Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Spillerbørs: Viking - FFK

Viking - FFK endte som kjent med poengdeling 1-1. Les våre vurderinger av de individuelle prestasjonene  i FFK-børsen!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 18. April 2006 - 11:21

Rami Shaaban 6
Har én grov feil i feltet, men er ellers stødig som et fjell. Varter opp med en mesterlig redning på overtid. Nok en solid kamp.

Pål André Czwartek 5
Viser fremgang. Gjør en god jobb mann-mot-mann og blir sjeldent passert. Grei kontroll defensivt, men som vanlig manglende bidrag fremover på banen.

Raio Piiroja 6 BB
Meget god kamp og det blir mer og mer tydelig at Piiroja har funnet tilbake til formen fra 2004-sesongen. Vinner så å si alt i lufta og ofrer seg i duellene. Stor og smittende innsatsvilje. Få feil.

Bora Zivkovic 4
Litt skuffende. Gjør en del enkle feil; bommer på ballen et par ganger i farlig posisjon og sliter med temposterke Viking-spisser. Virker litt smårusten. Slurver i forkant av Viking sin scoring. Men er sterk i duellspillet.

Trond Erik Bertelsen 5
Bedre enn mot Brann. Må dele skylden for baklengsmålet med Zivkovic. God jobb defensivt, men har fremdeles mye å jobbe med i oppspillene. Solid innsats - som vanlig.
John Anders Bjørkøy 6
Sterk innsats. Er en løpsmaskin og aggressiv i stilen. Skaper overganger. Har et par muligheter foran mål, men dessverre litt puslete i avslutningene. Er uansett sterkt delaktig i at FFK tidvis styrer kampen.
Simen Brenne 6
I perioder meget god, men er nesten som vanlig best den første timen. Er "overalt" og tar initiativ, men har en tendens til å gjøre ting litt vel vanskelig.

Hans Erik Ramberg 6
Er på hugget og viser seg som en verdifull ballvinner. Leverer også en del flotte pasninger. Løper mye og redder ett poeng med en flott scoring. Oppløftende spill!
Tarik Elyounoussi 4
Så å si helt borte i 1. omgang. Etter pause bedrer det seg. Kommer til målsjanse og spiller fri andre. Jobber også utrettelig defensivt og kan til slutt gå av banen med hevet hode.

Mihaly Tóth 4
Får det vanskelig alene mot to sterke midtstoppere. Kommer kun til halvsjanser, men gjør en ærlig innsats for laget. Blir byttet ut.

Martin Wiig 3
Kom inn etter ca 30 minutter for en skadet Raymond Kvisvik. Klarer aldri å sette sitt preg på kampen. Trives åpenbart ikke som kantspiller. Kommer få ganger forbi motspiller og til innlegg. Har noen småfine dribleserier, men alt i alt ingen god søknad om spill fra start.
 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340