Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Før Tromsø - FFK

Flere sentrale spillere ute

Verken Steinar Sørlie, Brian West, Raymond Kvisvik, Bora Zivkovic, Øyvind Hoås Simen Brenne eller Michael Røn blir med til Tromsø. Det betyr at flere veldig viktige spillere må stå over denne viktige kampen, hvor vi med tap kan plante begge beina godt i nedrykningsstriden - men med seier få et aldri så lite pusterom. Drillo varsler også at FFK kommer til å gå ut i 4-4-2.
Tekst av Trond Johansen, Arkivfoto: Søren Gangfløt
Lagt ut: 16. September 2005 - 16:34
Simen Brenne og Michael Røn pådro seg som kjent gule kort i hjemmekampen mot Vålerenga og må stå over Tromsø-kampen av den grunn. Når det gjelder West, Zivkovic og Kvisvik så er de skadet.

Drillo er imidlertid optimistisk i forhold til at spillerne som i øyeblikket ikke er 100% friske, snart er tilbake igjen.

- Jeg regner med at både Bora og Raymond, og forhåpentligvis Brian også, er klare til kampen mot Aalesund neste uke, fortalte Drillo til Radio Fredrikstad i ettermiddag.

Han varsler også at FFK kommer til å gå ut i en 4-4-2-formasjon, men har foreløpig ikke tatt ut laget.

- Vi spiller 4-4-2, og grunnen til det er at vi ikke har mannskap til å spille 4-5-1 nå uten Michael og Simen som er våre viktigste bakromsspillere i 4-5-1, utdypte Drillo.

Dette betyr at Raio Piiroja går inn som midtstopper sammen med Mathias Lindström. Lars Blixt går inn på høyreback, mens Roger Helland og Hans Erik Ramberg trolig går inn på den sentrale midtbanen. På venstre midtbane kommer Drillo antagelig til å bruke "poteten" John Anders Bjørkøy. På topp får Martin Wiig ganske sikkert fornyet tillit, muligens i tospann med supertalentet Tarik Elyounussi! Øyvind Hoås blir ikke med til Tromsø grunnet sykdom.

Alexander Lund Hansen gjorde ingen stor kamp mot Vålerenga, men får trolig likevel tillit fra start mot Tromsø, ettersom Steinar Sørlie blir igjen i Fredrikstad. Det betyr at Lasse Staw blir med til Nord-Norge.

Tromsø spilte som kjent UEFA-cup på Alfheim mot Galatasaray i går (torsdag) - en kamp TIL vant med 1-0. Kampen utartet seg imidlertid til å bli en parodi av et gjørmebad, og baneforholdene er fremdeles langt i fra gode. Forhåpentligvis blir det vesentlig bedre innen søndag.

FFK stiller trolig med dette mannskapet (4-4-2):

Lund Hansen

Blixt - Piiroja - Lindström - Bertelsen

Enerly - Helland - Ramberg - Bjørkøy

Wiig - Elyounussi


Avspark kl 1800.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340