Husk meg
Brukernavn
Passord

Bør Aune sparkes?

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 8 5

Ziggy Stardust

A-lagspiller

Ble medlem: 31 aug 08
Innlegg: 617

Lagt til: 21 aug 09, 22:49

Hvem skal ta over som hovedtrener synes dere ? Den personen bør komme nå til uken...dette her går ikke, det kan alle se....også ledelsen bør se det. Fortsetter vi med Aune så er vi fortapt...

---------------------------

You`ll never walk alone...


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 21 aug 09, 23:06

Mulig Aune ikke er god nok, men har store problemer med å se hva en annen trener kunne ha gjort bedre. Det er sammensetningen av stallen som er problem, samt dårlig innsats hos de rutinerte spillerne. Alle presterer på et latterlig dårlig nivå for tiden, og trenerteamet har jo ingen valgmuligheter slik stallen ser ut i dag.

I tillegg har vi jo en helt sinnssykt mengde med skader grunnet ligaens mest udugelige medisinske apparat. Har inntrykk av at skadelengden øker eksponensielt med diagnoser stilt av våre "spesialister".

Mye å ta tak i!

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Ziggy Stardust

A-lagspiller

Ble medlem: 31 aug 08
Innlegg: 617

Lagt til: 21 aug 09, 23:17

Der er jeg uenig med deg Holters. Det er å undervurdere en treners betydning i et lag.

---------------------------

You`ll never walk alone...


Vitagen

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 22 aug 09, 00:53

Selvsagt bør Aune sparkes. Like fult som Grönhagen burde blitt sparket i fjor.

http://www.ffksupporter.net/forum/emne.php?eid=11401&type=1&side=1


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 22 aug 09, 00:58

fiksa på linken..  Her er den

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 22 aug 09, 01:48

Svar på spørsmålet i topic:

Hvis argumentene i for å gjøre det er at han ikke har tillit i spillergruppa, han han ikke egner seg, at klubben trenger på fp inn noen andre helt utenfra for å snu trenden, er svaret ja

Hvis argumentene er at laget mangler spillemønster og samspill, at rutinerte spillere ikke yter maks eller klarer å slå en presis 10-meterspasning på gress, eller at han ikke har den formelle kompetansen så er svaret nei. Da straffer man Aune for andres feil eller supporteres uvitenhet.

Men:

Vi må ha en avklaring på trenerspørsmålet. Snarest!


Ellers er det vel rimelig kinkig å sparke en assistent som er konstituert hovedtrener. Da sparker man faktisk bare assistenten. Hvis man skal ansette en ny trener så må man ansette en som får hovedansvaret frem til Grönhagen er frisk. Ser ikke for meg mange kapasiteter som vil gå i en slik stilling for å risikere å blir degradert. Nei, se til pokker å få en avslutningsavtale med Grönhagen, få inn en kapasitet som hovedtrener i det minste ut sesongen, og la Aune fortsette i sin egentlige stilling som assistenttrener. Ja takk!

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5524

Lagt til: 22 aug 09, 09:00

Sjelden har jeg vært så opprørt som jeg ble på stadion i går. Ikke pga av bortedommer, svakt FFK spill, svak innsats fra rutinerte nøkkelspillere. Dette har vi sett før.

Men da Aune tok ut Wass til fordel for Gardar, da tenkte jeg at denne mannen fortjener ikke bare sparken, men real juling.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 22 aug 09, 10:00

Bør Aune sparkes? Nei, men han må degraderes til hjelpetrener igjen. Vi kommer ikke til å få ett ett eneste jævla poeng til hvis det her fortsetter. Vi trenger helller ikke en eneste spiller til. Det vi trenger er en trener med baller. Har egentlig aldri vært veldig for trenertyper som Nordlie og Rekdal, men nå kunne jeg kappa av meg høyrehånda for å fått inn en av dem.


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 22 aug 09, 11:34

Litt komisk dette, det var jo bl.a dette "Grønis" ble hatet for( av mange).. Nettopp den lederstilen som satte krav til spillerne.

Derfor er jeg fullstendig enig FFK trenger en trener med "Baller", men dersverre klarer ikke alle dagens spillere eller supportere for den saks skyld å forholde seg til slike trenere.Wink

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 22 aug 09, 11:40
Endret: 22 aug 09, 11:46
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av dracula

Litt komisk dette, det var jo bl.a dette "Grønis" ble hatet for( av mange).. Nettopp den lederstilen som satte krav til spillerne.

Ja, det var nok det han ble hatet for... Er det mulig å være så naiv?

Har ikke falt deg inn at alle lag Grønis har trent har hatt samme utviklingskurve som det FFK viser i nuet?

