Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK-børsen

Spillerbørs: Ham-Kam - FFK

Les FFKSupporter.net sin vurdering av spillernes prestasjoner under treningskampen mot Ham-Kam på Briskeby 

Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 02. April 2006 - 22:48

Rami Shaaban 4
Spiller en god kamp, men én enkelt situasjon (andre målet) trekker veldig ned helhetsinntrykket slik det gjerne blir når keepere gjør én grov feil. Foruten det virker Shaaban trygg både i feltet, på streken og langs bakken.

Pål André Czwartek 3
Har neppe funnet matchformen etter sin cruise-ferie. Slår mye "icing" og lar motspiller for enkelt slippe til med innlegg i farlig posisjon. Virker rett og slett litt rusten.

Raio Piiroja 4
Sliter litt når spillet foregår langs bakken. Gjør en del enkle feil. Er på den andre siden sterk i duellspillet og rydder mye kontant unna.

Bora Zivkovic 4
Skal være sjefen i forsvaret, men opptrer ikke med autoritet i dag. Gjør slurvete feil i situasjoner som bør være enkle. Taper også dueller han normalt vinner.

Trond Erik Bertelsen 4
Er kanskje den spilleren i bakre firer med lavest feilprosent i dag? Er likevel til dels slurvete både i pasningsspillet og til å posisjonere seg. Uryddig i stilen.
John Anders Bjørkøy 4
FFKs grovarbeider blir litt vel anonym. Kommer mye på etterskudd og får dermed lite ballkontakt. Overspilles litt enkelt. Løper mye, men får utrettet lite.
Simen Brenne 3
Åpner med en herlig lissepasning som kunne ført til 1-0, men deretter er det stopp. Er overhodet ikke venn med ballen og mislykkes med det meste han prøver på. Litt bedre etter pause.

Hans Erik Ramberg 5 BB
FFKs beste spiller i dag. Særlig god før pause. Spiller med selvtillit og er meget god som ballvinner samtidig som han tar flere gode initiativ offensivt. Bør score alene med keeper.
Tarik Elyounoussi 5
Fortsetter å vise at han forsvarer en plass på høyre kant. Har eminent teknikk, blikk for spillet og gode pasninger. Blir mer borte etter hvert.

Martin Wiig 5
Har det vanskelig med to mann i ryggen hele tiden, men er god teknisk og sterk i kroppen. Mister ballen en del og blir kanskje litt mye fiksfakseri. Viser ferdigheter og innsatsvilje.

Raymond Kvisvik 4
Åpner lovende med kreativt spill og fine pasninger. Har tydelig funnet tonen med Ramberg som han kombinerer fint med. Kvisvik dominerer sjeldent i treningskamper. Leverer til godkjent denne gang.

Brian West, Christian Berg, Mihaly Toth, Christian Petersen og Are Tronseth kom inn utover i 2. omgang.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f