Husk meg
Brukernavn
Passord

Bør Aune sparkes?

Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 8 6

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 22 aug 09, 12:11

hvorfor ikke starte opprop da ?

vi må gå til aksjon... rykker vi ned mister vi mange viktige spillere

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 22 aug 09, 12:33

Tror ikke Plankehaugen har baller nok til å protestere, det er jo viktigere med ny PUB


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 22 aug 09, 12:50

Det vi ser i år er et lag med totalt manglende spille og samhandlingssystem ( i motsetning til f.eks Stabekk, Tromsø, Molde etc). 

I fjor spilte vi oss opp over midbanen med massevis av finspill og kom til avslutninger (les mål). Dette har vært totalt fraværende i år

Det virker ikke som det er jobba med et samhandlingsmønster og dermed får vi de lange meningsløse passningene opp til Gardar /Everton el.

Hvem er ansvarlig for dette opplegget???? Svaret er jo nekelt: Det er trenerens ansvar fra a til å. og TFA er definitivt ikke god nok. Mulig at han også mangler den autoriteten til å ta avgjørelser som kan virke upopulære innad i spillegruppa..jeg er usikker...Mens andre lag drar frem den ene unggutten etter den andre blir talenter som f.eks Elvestad en benkelsliter........Jeg forstår det ikke !!!!!!!!!!!


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 aug 09, 13:40

På hvilket grunnlag er det enkelte mener at Aune ikke tør å si i fra til spillerne sine? Er det mange her som er inne i garderobene eller på treningsfeltet?

Og til de som klager på byttene, jeg kan ikke skjønne hva Aune gjorde så feil i går.Ja, han burde satt innpå Gardar tidligere, som viste lovende takter. Samtidig så var Gardar helt forferdelig mot Start forrige kamp, og da blir det et vanskelig valg for treneren.

Hvilken forskjell ville Martin Elvestad gjort? Jeg er enig i at han får altfor lite med sjanser, men har vanskelig for å se hva han kunne gjort annerledes i går.

Aune har tross alt satset like mye på unggutter som Grönhagen, i form av at hospiteringsordningen med juniorlaget etter hva jeg har skjønt har vært betraktelig bedre enn da svensken var trener.

Og hvor lett er det å skulle sette sitt personlige preg på et lag når man vet at man kun er konstituert trener for en periode?

Det ble vel mye forsvar av Aune, men jeg tror ikke løsningen ligger i å gi ham sparken. Det er praktisk vanskelig også, om ikke man kommer til en løsning med Grönhagen først.

Jeg er også prinsipielt motstander av å gi en trener sparken for dårlige resultater. Om en trener er godt likt i spillergruppen og har en ok fotballfilosofi, mener jeg han bør få være i klubben. Jeg har inntrykk av at Aune er godt likt av spillerne, og at humøret er bedre enn under Grönhagen.


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 22 aug 09, 13:43

Opprinnelig postet av Holters

Mulig Aune ikke er god nok, men har store problemer med å se hva en annen trener kunne ha gjort bedre. Det er sammensetningen av stallen som er problem, samt dårlig innsats hos de rutinerte spillerne. Alle presterer på et latterlig dårlig nivå for tiden, og trenerteamet har jo ingen valgmuligheter slik stallen ser ut i dag.

I tillegg har vi jo en helt sinnssykt mengde med skader grunnet ligaens mest udugelige medisinske apparat. Har inntrykk av at skadelengden øker eksponensielt med diagnoser stilt av våre "spesialister".

Mye å ta tak i!

Grunnen til at de rutinerte spillerne ikke presterer er at TF er for ung og sikkert ikke tøft nok mot de og da tar spillerne først lille fingeren og så hele handen. Ardian er jo et godt et eksempel på det, når han pådrar seg gule kort, for kjefting på dommer blant annet. TF var jo irritert over hans utvisning for en stund siden og ville ha slutt på det.

Men, Adrian forsetter å kjefte på dommerne og har fått kort etter det.

Av slikt blir TF mindre og mindre autriær trener.


thorsen

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 aug 08
Innlegg: 905

Lagt til: 22 aug 09, 13:50

Å sparke Aune. Hvem skal da ta over, Jocke? Foreslår evt. Grønhagen får sparken FØRST, så kan man begynner og se på jobben Aune har gjort.

