Husk meg
Brukernavn
Passord

Hei alle sammen!

Tenkte at jeg skulle skrive litt til dere angående det som skjer i hverdagen hos oss i FFK. For øvrig regner jeg med at dette vil gjenta seg ca. en gang i uka.
Tekst av Tor Trondsen
Lagt ut: 02. May 2003 - 15:42
Etter at Haugesundkampen ble avlyst har det ikke vært så lett å finne en plass å trene. Vi har vært på Veum, Mercur gressbane og Tistedalen i dag. Til og med løping til skihytta måtte vi gjennom, men akkurat den løpinga hadde vi godt av.

Jeg vil gjerne trekke fram en trening denne uken. I stedet for young-boys mot old-boys (som vi pleier å spille) hadde vi nå de som var fra Fredrikstad mot røkla, altså de som ikke er herfra. Røkla knuste Fredrikstadgutta 30-20, og det er et meget sterkt resultat. Undertegnede scoret forøvrig 4 MÅL!!!!!! Regner med omkamp til uka...

Ukas innsats går til Jokka Giggs, Bjørn Sannes og Hill. Uten disse gutta hadde det ikke gått rundt. De er altså våre oppmenn, for de som ikke vet hvem de er.

Siste trening går i morgen før Høddkampen. Vi reiser med 16 spillere og 4 ledere. Vi står overfor en veldig vanskelig bortekamp, men vi går til kamp med bra selvtillit etter en fin uke med hard trening. Håper at vi står med 6 poeng, og ikke 3, neste gang jeg skriver. Ønsker alle en fin uke!

Vi ”prekas” som dere sier her nede!

Hilsen Tor T.



Vil du vite mer om Tor Trondsen, kan du lese Et intervju med Tor Trondsen

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f