Husk meg
Brukernavn
Passord

Hva tenker Eggen på nå da..

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 4 4

svartoghvit

Juniorspiller

Ble medlem: 12 apr 06
Innlegg: 113

Lagt til: 25 okt 07, 10:40

Vel, da har nok en trener gått sin vei i RBK, synd for jeg likte Tørum som person, han har ikke vært helt klar og konsis hele veien i år, men med tid og stunder tror jeg han ville vært rett mann for oss. I går dret han i alt av postulater og styrevedtak om spillestil og la om til to spisser og en offensiv midtbanespiller og vips så gikk ting på skinner. Kodus til Tørum, fy til spillergruppa som ikke yter i TL, men takk for at dere visste alle at dere fortsatt kan.

Faen for en historie vi har på trenere nå

2003 Åge Hareide, seriegull og NM, stikker til landslaget

2004 Ola By Rise, seriegull, CL, får fyken etter mistillit fra spillergruppa

2005 Per Joar Hansen, trekker seg etter 1-3 mot LSK, Per M Høgmo inn, CL

2006 Per M Høgmo, sykemeldes, Knut Tørum inn, seriegull. Høgmo trekker seg

2007 Knut Tørum, plassering uvisst, CL. Tørum trekker seg. Trond Henriksen og Kåre Ingebrigtsen får ansvaret ut året.

Jeg skal unnlate å si noe om hva KTE gjorde i FFK, men siden han ble akuell for jobben som sportsdirektør så har han begått den ene etter den andre mediablemmen versus Tørum. Først at han som sportsdirektør skulle sitte på benken under kamp. Så utspillet dagen før kampen mot Chelsea osv, sov. Mannen er umåtelig lite populær ,for oss som holder RBK nærmest sitt hjerte, om dagen.

Jeg tror fortsatt at han var ute etter trenerjobben i RBK, men han har nok fått beskjed om at dette ikke vil være aktuelt nå, gudskjelov. Det jobbes forøvrig med andre alternativ for neste sesong, håper det går i boks. Vi kommer tilbake, til neste år kanskje!

---------------------------

Trofast kvit og svart te døden tar mæ...


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 25 okt 07, 13:10
Endret: 25 okt 07, 13:23
Opprinnelig postet av Lars 29

Morsom lesning å påstå at hvilken som helst trener hadde klart dette, med de samme midlene til rådighet..At vi vant 2 divisjonsavdelingen er forsåvidt greit, med Tore P og Trondsen i midtforsvaret, men at vi skulle vinne 1 divisjon, samt holde oss i TL er en stor bragd. Ikke heller påstå at FFK hadde så mye mere midler enn mange andre klubber, det medfører ikke riktighet. En ting er hva budjettet ligger på, noe helt annet er midler til spillerkjøp..KTE midler til spillerkjøp var langt mindre og en brøkdel av det Grönis har hatt til rådighet i år. Tror vel også KTE ville hatt spillere som Gashi, Wehrmann etc, men istedet måtte han handle spillere fra en helt annen prisklasse.

 

 

Så du vil altså hevde at det ikke er noen sammenheng mellom budsjett og prestasjoner? Nå ble jeg brått litt usikker på hvem som er tullingen her....


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 25 okt 07, 13:22
Opprinnelig postet av Lars 29

En ting er hva budjettet ligger på, noe helt annet er midler til spillerkjøp..KTE midler til spillerkjøp var langt mindre og en brøkdel av det Grönis har hatt til rådighet i år. Tror vel også KTE ville hatt spillere som Gashi, Wehrmann etc, men istedet måtte han handle spillere fra en helt annen prisklasse.