Er det noen som vet når vi sist spillte med samme 11'er to kamper på rad egentlig? Ang. trenerspørsmålet etterlyser jeg litt mer planlegging. Hvilken formasjon spiller vi egentlig? Hva er den ønskelige første 11'ern? Hva er planen for neste år? Hvordan skal vi spille da? Hvis Grønhagen ikke kommer tilbake, skal Aune være hovedtrener til neste år? Eller ønsker klubben en ny trener? Tar ledelsen noe selvkritikk for dette året? Får vi samme ledelse neste år?

Hvem som har sagt følgende er rimelig irrelevant og ønsker ikke at den diskusjonen kommer opp, men jeg synes at dette er noe klubben bør tenke over.

Opprinnelig postet av ""

Faktum er at allerede under Hareides siste haltende periode, burde NFF ha startet søken etter hans erstatter. Og når den utgående sjefen til overmål informerte forbundet i god tid foran de neste kvalikrundene, er det uakseptabelt at man lander på en kandidat hvis fotballfilosofi de fleste tenkende individer har gjort alt for å distansere seg fra de siste ti årene. Men den største skandalen er imidlertid ikke at man landet på Drillo, man at den nye sjefen skulle vært på plass umiddelbart etter at Hareide takket for seg.

Jeg har tidligere forkynnet: vinneren er den med flest alternativer. Uansett om du har Fergie, Jose Mourinho, Erik Hamrén eller Fabio Capello som trener, er det ditt ansvar som leder å være forberedt i tilfelle din mann overpresterer og blir fisket av andre, eller ikke leverer og man må skilles til felles beste. Og å være forberedt betyr kontinuerlig oversikt og analyse av trenermarkedet i inn og utland.

Like det eller ei, faktum er at fotballtrenere er "forbruksvarer". Gjennomsnittslivet til en europeisk toppligatrener er cirka 14 måneder. Riktig eller galt, trenerstreifingen er en realitet man må forholde seg til. Derfor er det også et krav at man fører interne lister med passende kandidater, komplett med profilanalyse, slik at man er 100% forberedt når den praktisk talt uunngåelige skilsmissen forekommer.

Dessverre behandler altfor mange forbund (og klubber) den store beslutningen fremfor noen, nemlig trenerspørsmålet, med nesten hasardiøs tilnærming. Argumentasjonen man ofte hører er "han gjorde en god jobb der", uten at man i det hele tatt har tatt seg bryet om å se kandidaten på feltet eller samle dyptpløyende informasjon om vedkommende lang tid i forkant. Eller, enda viktigere, at treneren passer gruppa han skal lede. "Han gjorde en god jobb" er ikke godt nok.

 


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 22 aug 09, 13:58

En som har null respekt for TF er Raymond, det er vel lenge siden han har vært så kraftig som er nå og det tyder jo på at han ikke trener like hardt som under Grônis, som stilte krav til han og som han fulgte og da rant kiloene  av og prestasjonene kom deretter.

Dette er ikke vel ikke bare tilfeldig?


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 22 aug 09, 13:58
Endret: 22 aug 09, 14:10
Endret av: A.Scheie

Opprinnelig postet av Patrioten

Grunnen til at de rutinerte spillerne ikke presterer er at TF er for ung



Imponerende argument!!

Det er greit å mene at han ikke er godt nok, og det er greit å mene at han ikke er autoritær nok. Men har det noe med alder å gjøre? Bruk ihvertfall argumenter som holder da... Som for eksempel at han mangler de personlige eller faglige egenskapene.

TFA er født i 1970 - 39 år gammel.

Hva da med
Knut Tørum: (1971) - Ble kåret til årets trener av trenerforeningen som 2006 som 35 åring.

Henning Berg. (1969), Uwe Rösler: (1968), Dag Eilev Fagermo (1968) Steinar Nilsen: (1972) og Kjetil Rekdal (1968) er alle trenere som har holdt på noen år, og var under 39 år da de ble hovedtrenere. For unge disse også da eller?

