Husk meg
Brukernavn
Passord

3 Netan Nico Sansara

Posisjon Forsvar
Alder 34 år (03.08.1989)
Fødested Walsall, England
Høyde 188 cm
Nasjonalitet GB Storbritannia
Kontrakten utløper 31.12.2016
Sesonger på a-lag 3
Obligatoriske kamper 56 (52 serie, 1 kvalik, 3 cup)
Andre klubber

Biografi

Midt i sommerferien 2014 begynte ryktene å gå om en ukjent prøvespiller fra England som imponerte stort på treningene. FFK hadde i utgangspunktet ikke økonomi til å hente spillere og men benyttet likevel sommerferien til å kartlegge spillere. Spilleren var Netan Sansara, en midtstopper med landskamper for de engelske U18 og U19 landslagene, engelsk nivå tre og dansk nivå to hvor han hadde vært med på å spille FC Vestsjælland opp i øverste divisjon.

Sansara fikk vise seg fram i en treningskamp mot Follo sammen med flere andre prøvespillere og var en av FFKs beste. Få dager senere ble han presentert som nye FFK spiller takket være ekstern økonomisk hjelp.

Få dager senere fikk Sansara sin debut borte mot Bryne som venstreback grunnet skade på Haitam Aleesami. Sansara fikk en strålende start på sin karriere hos de rød-hvite med et mål og en assist på de to første kampene. Totalt ble det 15 kamper og tre mål på engelskmannen i debutsesongen.

Utenfor banen har Sansara utdanning innen idrettspykologi og studerer videre innenfor dette feltet. I tillegg har han engasjert seg i organisasjonen Kick it Out, en organisasjon som jobber for å fjerne rasisme i fotballen.

Før sesongen 2015 har den populære og hardtarbeidende forsvarsspilleren blitt valgt til kaptein for et opprykksjagende FFK.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340