Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Spillerbørs: Sandefjord - FFK

FFK gikk på et nytt bortetap. Denne gang i Sandefjord. Hvordan presterte de ulike FFK-spillerne?
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 21. May 2006 - 23:47

Steinar Sørlie 4
Slipper inn to mål, uten at noen av de er tabber. God i feltet. Settes på få prøver. Godkjent.

Pål André Czwartek 4
Er stort sett pålitelig defensivt, men har noen skjønnhetsfeil. Snubler på slutten av 1. omgang som kan skape baklengs. Første scoringen kommer også på hans side.

Raio Piiroja 5
Sterk i duellene, gjør en del rart langs bakken. Viktig på dødball imot, men bør bli flinkere også på offensiv dødball.

Bora Zivkovic 5
Viser at han ikke bør avskrives. Gjør en god figur; bra innsats og rydder flere ganger opp som følge av evne til å lese spillet.

Trond Erik Bertelsen 5
Kan bedre på dødball og oppspill, men opptrer ellers solid. Viser også at han matcher Olav Tuelo Johannessen på hurtighet. Viktig for laget.
John Anders Bjørkøy 5
Pasningssikker og viser til tider også god teknikk. Spiller med selvtillit. Har overblikk til å løse vanskelige situasjoner. Liten tendens til å spille seg opp i problemer.
Simen Brenne 4
Er kun en heading i stolpen fra scoring. Er ellers mye upresis og skaper ikke all verden. Bør bli flinkere og mer direkte fra 20-25 meter og inn mot mål. Har mer å gå på.

Hans Erik Ramberg 5 BB
Er i form og den mest kreative på midtbanen. Jobber også bra. Får drømmetreff fra distanse som treffer stolpen. Er viktig for å få lagdelene til å henge sammen.
Tarik Elyounoussi 4
Vil mye og spiller med entusiasme, men blir litt for lett og ubesluttsom inne i 16-meteren. Bør score, men finner heller ikke denne gang veien til nettmaskene. Mangler tydelig selvtillit foran mål. Løper mye i offside.

Brian West 4
Spiller 44 minutter før han må ut med skade. Rekker å vise seg positivt frem ved noen anledninger, ikke minst i raidet før han blir skadet. Men det er fortsatt litt for sporadisk.

Mihaly Tóth 4
Ikke like markant som mot Stabæk, men får en meget stor målsjanse i 2. omgang. Kun en god keeper står i veien for nettkjenning. Gir og tar i duellene.

Raymond Kvisvik 3
Virker tung og nesten uinteressert. Sliter også med å få stilt inn pasningsfoten, selv om han er nær målgivende når Brenne header et overlegg i stolpen. Har MYE å gå på.
 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340