I tillegg kan vi vel nevne Martin Andresen (1977).

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 aug 09, 14:05

Opprinnelig postet av Patrioten

En som har null respekt for TF er Raymond, det er vel lenge siden han har vært så kraftig som er nå og det tyder jo på at han ikke trener like hardt som under Grônis, som stilte krav til han og som han fulgte og da rant kiloene  av og prestasjonene kom deretter.

Dette er ikke vel ikke bare tilfeldig?

For det første, så blir dette for dumt å si. Jeg tror ikke noe på at Aune har lite autoritet.

For det andre, så er det bare å gi Raymond sparken om han ikke gidder å holde formen sin uten å bli holdt i ørene av en trener. Tror du har urealistiske forventninger til hva en trener skal bry seg med om du mener at dette er hovedtrenerens ansvar. Skal han da også dra hjem til hver enkelt spiller og følge med på hva de spiser til middag?

Dessuten er argumentet ditt tynt, for Kvisvik hadde en dårlig sesong i fjor. Hvem var trener da? Jo, Anders Grönhagen.

Tror ikke Raymonds dalende formkurve har noe som helst med trenerskifet å gjøre.


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 22 aug 09, 14:14

Opprinnelig postet av A.Scheie

Opprinnelig postet av Patrioten

Grunnen til at de rutinerte spillerne ikke presterer er at TF er for ung



Imponerende argument!!

Det er greit å mene at han ikke er godt nok, og det er greit å mene at han ikke er autoritær nok. Men har det noe med alder å gjøre? Bruk ihvertfall argumenter som holder da...

TFA er født i 1970 - 39 år gammel.

Hva da med
Knut Tørum: (1971) - Ble kåret til årets trener av trenerforeningen som 2006 som 35 åring.

Henning Berg. (1969), Uwe Rösler: (1968), Dag Eilev Fagermo (1968) Steinar Nilsen: (1972) og Kjetil Rekdal (1968) er alle trenere som har holdt på noen år, og var under 39 år da de ble hovedtrenere. For unge disse også da eller?

I tillegg kan vi vel nevne Martin Andresen (1977).

Alder, var kanskje et dumt arrgument, men å sette på plass spillerne, eller gi de en skyllebøtte, der har en utfordring.

Han sier stadig til media, det er ikke noe vits i å kjefte på spillerne, men heller bruke andre snille metoder, det tyder på at han er en kammeratene blant spillerne og er kanskje redd for at spillerne skal furte og ikke godta kritikken. Nå har sikkert kjørt på sin snillisme i flere måneder og ser at det ikke hjelper, da mener jeg at han må begynne å gi de en oppstrammer, slik at de skjønner alvoret, over de personlige feilene de gjør til stadighet.

Han må jo tenke nytt, når han ikke ser, at de gamle metodene virker.


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 22 aug 09, 14:44

Men hvordan vet du at snillisme er den metoden som er brukt og ikke fungert?

Hvordan vet du at det ikke er kjeft det er vært for mye av? Kanskje treneren bør bli snillere?

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 22 aug 09, 15:13

Ikke annet enn det han selv har sagt i media, at han ser ikke noen grunn til å kjefte på spillerne, slik at de graver seg enda lenger ned enn det de er for tilfelle.

Det var en kamp, for noen uker siden, etter et tap, hvor han samlet alle spillerne på banen, hvor han ga de ros, for måten de kjempet på og mente at det ville styrke spillernes selvtillit videre utover, kan vel ikke se at akkurat det har hjulpet så mye?

Tydeligvis har spillerne respondert på det heller.

Kanskje klubben snart bør innkalle til et oppvaskmøte, der alle kan si sin mening og forfårhåpentligs starte på ny giv etter det.


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 22 aug 09, 15:35

Det handler ikke om bytter, taktikk, treningsmetoder eller satsing på unggutter. Når du trener ett Tippeliga lag må du han pondus og autoritet nok til å sette rimelig feterte spillere på plass og få dem til å yte 100% ikke 90. Aune har trent 3 og 4 div lag og det er der han hører hjemme som hovedtrener. Ja, bare å sparke Kvisvik nevnte en her. Kanskje vi bør sparke en 10-12 spillere da?


