Husk meg
Brukernavn
Passord

Hva skjer med Brian?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 08 des 07, 22:09

Tror dere han blir satset på til neste år,da må han vel igjen farten han hadde, hvis ikke så er vel han historie i klubben?

 


TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 08 des 07, 22:36

Det skal vel veldig mye til for at han blir tilbudt noen kontrakt? Hvis han tror han bare kan spasere tilbake til en MLS-klubb, tror jeg han kan til å få seg en liten overraskelse

Utifra det lille vi fikk se av han i år, så virker det jo ikke som han er i nærheten av farten han hadde tildligere. Nå han forsøker å kompansere det med slapp innsats og likegyldig kroppspråk så blir det liksom veldig lite han har å stille opp med i konkurransen med de andre alternativene.

---------------------------

"Bjørkøy blander perfekt saft og lager aldri bråk i innbytterboksen"
- Knut T. Eggen skryter av sin nye forsterkning


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 08 des 07, 22:44

Har aldri syns at BW har vært en god fotballspiller. Han har hatt farten sin, men det har liksom vært alt også, selv om han har scoret en del mål pga den. Virker også at han passer mer inn i et 4-3-3 system enn i 4-4-2...

---------------------------

Du tællær ente alene...
---
– Det går ikke å score med en sånn "edderkopp" i mål. Han hadde ben og armer overalt.
Rune Lange om Rami Shaaban til F-B etter FFK-VIF 26/5 -07
---
FFK - Østfolds stolthet


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 08 des 07, 23:03
Brian West har en veldig god og undervurdert spilleforståelse. Bra blikk for spillet (det har han utviklet underveis etter at han kom til Fredrikstad). Men han har helt klart mistet mye av spisskompetansen sin (hurtigheten) etter alle skadene. Men det kan jo hende at en god treningsvinter, om han klarer å holde seg skadefri, kan gjøre at han nærmer seg samme hurtighet som før skadene. Jeg har fortsatt ikke avskrevet West og håper veldig han kommer tilbake. Han har jo også begynt å etablere seg i Fredrikstad og er blitt en sjelden kontinuitetsbærer som har vært her helt siden debutsesongen i Tippeligaen. Slipper han mer langvarige skader, så kan han fortsatt ha sine beste år foran seg på fotballbanen!

Jeg tror West passer like godt i 4-4-2 som i 4-3-3. Han har hatt sin absolutt beste tid i FFK som midtspiss i 4-4-2. Ettersom han har utviklet en større spilleforståelse tror jeg også han kunne gjort en god jobb som høyre midtbane i 4-4-2, faktisk. Han er jo ikke prøvd i den rollen siden tidlig i 2004. Han var høyre midtbanespiller i MLS.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 09 des 07, 00:08
Visst ikke han får farta tilbake og litt utholdenhet så er det bare å sende han hjem. Han bruker vel opp en plass av EU kvota, om ikke han har vært her lenge nok da. Han er en fin type men er han ikke god nok så må han bort. Husker godt målet hans borte mot Odd, herlig.

Tyggis

Knøttespiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 70

Lagt til: 09 des 07, 00:45
Endret: 09 des 07, 00:46

Har hørt at han har trent bra i høst. http://youtube.com/watch?v=Qc2uSUDxV5I (Målet mot odd)


TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 09 des 07, 01:26

Opprinnelig postet av Costanza
Brian West har en veldig god og undervurdert spilleforståelse. Bra blikk for spillet (det har han utviklet underveis etter at han kom til Fredrikstad).

Hmm, det kunne vært fint å høre noen eksempler på dette. Når jeg tenker etter det jeg har sett av han i år, så har det vært bevegelsesmønsteret og til tider måten han plasserer seg på som har sett litt hjelpeløst ut. Hvis jeg ikke husker feil, så har det vært på kjappe pasninger og flikking han har vært god, så et godt blikk for spillet har han, men spilleforståelsen totalt er vel ikke noe mer enn høyst middels?

