Husk meg
Brukernavn
Passord

Skråblikk på årets sesong.

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 25 nov 07, 10:14
Endret: 25 nov 07, 10:15

Opprinnelig postet av Solheim
Så om Huth hadde gått ut å sagt at målsetningen var å vinne TL, cupen og vinne champions league neste år så hadde sesongkorta gått som varmt hvetebrød?

-Alle med snev av iq skjønner jo at det ikke kommer til å gå.. selv topp 4 i tippeligaen vil bli vanskelig, om ikke umulig..

Det hadde i hvertfall hjulpet med flere postive ting, kanskje presentert et par kjente spillere, ala Kasey og Ardian.


Solheim

A-lagspiller

Ble medlem: 21 apr 07
Innlegg: 649

Lagt til: 25 nov 07, 13:19
tja, uansett liker jeg realistiske og rolige karer som ikke lager så mye spillopper og som ikke må(!) stikke snuten sin i været og si noe for så og måtte beklage det dagen etter.. Synes det hele var en positiv reportasje hvor det går tydelig fram at vi vil prøve å tenke langsikitg og bygge et lag.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 05 des 07, 16:30
Per Morten Haugen sa til Radio Fredrikstad i dag, at neste års målsetning var å klarte flere plasser. Snakker vi om topp 4 kanskje?

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 05 des 07, 16:35
Opprinnelig postet av Patrioten
Per Morten Haugen sa til Radio Fredrikstad i dag, at neste års målsetning var å klarte flere plasser. Snakker vi om topp 4 kanskje?

Han fikk spørsmål om målsettingen for 2008-2009 og han sa at det ikke var klart ennå, men at de alltid ønsket å klatre noen plasser på tabellen eller noe i den duren. Bare svada med andre ord.

Målsettinger av den typen som kastes ut i hytt og pine synes jeg for øvrig er totalt uinteressant.

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 24 nov 07, 18:53
Opprinnelig postet av Lemmy

Syns det er bra av Huth og gå ut med dette. Jeg tror dette vil senke skuldrene til spillerne litt, og kanskje kan det ha en positiv effekt.

I tillegg er det jo faktisk realistisk. Greit, man kan godt si at man skal være positive, men Morgan Andersens uttalelser om at målet vårt var 4.plass i år, var rett og slett naivt.

Skal jeg være ærlig, håper jeg ikke på noen "høydare" neste år. Jeg vil heller at vi utvikler spillere som Trulsen, Fofana, Kouadio og Halvorsen, og setter standaren for 2009-sesongen. Jeg mener at FFK vil tjene mer på å tenke langsiktig og bygge opp et lag, enn å satse på å være best neste år.

For etter neste sesong går kanskje Tarik. Etterhvert også Piiroja. Kanskje Shaaban allerede nå. La oss da utvikle de unge spillerne vi har, og satse litt. I det lange løp vil vi tjene på det, hvertfall økonomisk. Så kan vi heller handle inn kvalitetsspillere, og lage en blanding mellom rutine og kvalitet+ talent og kvalitet.

 

Vel, etter det jeg forstod, så var det aldri snakk om å nå den målsetningen i år, men å komme tilbake til topp 4 i den øverste divisjonen etterhvert, og man bør jo ha større målsetning enn og ikke bare ikke å rykke ned hvert år heller.

---------------------------

Du tællær ente alene...
---
– Det går ikke å score med en sånn "edderkopp" i mål. Han hadde ben og armer overalt.
Rune Lange om Rami Shaaban til F-B etter FFK-VIF 26/5 -07
---
FFK - Østfolds stolthet


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 24 nov 07, 20:34

Riktig å tenke langsiktig.

Noen 2-3 reele forsterkninger samt å satse på talentene.

Samt "normale" lønnsbetingelser.

Jo, mer vi leser som spillerlønninger i FFK de seinere åre, jo bedre forstår   jeg at så mange middelmådige spillere har ønsket seg til FFK.

Det har vært pengene og ikke FFK som trekker, jfr Thomas Holm.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 17 nov 07, 15:08
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av Lemmy

 Men ser vi på spillet, og endringer på holdninger fra spillerne i fjor, vil jeg mene at denne sesongen ikke har vært helt på trynet.

Javel, da er du fornøyd med innstillingen og holdningen til spillerne i kamper som FFK-Nybergsund, Odd-FFK, FFK-Strømsgodset, FFK-Stabæk, Start-FFK, Tromsø-FFK, Sandefjord-FFK, FFK-Sandefjord, FFK-Hammarby, Hammarby-FFK for å nevne noen....?  Hvis det er gode holdninger og innstillinger fra spillerne, da har jeg missforstått selve betydningen av de orda.

