Så hva konkret galt har da Heriksen gjort? Og den lotto-uttalelsen har jo blitt dratt HELT ut av proposjoner....

For meg så ser det heller ut som sytete fastgrodde ansatte, som ikke klarer å snu med skuta, og faktisk innse at mye har vært gjort galt i driftingen av klubben. Og når det kommer en som faktisk vet hva slags grep som må tas, så takles ikke overgangen. Barnslige, nærtagende, intrigemakende og navlebeskuende syns jeg det virker som om en del av de der inne er.

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 05 nov 09, 19:02
Endret: 05 nov 09, 19:03
Endret av: FFK pra sempre

For å si det enkelt, når Henriksen innviterer til dialog og PH takker nei, spiller de selv selv høyt over tribunen og ut i elva.
Det hjelper heller ikke at de glade amatørene, mener de best vet hvem som bør lede klubben.

Når de i tilegg "timer" utspillet sitt så klønete kan de heller ikke forvente sterk oppslutning, selv ikke fra arge Henriksen kritikere som meg selv.

Det hele er ganske flaut og pinelig, akkurat som ikke styret, administrasjon og spillerne klarer å lage nok kaos ved egen hjelp.

Foreslår at Jaran og co nå tar ferie, og bruker de siste kampene til å synge julen inn.

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


kjellemann

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 06 nov 09, 21:45

Henriksen vær så snill å gå frivillig.Vi har ikke råd til å ha deg i klubben nå.Bye bye lotto idiot:P

---------------------------

You'll Never Walk Alone



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 14 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340