Husk meg
Brukernavn
Passord

2 Haitam Aleesami

Bilde av Haitam Aleesami
Posisjon Forsvar
Alder 32 år (31.07.1991)
Nasjonalitet NO Norge
Sesonger på a-lag 3
Obligatoriske kamper 72 (68 serie, 3 cup, 1 kvalik)
Andre klubber Holmlia, Skeid. I tiden etter FFK: IFK Gøteborg (Sverige)

Biografi

Ved sesongstart 2012 var det klart at FFK igjen var i store økonomiske problemer og måtte selge spillere for å overleve. Venstreback Joachim Thomassen ble solgt til Vålerenga og som en del av avtalen gikk Vålerengas Benjamin Dahl Hagen andre vei på lån fram til sommervinduet. På tross av scoring i hjemmedebuten overbeviste han ikke og klubben så seg om etter en ny venstreback. Valget falt på Haitam Aleesami i andredivisjonsklubben Skeid. Aleesami hadde egentlig kontrakt med Skeid ut sesongen, men FFK klarte å kjøpe han fri mot et beløp direkte og 20% av et eventuelt videresalg.

Aleesami kom til Skeid fra Holmlia som junior og fikk sin debut på A-laget i 2010, 18 år gammel. I Skeid ble han benyttet både som stopper, venstreback og på midtbanen og ble beskrevet som betydelig bedre offensivt enn defensivt med god teknikk. Etter sesongen 2011 ble han kåret til årets unge spiller i Skeid.

Allerede i sin første kamp for FFK ble han en publikumsfavoritt med sin innsats og mange raid og driblinger nedover venstrekanten. Debuten ble kronet med en målgivende passning i 2-0 kampen hjemme mot Tromsø.

I sesongen 2013 spilte Aleesami samtlige minutter i Adeccoligaen.

Aleesami er blitt et fryktet angrepsvåpen for FFK og er ofte med oppover venstresiden på vei mot dødlinjen og blir av mange regnet for å være den beste venstrebacken i førstedivisjon.

Lenge har det blitt vist stor interesse for den angrepsvillige venstrebacken og han har vært på flere prøvespill, blant annet hos seriemester Strømsgodset og Kalmar FF i Sverige. 18. august 2014 sprakk nyheten om at han var solgt til IFK Gøteborg. Heldigvis for FFK gjelder overgangen etter serieslutt ettersom overgangsvinduet i Sverige er stengt. Aleesami hadde kontrakt med FFK ut sesongen 2015 og vil derfor bli kjøpt fri av den svenske klubben

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340