Grønis er i mine øyne en rimelig ubrukelig, gammeldags fotballtrener. Han er ikke ute etter å utvikle fotballspillere, og han aner ikke hva det vil si å utvikle et offensivt samhandlingsmønster. Grønis ønsker ikke å spille fotball, men å sparke den. Han utdanner ikke teknikere, men orienteringsløpere.

Det er direkte hårreisende at en fotballtrener i det hele tatt får seg til å uttale noe så idiotisk som "vi trener ikke med ball, da det gjør at spillerne blir lettere skadet" (ikke ordrett). Den uttalelsen står for meg som et stort utropstegn for hva Grønis står for, og det er i hvert fall ikke den treneren jeg ønsker å ha i FFK.

Nei, få sluttført forhandlingene med Grønis snarest. Det ville ha vært det beste for alle parter.

Når det er sagt, så har du selvsagt rett i at noen av dagens "rutinerte spillere" ikke tåler å verken bli satt på benken eller å bli stilt fysiske krav til. Det er selvsagt like ille.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 22 aug 09, 11:57
Endret: 22 aug 09, 12:03
Endret av: Bedreviteren

Ja, få sluttført forhandlingene med Grønis. Men dere som gapa etter Aune istedenfor Grønhagen, kunne vel like gjerne stått inne i skogen og gapa kokko. Mulig Grønhagen var gammeldags, men det fikk oss på 2 plass i andre sesongen hans, lurer på når det skjer igjen?

   Ja, det har sikkert blitt kosligere å trene, så koselig at Kvisvik spratt opp 5-6 kg...


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 22 aug 09, 12:04

nå bør det inn en diktator ala Nordlie i løpet av mandag, fru Aune bør ta steget ned som assistent. 

Om ikke bør ledelsen asap begynne å si opp ansatte med tanke på neste sesong i Adeccon med mye lavere inntekter.

10 man ut fra adm, gir frigjorte ekstra midler til neste sesong.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 22 aug 09, 12:11

hvorfor ikke starte opprop da ?

vi må gå til aksjon... rykker vi ned mister vi mange viktige spillere

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 22 aug 09, 12:33

Tror ikke Plankehaugen har baller nok til å protestere, det er jo viktigere med ny PUB


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 22 aug 09, 12:50

Det vi ser i år er et lag med totalt manglende spille og samhandlingssystem ( i motsetning til f.eks Stabekk, Tromsø, Molde etc). 

I fjor spilte vi oss opp over midbanen med massevis av finspill og kom til avslutninger (les mål). Dette har vært totalt fraværende i år

Det virker ikke som det er jobba med et samhandlingsmønster og dermed får vi de lange meningsløse passningene opp til Gardar /Everton el.

Hvem er ansvarlig for dette opplegget???? Svaret er jo nekelt: Det er trenerens ansvar fra a til å. og TFA er definitivt ikke god nok. Mulig at han også mangler den autoriteten til å ta avgjørelser som kan virke upopulære innad i spillegruppa..jeg er usikker...Mens andre lag drar frem den ene unggutten etter den andre blir talenter som f.eks Elvestad en benkelsliter........Jeg forstår det ikke !!!!!!!!!!!


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 aug 09, 13:40

På hvilket grunnlag er det enkelte mener at Aune ikke tør å si i fra til spillerne sine? Er det mange her som er inne i garderobene eller på treningsfeltet?

Og til de som klager på byttene, jeg kan ikke skjønne hva Aune gjorde så feil i går.Ja, han burde satt innpå Gardar tidligere, som viste lovende takter. Samtidig så var Gardar helt forferdelig mot Start forrige kamp, og da blir det et vanskelig valg for treneren.

Hvilken forskjell ville Martin Elvestad gjort? Jeg er enig i at han får altfor lite med sjanser, men har vanskelig for å se hva han kunne gjort annerledes i går.

Aune har tross alt satset like mye på unggutter som Grönhagen, i form av at hospiteringsordningen med juniorlaget etter hva jeg har skjønt har vært betraktelig bedre enn da svensken var trener.

Og hvor lett er det å skulle sette sitt personlige preg på et lag når man vet at man kun er konstituert trener for en periode?

Det ble vel mye forsvar av Aune, men jeg tror ikke løsningen ligger i å gi ham sparken. Det er praktisk vanskelig også, om ikke man kommer til en løsning med Grönhagen først.