 

En ting til:

Hadde Eggen kjøpt 2 kvalitetsspillere istedet for 5-6-7 som kanskje kunne bli bra, så hadde han hatt de midlene du snakker om. Bruk og kast mentaliteten til Eggen var helt utrolig. Og ja han er en mediaklovn. Refererer fra dagen utgave av Finansavisen, som er veldig betegnende på KTE mye ord, lite plan og helt hodeløst:

"RBKs ledelsesekspert

Rosenborg har en "ledelsesekspert". Ja, det er helt sant. Sportsdirektør, Knut Torbjørn Eggen sa det selv til Dagsrevyen tirsdag. "Ledelseseksperten" har sågar rådet Eggen til å holde avstand til trener Tørum, fordi "vi ha` itj fojnne hveranijnner på kommunikasjon," som Eggen beskriver det.

Vi undres på om det var den samme "ledelseseksperten" som anbefalte Eggen å offentliggjøre at han ikke er på talefot med treneren - to dager før treneren skulle gå løs på den formidable oppgaven det er å slå Valencia - og å fortelle til Aftenposten at "treneren måles på resultater og de har ikke vært gode nok" - dagen før Tørum skulle prøve å slå Chelsea.

Hvem er denne Rosenborgs "Ledelsesekspert"?

Er etternavnet Eggen? Har han kallenavnet Elgen? Er han under 1,50 cm høy? Er han faren til èn på laget?"

 

Et utrolig betegnende innlegg, som sier MYE om KTEs evner som leder.


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 25 okt 07, 13:29

Morsomt at du Jambo kaller meg en tulling, men skal heve meg over det. Mulig at du sliter med mindreverdighetskomplekser siden du ikke klarer å formulere deg, stakkars deg... Sier ikke at det ikke kan være samsvar mellom budsjett og prestasjoner. Men historien viser ofte at det ikke alltid er tilfelle. Det finnes mange eksempler på trenere med store budsjetter som ikke lykkes. FFK hadde også tidligere budsjetter langt høyere enn sine 2 divisjonskollegaer, uten at de trenerne som var her på det tidspunktet, klarte å føre FFK opp..Man må få inn en spillerstall som passer sammen, samt riktige spillertyper. M Ringberg var en slik, R. Risholt var en slik, med flere på det tidspunktet.

Blir så utrolig oppgitt at mennesker her inne ikke kan gi KTE den heder han fortjener for den jobben han la ned i FFK. Ikke dra paraleller til striden nå i RBK og sammenlign dette..synes KTE var veldig saklig i det han sa på pressekonferansen idag. Denne striden ble startet før KTE begynte i sin jobb. KTE kom midt i den betente striden med styret, og Tørum så på KTE som en trussel for sin egen jobb da han ble ansatt..   

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 25 okt 07, 13:42

Igjen Jambo, du skriver og opptrer lite voksent..hvor dum er du, og hvor mye fotballkunnskap har du?.Tydligvis ikke mye Man kan da ikke sammenligne FFK idag, kontra når Eggen var her. Grønhagen har i så måte kommet til dekket bord, med helt andre både budsjetter og midler til spillerkjøp å forholde seg til . KTE måtte hele tiden forsterke sitt manskap, da han førte de opp fra lavere divisjoner..Tror du ikke KTE ville kjøpt en Gashi, Wehrmann, eller Tegstrøm, og brukt en ca 15 mill for disse..? Han hadde aldri muligheten til det. Du mener det ble kjøpt inn bare rask under KTE..skal vi se. M.Ringberg, R.Risholt, T.Trondsen, T.E Berthelsen, B. West etc ( utrolig viktige spillere i sin tid ), R.Piroja, P.Gerrbrand, fått frem og ga Tarik sjansen, fikk H.E Ramberg med på trening igjen, og ga han en sjanse, J.A Bjørkøy for 750 000 kr...obs..det er visst deler av laget vårt fortsatt.

Striden som nå har vært  i RBK som du refererer til fra media, bør du holde deg langt unna..dine fotballkunnskaper begrenser hva du bør ytre deg om. 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 25 okt 07, 13:46

Da er det jo litt morsomt å høre din mening om dette:

FFK ansatte MA, da gikk det trill rundt for KTE. Dette begrunnet han den gangen med at han ikke kunne leve med å rapportere til Daglig leder og ikke direkte til styret. Dette fordi han hevdet at treneren da ikke lenger fikk det overordnede sportslige ansvaret. Noen han mente at treneren burde ha.

