Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forhåndsrapport: Odd - FFK

Kvisvik vs. Svindal Larsen

Etter oppvisningen mot Tromsø får Raymond Kvisvik sjansen på midtbanen mot Odd Grenland. Dermed flyttes anvennelige John Anders Bjørkøy opp i angrepsrekken. For øvrig starter Eggen med de samme 11 som startet mot Tromsø sist mandag.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 05. June 2006 - 00:13
Tippeligaen, mandag 5. juni kl. 1800:

Odd - FFK, Odd Stadion


Værmelding: Sol. Ca. 17 grader.
Dommer: Kristoffer Helgerud (skylder oss et straffespark fra i fjor)
Siste oppgjør: 2-1 (2005)
Odds hos playit.com: H 2.00 - U 3.30 - B 3.60

Knut Torbjørn Eggen sender de samme 11 ut på Odd Stadion som startet kampen mot Tromsø forrige mandag. Men det er likevel én forandring verdt å nevne: Raymond Kvisvik trekkes ned i midtbanetreeren (slik han gjorde underveis i Tromsø-kampen) og kaptein John Anders Bjørkøy tar plass i angresrekken. Sammen med Tarik Elyounoussi og Mihaly Toth. Dermed starter Brian West på benken igjen. Amerikaneren er imidlertid frisk, og kanskje kommer han inn og lager et like praktfullt mål som han gjorde på Odd Stadion i fjor?

Odd Grenland har fått en god sesongstart og ligger noe uventet på 3. plass én serierunde før en tidlig sommerferie. Til tross for at tabeller aldri lyver, så forteller den heller ikke hele sannheten om styrkeforholdene mellom lagene når det er så jevnt som det er i årets Tippeliga. FFK ligger på 10. plass, men vil med seier i Skien gå forbi Odd på tabellen med ett poeng.

FFK har imidlertid slitt på Odd Stadion etter tilbakekomsten i norsk toppfotball for to år siden. I 2004 vant Odd hele 5-2. Og det burde faktisk blitt mer. I fjor ble resultatet noe mer moderat. Hjemmelaget vant 2-1. For vår del husker vi best Brian West sin fantastiske scoring. I år ønsker vi å huske kampen for poengene vi fikk...

Knut Torbjørn Eggen holder for øvrig fast på sin 4-3-3-formasjon, og det betyr at Arne Sandstø antagelig velger å svare med 4-4-2. Sandstø har gjort det til en vane å legge om til fire mann på midten for å demme opp mot lag som spiller 4-3-3. Det kan være i FFKs favør, ettersom Odd vanligvis spiller best offensivt i sin mer vante 4-3-3.

Sandstø vil uansett mønstre et spennende lag. Ikke minst blir det artig å møte Olof Watson igjen. Den tidligere publikumsfavoritten på Stadion har de siste kampene fått tillit som spiss i Odd-laget. Med Christopher Joyce på skadelisten, får Watson trolig selskap av Tarjei Dale på topp. I midtbaneleddet er naturligvis Tommy Svindal Larsen sjefen. Her finnes også U21-landslagsspiller Espen Ruud, samt hurtige Fernando de Ornelas.

Men det er defensivt Odd kanskje har imponert mest i år. Mellom stolpene står den kommende landslagskeeperen Rune Almenning Jarstein som regel godt. Foran seg har han Pelle Nilsson som mange vil mene er årets forsvarsspiller i Tippeligaen denne våren. I tillegg har Torjus Hansén fått en ny vår, og talentet Steffen Hagen har vist seg å mestre Tippeliga-nivået. Det er vanskelig å score på Odd i år.

Odd og FFK er to lag som vanligvis ønsker å spille offensiv fotball. Derfor kan det fort bli en morsom fotballkamp på Odd Stadion. Men forhåpentligvis med et litt annet utfall enn de siste gangene...

Sannsynlig Odd-lag:
Rune Almenning Jarstein - Steffen Hagen, Per Nilsson, Nat Borchers, Torjus Hansén - Espen Ruud, Jan Tore Amundsen, Tommy Svindal Larsen, Fernando de Ornelas - Olof Hvidén-Watson, Tarjei Dale

Sannsynlig FFK-lag:
Steinar Sørlie - Pål André Czwartek, Raijo Piiroja, Bora Zivkovic, Trond Erik Bertelsen - Raymond Kvisvik, Simen Brenne, Hans Erik Ramberg - Tarik Elyounoussi, Mihaly Toth, John Anders Bjørkøy

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340