Jeg er også prinsipielt motstander av å gi en trener sparken for dårlige resultater. Om en trener er godt likt i spillergruppen og har en ok fotballfilosofi, mener jeg han bør få være i klubben. Jeg har inntrykk av at Aune er godt likt av spillerne, og at humøret er bedre enn under Grönhagen.


thorsen

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 aug 08
Innlegg: 905

Lagt til: 22 aug 09, 13:50

Å sparke Aune. Hvem skal da ta over, Jocke? Foreslår evt. Grønhagen får sparken FØRST, så kan man begynner og se på jobben Aune har gjort.

Er det noen som vet når vi sist spillte med samme 11'er to kamper på rad egentlig? Ang. trenerspørsmålet etterlyser jeg litt mer planlegging. Hvilken formasjon spiller vi egentlig? Hva er den ønskelige første 11'ern? Hva er planen for neste år? Hvordan skal vi spille da? Hvis Grønhagen ikke kommer tilbake, skal Aune være hovedtrener til neste år? Eller ønsker klubben en ny trener? Tar ledelsen noe selvkritikk for dette året? Får vi samme ledelse neste år?

Hvem som har sagt følgende er rimelig irrelevant og ønsker ikke at den diskusjonen kommer opp, men jeg synes at dette er noe klubben bør tenke over.

Opprinnelig postet av ""

Faktum er at allerede under Hareides siste haltende periode, burde NFF ha startet søken etter hans erstatter. Og når den utgående sjefen til overmål informerte forbundet i god tid foran de neste kvalikrundene, er det uakseptabelt at man lander på en kandidat hvis fotballfilosofi de fleste tenkende individer har gjort alt for å distansere seg fra de siste ti årene. Men den største skandalen er imidlertid ikke at man landet på Drillo, man at den nye sjefen skulle vært på plass umiddelbart etter at Hareide takket for seg.

Jeg har tidligere forkynnet: vinneren er den med flest alternativer. Uansett om du har Fergie, Jose Mourinho, Erik Hamrén eller Fabio Capello som trener, er det ditt ansvar som leder å være forberedt i tilfelle din mann overpresterer og blir fisket av andre, eller ikke leverer og man må skilles til felles beste. Og å være forberedt betyr kontinuerlig oversikt og analyse av trenermarkedet i inn og utland.

Like det eller ei, faktum er at fotballtrenere er "forbruksvarer". Gjennomsnittslivet til en europeisk toppligatrener er cirka 14 måneder. Riktig eller galt, trenerstreifingen er en realitet man må forholde seg til. Derfor er det også et krav at man fører interne lister med passende kandidater, komplett med profilanalyse, slik at man er 100% forberedt når den praktisk talt uunngåelige skilsmissen forekommer.

Dessverre behandler altfor mange forbund (og klubber) den store beslutningen fremfor noen, nemlig trenerspørsmålet, med nesten hasardiøs tilnærming. Argumentasjonen man ofte hører er "han gjorde en god jobb der", uten at man i det hele tatt har tatt seg bryet om å se kandidaten på feltet eller samle dyptpløyende informasjon om vedkommende lang tid i forkant. Eller, enda viktigere, at treneren passer gruppa han skal lede. "Han gjorde en god jobb" er ikke godt nok.

 


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 22 aug 09, 13:58

En som har null respekt for TF er Raymond, det er vel lenge siden han har vært så kraftig som er nå og det tyder jo på at han ikke trener like hardt som under Grônis, som stilte krav til han og som han fulgte og da rant kiloene  av og prestasjonene kom deretter.

Dette er ikke vel ikke bare tilfeldig?


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 aug 09, 14:05

Opprinnelig postet av Patrioten

En som har null respekt for TF er Raymond, det er vel lenge siden han har vært så kraftig som er nå og det tyder jo på at han ikke trener like hardt som under Grônis, som stilte krav til han og som han fulgte og da rant kiloene  av og prestasjonene kom deretter.

Dette er ikke vel ikke bare tilfeldig?

For det første, så blir dette for dumt å si. Jeg tror ikke noe på at Aune har lite autoritet.

For det andre, så er det bare å gi Raymond sparken om han ikke gidder å holde formen sin uten å bli holdt i ørene av en trener. Tror du har urealistiske forventninger til hva en trener skal bry seg med om du mener at dette er hovedtrenerens ansvar. Skal han da også dra hjem til hver enkelt spiller og følge med på hva de spiser til middag?

Dessuten er argumentet ditt tynt, for Kvisvik hadde en dårlig sesong i fjor. Hvem var trener da? Jo, Anders Grönhagen.

Tror ikke Raymonds dalende formkurve har noe som helst med trenerskifet å gjøre.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3492

Lagt til: 22 aug 09, 09:02

Enig la oss få ny hovedtrener og la Aune fortsette den jobben som assistent. Det må være mulig å få en avtale med Grønnhagen som avslutter hans engasjement.



Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 8 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340