Så reiser han altså til RBK, blir Sportslig leder, som = daglig leder, som han i FFK hadde hevdet ikke var noen gunstig løsning. Så som noe av det første han gjør, så kommer han med forslag om at Sportslig leder skal sitte på benken!!!, for å ha overordnet ansvar overfor treneren. For å komme nærmeste der beslutningene må tas, som han sa. Er det rart Tørum følte seg truet av KTE??? Og hva tenker Eggen på som ikke engang kunne takle at MA satt på kontoret og tribunen. Har skal han jaggu meg ha plass på benken i tillegg.

 

Her går det altså kort tid og så går KTE så til de grader imot sine egne utsagn. Hva er fyren laget av?

I tillegg så lar han treneren stå rett opp og ned, dag etter dag for å svare på spørsmål angående fremtiden. Uten selv og gripe inn så treneren kan få ro til å jobbe med det han skal. Utrolig.

 

Og så ... Nei uff orker ikke mer. Blir så frustrert.


Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 25 okt 07, 13:48

Små frekk diskusjon dette her....

---------------------------

Fred, frihet og alt gratis !


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 25 okt 07, 13:49

Lars 29.

 

Det var vel du som startet med å kalle andre dumme her inne, det syntes jeg var tåpelig så derav kom ordet tulling. Ikke kast sten i glasshus, fei for egen dør osv. osv.


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 25 okt 07, 13:57
Opprinnelig postet av Lars 29

Igjen Jambo, du skriver og opptrer lite voksent..hvor dum er du, og hvor mye fotballkunnskap har du?.Tydligvis ikke mye Man kan da ikke sammenligne FFK idag, kontra når Eggen var her.

Blir egentlig litt dritt lei av å diskutere hvem som er idiot og tulling, og hvem som ikke er det. Det fører ikke noe sted hen uansett.

 

Men send meg gjerne en PM der du viser til hva jeg skrev i denne diskusjonen som var lite voksent. Jeg har da ikke i et eneste innlegg sammelignet dagens situasjon i FFK, kontra da Eggen var her.


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 25 okt 07, 13:59

Jambo, forstå en ting..Styret i RBK ville ha vekk Tørum lenge før KTE ble ansatt i RBK. Tørum var hele tiden ment som en midlertidig løsning til en trener med større pondus ville være ledig på markedet..Denne treneren er og har vært hovedsaklig T.Sollied. RBK har siklet og forsøkt å få han hjem en rekke ganger uten å lykkes. KTE kom inn i denne striden, hvordan skulle han løst  dette på en perfekt måte når han visste at deler av styret ville ha vekk Tørum?..Løyet i pressen?Gått imot deler av styret? Når det gjelder det med at sportsdirektøren skal ha mere ansvar for det sportslige, så er det dette noe som ble diskutert under R.Bratseth, det at man mer ville ha en tysk modell, mer en mangerrolle. Ikke noe KTE uten videre går ut med i pressen, dette var diskutert lenge før 

Ikke trekk inn MA saken i dette..Treneren i RBK rapporterer til styret i RBK, MA ville at KTE skulle rapportere til han.

KTE mente dessuten at MA ikke hadde nødvendig kompetanse til den jobben han var satt til, og vi kan vel være såpass enige at MA aldri vil få den faglige kompetansen KTE har i en slik rolle.eller?.Så å sammenligen FFK og RBK blir veldig feil..Er ikke KTE som har ført til at Tørum har trukket seg..Mulig dere prøver å finne feil, men det er ikke det som er tilfelle  

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 25 okt 07, 14:07
Jeg har belegg for det jeg skriver, og vil opptre saklig her inne. Ikke er jeg ofte her på forumet heller. Utrolig mange innlegg som ikke er saklige, som kun er drittslenging, og som har gjort meg irritert over lengre tid.Det ene er alt rundt BRH/PH saken, og det andre er all eder og galle som nå blir brukt mot KTE..Alle andre steder i Norge hadde man vurdert en statue eller noe etter KTE,s bragd med FFK, men bare ikke i sutrete Fredrikstad. Vi klager hele tiden, og må finne feil og "gosse" oss over andre..Men igjen jeg skal skrive saklig og opptre saklig, så beklager i så måte jambo hvis jeg var usakelig mot deg.

