Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Spillerbørs: FFK - Stabæk

FFK vant og spilte en god kamp mot Stabæk hjemme på Stadion. Les våre vurderinger i FFK-børsen!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 17. May 2006 - 01:28

Steinar Sørlie 5
Flott "comeback". Har noen fine redninger og trygg i feltet. Raske og gode utkast. Dårlige utspark.

Pål André Czwartek 5
Stort sett trygg i det defensive, men gjør et par slurvete feil som kunne blitt fatale. Litt varierende pasningskvalitet. Men god kamp.

Raio Piiroja 6
Tar ansvar i forsvaret. Først i alle duellene og sterk i kroppen. Har tempoproblemer når Stabæk bruker bakrommet, men løser utfordringene med bravur.

Are Tronseth 4
Er uryddig og dårlig med ball. Svake oppspill og pasninger. Bedre i duellene, men mangler trygghet.

Trond Erik Bertelsen 6
Bruker hurtigheten sin fint. Bidrar også mer offensivt. Har en tendens til å selge seg av og til bakover. Mange gode innlegg og dødballer!
John Anders Bjørkøy 6
Sterk i kroppen. Trygg med ballen. Arbeidsom og spiller med lav feilprosent. Flott scoring og gjennomgående god innsats.
Simen Brenne 6
God på små flater. Viser herlig overblikk og pasningsfot ved enkelte anledninger. Høy klasse over forarbeidet til første scoringen. Gode løp i bakrom. Men litt anonym i perioder.

Hans Erik Ramberg 7 BB
Smart. Aggressiv. Kreativ. Leser spillet på en nesten genial måte, lett på tå og flink til å finne medspillere. Kåret til banens beste av juryen på Stadion. Vi er enige.
Tarik Elyounoussi 6
Uforutsigbar og skaper mye med sin teknikk og hurtighet. Jobber også bra defensivt. Mangler fortsatt det lille ekstra foran mål. Snart løsner det!

Brian West 5
Bevegelig og ønsker å bidra. Har noen saftige løp og søker avslutninger. Scorer sitt første mål for året og spiller på seg selvtillit. Nærmer seg storformen?

Mihaly Tóth 6
Uhyre sterk i kroppen. Viser at han er en klassespiller med stor spilleforståelse og gode pasninger. Gjør lagkameratene gode. Utrolig god i en vanskelig rolle.

Raymond Kvisvik 5
Kommer inn for Brian West og gjør en god jobb. Flink til å holde på ballen og fordele den. Trives i medgang. Spiller med godt humør utenpå drakta.
 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340