Sesongen i år har vært under middels, det har ikke skjedd noen framgang resultatmessig, og vi er fortsatt like ustabile som vi har vært hele tiden i TL. Stallen er forsterket (eller er du uenig i det også?), og ifølge deg er treneren nærmest et geni, da blir det for dumt å bruke dette  (nye spillere og ny trener) som et av argumenenet for at vi ikke har blitt bedre og mer stabile. Og ny stadion skulle være et argument for dårlige resultater???? Hallooo

Når det gjelder årets sesong, så har da den ingen ting med optimisme kontra pessimisme å gjøre. Det er da realisme som er kluet når resultatene allerede foreligger. Jeg er betinget optimist for kommenede sesong, men mener at da bør resultatene komme (selv om de andre laga i TL også vil bli sterkere ). Hvis ikke bør det vurderes om rammen rundt laget er den rette (trenere, støtteapparat osv.... ) De som er ansatt i FFK er der av en eneste grunn: De skal oppnå gode resultater  med laget..!

Skulle bare mangle at ikke alle i alle aldre skulle ha lov og mene hva de vil om alt de vil, men da bør det kanskje presenteres som en mening og ikke som en sannhet...?

Jeg er enig med deg i at FFK- Nybergsund, Odd-FFK, FFK-Stabæk(2.omgang), Start- FFK, Tromsø- FFK, Hammarby- FFK var elendige. Egentlig også 2.omgangen i FFK-Brann var horribel. De andre kampene spilte vi ikke bra, men der var det ikke holdningene som først og fremst var avgjørende.

Jeg har heller ikke ment at FFKspillerne har hatt gode holdninger og innstillinger, jeg sa bare at jeg syns de er endret fra i fjor. Hvis vi ser bort fra cupene, starten og slutten på sesongen, syns jeg FFKspillerne har virket mer motiverte enn i fjor. Kampene i slutten av mai, juni og spesielt etter sommerferien, var meget gode fra FFKs del.

Jeg er helt klart enig i at stallen er forsterket, og vi har vært smarte i spillerkjøpene. Jeg har aldri ment at Grönhagen nærmest er et geni, men han er en meget dyktig trener. Hvis vi ser på de andre trenerne i tippeligaen, syns jeg vi skal være fornøyd med Grönhagen. Han er flink til å håndtere media, klok i spillerkjøpene, lur fotballtaktisk og virker som en god motivator osv.

Mislykkes vi neste år, er det først og fremst spillerne jeg syns vi bør se på. For at det bor kvalitet i dette laget, er det ingen tvil om. Kan vi endre holdningene enda litt til, tror jeg det blir bra. Jeg vil heller ha en spiller som Multaharju(han spiller jo ikke lenger, men bare et eksempel) enn en spiller som Kvisvik på banen neste år, hvis vi gjør det dårlig. For da handler det ikke lenger om at vi er et for dårlig fotballag, da handler det om at vi må spille med de spillerne som er mest tente og som vil gjøre noe der ute på banen!

Hvis du mener at jeg er påståelig i mine betraktninger, er det noe jeg tar til meg. Så lenge det ikke er rene fakta, prøver jeg å fremstille det som meninger og synspunkter. Det kan godt hende det virker som om jeg fremstiller meninger som fakta, men det er hvertfall ikke meningen.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 14 nov 07, 11:08
Syns denne tråden bærer litt preg av at man ikke klarer å se bak resultatene. Når man ser på fakta, så ble vi nr.8, det samme som i fjor, i fjor vant i vi i tillegg cupgull. Sånn sett var jo fjorårssesongen klart bedre resultatmessig, vi vant jo tross alt en tittel. Men hvis vi kan se litt bak resultatene i år, så syns jeg det er grunn til optimisme. Vi gikk 7 kamper uten tap, når har FFK tidligere vært i nærheten av det i TL? Tidlig på høsten i år ble vi nevnt som en mulig medaljekanditat og vi lå vel å pustet 4 plassen i nakken noen uker. Har vi i noen av de tidligere sesongene i TL vært i nærheten av å bli nevnt som noen medaljekandidat? Det mest skuffende med årets sesong er at vi ikke klarer å fullføre med stil, noe jeg tror kan skyldes at vi tidligere har vært vant til å kjempe for tilværelsen, å spille for en bra plassering var vi ikke godt nok forberedt på. I tillegg var det veldig skuffende å ryke ut av begge cupene så tidlig som vi gjorde.

Alt i alt, er min mening at vi sitter igjen med lite resultatmessig, men vi har tatt flere steg videre i forhold til å bygge opp et slagkraftig lag for framtida. En klubb som FFK må tenke langsiktig på framtida, vi kan ikke bli en toppklubb over nattan. Jeg personlig må si jeg gleder meg til å følge fortsettelsen på den jobben trenerapparatet har lagt ned og jeg tror klubben går gode år i møte, både sportslig på kort sikt og utviklingsmessig på lengre sikt.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340