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 22 aug 09, 15:58

Nå som Juniorene vant, og Lala scoret begge målene burde kanskje treneren til A-laget vurdere han isteden for Borges som spiss. Borges er midt og i hvertfall sette inn Lala før Trulsen.

 Når skal treneren se at vi må bruke spillerne der de er best. Greit når vi er preget med skader og må bruke det vi har i forsvar, men midt og spiss er det nok friske spillere. Aune sier det samme kamp etter kamp men gjør ingenting som funker for at vi skal vinne matcher.

Jo mere jeg tenker på det så må vi ha ny trener.

---------------------------

Heia FFK


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 22 aug 09, 16:48

rart dere skriker om og sparke aune når ingen starter noe opprop... jeg prøver, men jeg for ikke registrert mobilen min  for og starte det....

Hjelp til med opprop da føre vi rykker ned Money mouth

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 22 aug 09, 18:05

Tipper at Tjernås snart tar over trenergjerningen for TF.

FFK har ikke hentet han kun for å være analykker, de har nok hatt baktanker med han og bruke han som trener, hvis det ikke skulle bedre seg for TF.


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 22 aug 09, 18:07

Opprinnelig postet av Patrioten

Tipper at Tjernås snart tar over trenergjerningen for TF.

FFK har ikke hentet han kun for å være analykker, de har nok hatt baktanker med han og bruke han som trener, hvis det ikke skulle bedre seg for TF.

Tror ikke på den av minst en god grunn....


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 22 aug 09, 20:38

Om du leser her Tom Freddy: Du er en feig trener og det irriterer vettet av meg.. Greit nok med de 11 som startet igår forsåvidt, for det er jo vanligvis de eldre som skal dra lasset i vanskelige tider.. Men når de ikke gidder å prestere, er det ikke på tide å prøve andre ting?

 

- Du tør ikke benke Gashi, uansett hvor ræva han spiller

- Du lar deg tydeligvis presse av noen, iom at du lar M. Trulsen få spilletid.. Fyren har ikke noe på benken å gjøre engang. Få fyren ut av klubben så fort som mulig. At du bruker han som ving (mot Start) også , er jo ikke annet enn imponerende.

- Hvorfor får Lala og Elvestad aldri sjansen? Ikke at jeg har sett Lala, men ALDRI om Lala hadde prestert like ræva som Askar gjorde igår..

Hvorfor ikke prøve Elvestad og Lala når vi ligger under med 3 mål og kampen er kjørt? Hvorfor venter du til det har gått 70 minutter før du gjør et bytte? Hvorfor sette inn på en spiller som Gardar J, når han ikke får ny kontrakt. Er det ikke bedre å gi sjansen til f.eks Lala, som spiller for kontrakt?? Hvem har mest motivasjon??

 

Nei, få inn en ny hovedtrener fort som faen.. Jeg er alvorlig forbanna. De første sesongene da vi sleit, da hadde vi for dårlige spillere, som jobba ræva av seg og blødde for drakta.. Nå har vi spillere som tidligere har prestert, som ikke gidder å spille fotball..

Hvem har ansvaret for at HELE LAGET småjogger hjemover når RBK får brudd? Hvorfor finnes det ikke noe som helst vinnervilje, spillerglede og samhold i laget? Har ikke spillerne en stolthet lengre?

 

Hvordan kan en fyr som Bjørndalen vinne over 60 verdenscupseire uten å bli lei, og fotballspillere vinne sølv en sesong og tro de kan leve på det i 5 år???

---------------------------

Erru ikke hes dagen etter kamp, harru ikke sunget nok!!


solano2

Landslagsspiller
Ble medlem: 30 mar 07
Innlegg: 1217

Lagt til: 22 aug 09, 20:45

Et fantastisk innlegg, Husgutt! Akkurat som jeg skulle sagt det selv. TFA er feig som faan. At ungguttene ikke har fått flere sjanser i denne sesongen er skammelig.


Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 22 aug 09, 20:55

Egentlig merkelig at klubbledelsen ikke vurderer en kriseløsning ? Det virker som de ikke er løsningsorienterte i det hele tatt. Paralyserte ?

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !



Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 8 6

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f