---------------------------

"Bjørkøy blander perfekt saft og lager aldri bråk i innbytterboksen"
- Knut T. Eggen skryter av sin nye forsterkning


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 09 des 07, 01:33
Endret: 09 des 07, 01:33
Spilleforståelse og blikk for spillet henger jo litt sammen. Når han mottar ballen er han flink til å orientere seg raskt og forstå tidlig hvor han bør slå pasningen. Synes han har utviklet en stadig mer presis pasningsfot også. Når jeg skriver at han har god spilleforståelse så mener jeg altså evnen til å finne de rette pasningsalternativene raskt. Men jeg kan være enig i at han fortsatt har mye å gå på når det gjelder å ta de riktige løpene, som helt klart også handler om spilleforståelse (men det har mange andre på FFK også).

Poenget mitt er uansett at jeg har stor sans for Brian West og har et ønske å se han bli satset på inn mot neste sesong. HVIS han holder seg skadefri gjennom vinteren er jeg overbevist at han har det som skal til for å sette preg på Tippeligaen neste år. Spørsmålet er om han får den tilliten av Grönhagen som jo aldri har sett det beste av West før...

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 09 des 07, 10:35

Hvis West kommer tilbake i toppform, er han helt klart bra nok for laget! Håper han holder seg skadefri og får trent veldig bra i vinter. Han var veldig god som midtspiss sammen med Ringberg i 2004, håper han kan få et sånt samarbeid med Gardar/Tegstrøm også.. Ellers hadde det vært spennende som Costanza sa, å prøve han på høyrekant..

Vi bør værtfall ikke avskrive West enda, og ingenting hadde gleda meg mer enn om han kom tilbake på 2004 nivået sitt..


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 09 des 07, 12:03
Tror alle skadene har ødelagt for mye for hurtigheten til West, og uten ekstrem fart er ikke West rare greiene sånn jeg ser det.......

Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 09 des 07, 15:43

Selvfølgelig har West mistet en del av farten sin, sånn er det bare. Og når man blir fotballspiller på så og si èn ferdighet, har man ikke mye igjen når den blir ødelagt. Sier ikke at Brian er talentløs med ball, men han er vel ikke noen teknisk begavelse.

En annen ting er at alle lagene i tippeligaen faktisk er oppmerksomme på ham. Når han settes innpå, har jeg ofte sett at fireren til motstanderne har lagt seg mye lavere, for å skape mindre bakrom.

Er delvis enig med Costanza i at West har et bra blikk for medspillere, og har utviklet en bra pasningsfot. Men med en såpass stor fart som han fortsatt innebærer, til tross for skader, er det nok ikke en tilretteleggerrolle han er tiltenkt. Det jeg mener er et av Brians største problemer er at han ikke ser hvilke rom han skal gå i. For meg virker det som om han for ofte vill ha ballen i fot, isteden for å løpe etter den. Som forsvarsspiller er det veldig vanskelig hvis ballen spilles mellom to spillere( gjerne stopper og back) og at Brian kommer på et diagonalløp og får den ballen i bakrommet. For det første skaper det ofte misforståelser når den spilles mellom to spillere, for det andre er det vanskelig å skulle forhold seg til ballen pluss spilleren som da kommer på diagonalløpet.

Når Brian blir bedre til å se rommene som er, da kan han begynne å nærme seg A-lagsspill. Frem til det mener jeg vi har langt bedre spisser enn ham. 

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 09 des 07, 16:09
Opprinnelig postet av Lemmy

Selvfølgelig har West mistet en del av farten sin, sånn er det bare. Og når man blir fotballspiller på så og si èn ferdighet, har man ikke mye igjen når den blir ødelagt. Sier ikke at Brian er talentløs med ball, men han er vel ikke noen teknisk begavelse.



Det er vel å være snill med han, derfor forstår jeg heller ikke hvorfor noen vil se han på høyre kant, det ville ikke jeg se, for det har jeg ingen tro på basert på det du nevner i posten din.

Må le litt når jeg leser flere mener han har utviklet seg masse som spiller her når han konstant har gått skadet i årevis.

