Husk meg
Brukernavn
Passord

Scott Middlemass

Bilde av Scott Middlemass
Posisjon Forsvar
Alder 52 år (17.05.1972)
Fødested Preston, England
Høyde 190 cm
Vekt 82 kg
Nasjonalitet GB Storbritannia
Sesonger på a-lag 1
Obligatoriske kamper 2 (2 serie)
Andre klubber Carlisle Utd, Preston North End, Torquay Utd, Northampton Town, Scarborough Town, Cambridge Utd (Alle Storbritannia), Cincinatti Riverhawks, USA, Coco Expo’s, USA, Foshan, Kina. I tiden etter FFK: South Jersey Barons, USA

Biografi


Britiske Scott Middlemass er en av de som fort nevnes når FFKs minst vellykkede spillerimporter skal oppsummeres. Kanskje ikke så rart, stopperen fikk kun to A-lagskamper i løpet av sin tid i plankebyen.

Middlemass startet sin fotballkarriere som læregutt i Carlisle United Football Club som 16-åring. Deretter bragte fotballen ham rundt hele England og til USA og Kina.

Etter den begredelige 1999-sesongen var FFK på jakt etter nye spillere. En lang rekke potensielle forsterkninger ble hentet inn, blant andre høyreiste Scott Middlemass som kom til klubben i mai 2000.

Oppholdet i Fredrikstad ble derimot alt annet enn heldig for briten. Han ble innlosjert i en campinghytte i Øyenkilen sammen med en annen nykommer, svenske Lasse Ternström, og ble stort sett henvist til reservelaget.

A-lagsdebuten kom 12. juni da FFK tapte 0-1 hjemme for Lillehammer, FFKs tredje tap på rad.

- Det var ikke vår dag. Ingen ting spesielt har skjedd. Vi er bare inne i en litt uheldig periode. Frustrerende, men det skjer med alle lag
, sa Middlemass til Demokraten etter kampen.

Og stort mer rakk ikke Middlemass å utrette i FFK-trøya. I midten av juli reiste han tilbake til England.

Senere fikk Scott Middlemass suksess som spiller og trener for amerikanske South Jersey Barons. I 2001 var han involvert i å skaffe den tidligere FFK-spilleren Christer Arnesen kontrakt med Long Island Rough Riders.

Oppdatert: 19. mars 2009

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340