Husk meg
Brukernavn
Passord

Laget mot Runar

Knut Torbjørn Eggen har tatt ut laget som skal sende Runar ut av cupen onsdag. I motsetning til i seriekampene er også lagoppstillingen offentliggjort.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 06. May 2003 - 20:08
Det er de offisielle sidene som i dag presenterer lagoppstillingen som lyder slik:

Keeper:
Rino Hansen (Steinar Sørlie)
(Kilden sier ingenting om keeperplassen, men vi går ut i fra at Hansen får fornyet tillitt)

Forsvar:
Vebjørn Hagen, Lahai Fallay, Tor Trondsen, Pål A. Cwartek

Midtbane:
Stian Johnsen, Olof Watson, Bjørnar Johannessen, Roger Helland

Angrep:
Lars Petter Hansen, Markus Ringberg

Utfra lagoppstillingen å dømme er det tydelig at FFK her velger å spare enkelte spillere fram til seriekampen mot Alta førstkommende søndag. Det tyder med andre ord på at Eggen har vurdert Runar-kampen som forholdsvis enkel, men vi regner samtidig med at hverken han eller spillerne går i noen undervurderingsfelle.

Tore Pedersen får hvile igjen, etter rapporterne å dømme pga hjernerystelsen han pådro seg i Raufoss. Lahai Fallay erstatter Tore P, mens Vebjørn Hagen blir å se på venstrebacken igjen.

Midtbanestrateg Roger Risholt har også bedt om å stå over, mens Håkan Söderstjerna også står over. Welton Melo som fikk tillit mot Hødd, er heller ikke med fra start Det betyr at nye spillere får lov å vise seg fram. Mest spennende blir det å se Stian Johnsen tilbake på stadion fra start igjen. Kan han vinne selvtillit mot 2. divisjonslaget Runar med en knallkamp? Ellers går Olof Watson inn på midtbanen, sannsynligvis på høyresiden, mens Bjørnar Johannssen og Roger Helland tar de sentrale plassene.

På topp får Lars Petter \"Biffen\" Hansen fornyet tillit sammen med Ringberg. Kanskje kan førstnevnte endelig åpne scoringskontoen for året?

Kampstart er kl 18.30 og sted er sannsynligvis Fredrikstad Stadion. Dersom slusene åpnes med regn igjen vil kampen nemlig bli flyttet til Østfoldhallen, men slik det ser ut nå ser det lyst ut med tanke på Stadion. Da er det bare å møte opp - og gjerne vise at Robert Nilsson sine spådommer om 500 tilskuere var skivebom!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f