Husk meg
Brukernavn
Passord

Ishockey-VM 2008

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 15 mai 08, 09:36
Endret: 15 mai 08, 09:39
Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Canada hadde mye skudd, dem har alltid det, men maaange av dem var ikke i nærheten av mål.

Hvorfor ble de tellende i skuddstatistikken da?? Kun skudd på mål gjelder der. (Men det vet du sikkert)

Derfor var skuddene i nærheten av mål!

Jeg mente ikke bokstavelig talt i "nærheten av mål".  Var vel mer skudd fra 89 graders vinkel jeg mente.

 

Moro å se kamp igår. Norge kunne tatt 2-1 ledelse, men var litt for svake i overtall. Hadde de gjort det hadde nok Canada blitt mer stressa, og vi kunne sett en jevn målprotokoll og en spennende kamp. Vi gjorde det mye mer spennende enn Sveits, som tapte 6-0 mot Russland, etter at russerne begynte og leke og vise enda mindre lagspill og disiplin enn normalt (og det er lite) når de gikk opp til 6-0.

Tenk om vi hadde gjort det komplett umulige og spilt semifinale mot Sverige imorra. For en kamp.


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 18 mai 08, 18:22
Opprinnelig postet av Supreme NTM
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

Opprinnelig postet av mysthical


Å si at Norge nå kom ned på medioker nivå blir litt feil. Vi har vært på samme nivå mer eller mindre hele VM. Er vel bare mot Tyskland og Finland vi til tider har imponert. Forskjellen på USA kampen og Canada kampen er Grotnes. Han var rett og slett mer mennekslig mot USA og da straffes Norge knallhard. Norge er rett og slett ikke gode nok og vi trenger mer flaks. Mot Canada hadde vi mer flaks en man kan forvente at man har. Men men gøy så lenge det varte

 

Som jeg skrev i det forrige inlegget (før det du siterer), det er ene og alene Grotnes vi kan takke for at vi holdt Canada til 2-1. Alle som så kampen eller har sett stats fra kampen ser det! Så det du nevner her om at grotnes var mer mensklig mot USA er jeg helt enig i!

Så får vi se da, Canada i en kvartfinale i ett VM... Ja... tror ikke det blir bare 2-1 nå for å si det sånn.. Canada kommer nok med en helt annen innstilling til denne kampen en den forrige.  Men morro så lenge det varer ja, ingen tvil om det!

 

Bare det at Norge kommer til en kvartfinale i ett vm er utrolig, men ser man på poenga til Norge fortjener vi strengt talt ikke å være der... (ja vi har flere poeng en LAtvia og Tyskland, men har 1 seier 1 uavgjort og 4 tap.... ) Det er griseflaks! Men sykt morro!!

Ikke helt enig. Synes backene var veldig gode til å gjøre jobben lett for Grotnes og. Ja Canada hadde mye skudd, dem har alltid det, men maaange av dem var ikke i nærheten av mål. Og synes ikke Latvia eller Tyskland har fortjent det noe mer enn Norge. Har sett kamper til Latvia fra grunnspillet (og Tyskland selvfølgelig siden de var i samma gruppe). Og synes de har imponert like mye som Norge. Men hvis vi hadde havna i samme gruppe som Hviterussland, så tror jeg vi kunne ha sett langt etter en kvartfinale. Flaks for oss at de ble slått ut i den andre gruppa.

Nøkkelen mot Canada er de første minuttene og førsteperioden. Står det uavgjort eller bare ett mål i minus da, tror jeg vi har en liten mulighet. Kan fort bli flashback til forrige Grotneskamp for kanadenserne.

 

Helt riktig analyse Supreme. Ja, Grotnes var stor og heldig, men fikk fantastisk hjelp av backene.

Det har alt og si hvor skuddene kommer fra Fredrikstadpatriot. Backene må presse løperne ut til sidene, slik at skuddene kommer fra dårlige vinkler, passe på att keeper ikke er dekket, slik at han ser utgangen av skuddene, samt ta returene fra keeper. Slikt hjelper en keeper til en god redningsprosent.

Til og med svenskene, må satse på god organisering når de møter lag som canada. 

I bronsefinalen mellom Finland og Sverige, fikk finnene skutt bare 13 skudd, alikevell fikk de 4 mål, så her gjorde hverken bakene eller keeperen jobben sin

 

Alt i alt, synes jeg de norske ishockeyamatørene, gør det mye bedre internasjonalt, en helprofesjonelle norske fotballspillere. Utifra forutsettninger.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340