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 25 okt 07, 14:10

Hva tenker`n NÅ da...

http://www.abcnyheter.no/

Nå blir vel plan B (eller var det Ø) satt i verk.

 

---------------------------

Fred, frihet og alt gratis !


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 25 okt 07, 14:11
Spill om penger, ingenting annet..

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 25 okt 07, 14:12
Opprinnelig postet av Brukernavn

Hva tenker`n NÅ da...

http://www.abcnyheter.no/

Nå blir vel plan B (eller var det Ø) satt i verk.

 

ehh denne linken

http://www.abcnyheter.no/node/54393

 

---------------------------

Fred, frihet og alt gratis !


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 25 okt 07, 14:23
begge linkene er like. Så tror jeg dette er spill for galeriet

---------------------------

http://keiko99.net


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 25 okt 07, 14:29
Opprinnelig postet av Lars 29

Er ikke KTE som har ført til at Tørum har trukket seg..Mulig dere prøver å finne feil, men det er ikke det som er tilfelle  

Jeg sier heller ikke at det er KTE alene som har gjort dette. Men han har jaggu kasta mye bensin på bålet, og i andre tilfeller latt være å drive brannslokking.

 

Les gjerne igjennom diverse "trønderske" disk.fora så kan man jo se hva folk litt nærmere sakens kjerne mener om KTE om dagen. Og der oppe så er Eggen familien elsket.


svartoghvit

Juniorspiller

Ble medlem: 12 apr 06
Innlegg: 113

Lagt til: 25 okt 07, 16:55

Vel, vel. Vi er glad og evig takknemlig for det Eggen sr har gjort for klubben. Jr har, som flere med meg sier, kun arvet farens negative sider. Og de skal dere vite var der også, men faren hadde den egenskapen at når den verste stormen hadde lagt seg, kunne han sette seg ned å tenke igjennom situasjonen og de ord som hadde blitt sagt. Hadde han feil så kunne han innrømme det og være ydmyk overfor den det gjaldt. Den egenskapen ser jeg ikke hos sønnen, der er det bare en masse stotring og bortforklaringer for å gjøre alle til lags eller fremme sin egen mening.

Så konklusjonen er vel at Eggen sr er en høyt aktet person, som har spilt en meget viktig rolle for RBK, men han hører fortiden til.

Eggen Jr, har ikke bevist en dritt i Trondheim, han har kun laget brudulje og faenskap siden han kom og er derfor direkte mislikt.

---------------------------

Trofast kvit og svart te døden tar mæ...


Memyselfandi

Juniorspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 154

Lagt til: 26 okt 07, 20:30
Jaja, Egg jr. burde jo vite å feie for egen dør. Forlot jo FFK fordi han ikke ville ha noen over seg, tilsvarende den rollen han har i RBK nå. What goes around comes around..

---------------------------

Gud forby at Ham-Kam spiller i tippeligaen igjen.............


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 30 okt 07, 14:13

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 30 okt 07, 16:51
Komentarene under artikkelen viser at KTE ikke akuratt er populær der oppe... eller styret for den sags skyld...

---------------------------

Du tællær ente alene...
---
– Det går ikke å score med en sånn "edderkopp" i mål. Han hadde ben og armer overalt.
Rune Lange om Rami Shaaban til F-B etter FFK-VIF 26/5 -07
---
FFK - Østfolds stolthet



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 4 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f