Det er tydeligvis ikke noe en god treningsvinter ikke kan helbrede

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 09 des 07, 16:19
Brian West (30!) er ikke langt unna å være den eldste spilleren i troppen. Det er begrenset hvor mye videre utvikling vi kan håpe på. West sin fremste styrke var uten tvil hurtigheten, og den er ikke på samme nivå som tidligere. Han virker vesentlig satt tilbake per i dag sammenlignet med det nivået han holdt i 2004.

Brian West har for øvrig aldri fungert som kant eller ving tidligere i FFK. Selv om han i utgangspunktet ble hentet som kant, så spilte West sine klart beste kamper som midtspiss i 4-4-2. Først da glitrert han.

Dersom West skulle klare å komme tilbake på det nivået han holdt i 2004, så vil jeg se på ham som en forsterkning. Det vil i alle fall gi Grönhagen ett ytterligere angrepsalternativ på topp.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


morradi

Juniorspiller
Ble medlem: 13 aug 06
Innlegg: 148

Lagt til: 10 des 07, 18:14
Det er på ingen måte gitt at West har mistet hurtigheten sin. Denne kan til en viss grad også trenes på, og hvis han holder seg skadefri hele vinteren bør han ikke avskrives.
Enig med de som sier at han har et meget godt blikk for spillet. Mener det er hans nest beste egenskap - etter hurtigheten selvsagt. Klarer han å trene opp den, er han bankers.

1947modell

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 mai 07
Innlegg: 828

Lagt til: 10 des 07, 20:26
Opprinnelig postet av morradi
Det er på ingen måte gitt at West har mistet hurtigheten sin. Denne kan til en viss grad også trenes på, og hvis han holder seg skadefri hele vinteren bør han ikke avskrives.
Enig med de som sier at han har et meget godt blikk for spillet. Mener det er hans nest beste egenskap - etter hurtigheten selvsagt. Klarer han å trene opp den, er han bankers.
Han har ingen sjanse til å gå gjennom vinteren skadefri. Han er laget av krystall.Han er sikkert skadet før vi vet ordet av det." FFK til La Manga uten West" er nok oppslaget vi får like før avreise. Sorry, men jeg tar den en gang til ; skjønner forsatt ikke hvorfor Toth måtte dra. Det har aldri kommet en skikkelig forklaring som jeg har sett ihvertfall.Men til tråden ; send Brian hjem eller et raskt salg mens han enda et skadefri.

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 11 des 07, 08:39
Toth kom på kant med Grønhagen visstnok..

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 11 des 07, 11:47

Håper å se West finne tilbake formen igjen.

Forstår ikke helt dem som mener at West ikke er noen teknisk begavelse. Jo jo, han gjør sjelden noe ekstravagant med ballen, men desto oftere er han effektiv - flink til å slå de rette pasningene kjapt og velger gjerne en enkel løsning. Hadde f.eks. en spiller som Anders Stadheim vært litt flinkere til det så hadde vi hatt en norsk 3,5 millioners mann i troppen som var verdt pengene.

Tror ikke West skal undervurderes. Men på den annen side, han må ikke overvurderes heller. Det er begrenset hvor mye én spiller kan gjøre, særlig når alle motstandere er forberedt på hva de møter. I 2004 var kanskje ikke hurtigheten til West like kjent i TL, slik at en del lag ble tatt litt på senga. Nå vet alle hva hurtigtoget er god for, og da mister han overraskelsesmomentet.

Riktig brukt kan West være en god joker å ha. Med West på banen MÅ motstander legge seg litt lavere og hindre at han får rom å løpe i. I år kom han ikke til sin rett når han fikk prøve seg, og kan han se ganske hjelpeløs ut.  

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 11 des 07, 12:02

Opprinnelig postet av ffkmufc
Toth kom på kant med Grønhagen visstnok..

Går det ann også? Noen juicy detaljer?


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 11 des 07, 12:05
Skulle til å spørre om det samme, er det mulig å komme på kant med han??

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f