Rekruttene knuste Borgar

FFK2 - Borgar 8-0 (4-0) FFK's tredjedivisjonslag var aldri truet av Borgar som har slitt hele sesongen etter to opprykk på rad. Bortelaget skapte èn stor mulighet i hele kampen, som endte med skudd over fra kloss hold på ren Flo-manèr.
Tekst av Jan-Helge Hansen
Lagt ut: 01. July 2005 - 00:03
FFK stilte følgende mannskap fra start:

Lund-Hansen - Gislo, Nygren, Shabani, Halvorsen - Petersen, Garro, Magnussen, Lundblad - Wiig, El Younoussi

FFK skapte sjanser gjennom hele kampen, så hvis et trøtt hode har klart å få med seg riktige målscorere får det holde i dag. (Viser seg at jeg husker ikke det engang...)

Kampen blir i realiteten avgjort mellom minuttene 11 og 15, da FFK gjør tre mål. Mener målscorere var i denne rekkefølgen; El Younoussi, Garro, Magnussen.

Kampens perle er mål nummer fire som kommer fra Fredrik Lundblads presise venstrefot. Kantspilleren får stå på hjørnet av Borgars 16-metersboks og sikte på det lengste krysset. Ballen går utagbart i en pen bue over keeper og lander der Lundblad sikter, et flott mål til applaus fra Arve Mokkelbost som benytter anledningen til å sole seg og sende tekstmeldinger på sidelinja.

I pausen gjør FFK to bytter, Shakoor Egeh og Hans Martin Wæhler erstatter Christian Petersen og Christian Halvorsen. Fem minutter ut i omgangen kommer også Niclas Kristiansen inn for en småskadet Josè Garro. Kristiansen må forresten ha nærmet seg banerekord i mislykkede offensive pasninger i kveld...

FFK kjører også denne omgangen, og bare en halvblind assistentdommer er i veien for et tosifret antall mål. Denne omgangens høydepunkt var definitivt et flott frispark fra 18 meter slått av Jørgen Magnussen (lært litt av Enerly?), som treffer tverrliggeren. Returen setter Martin Wiig enkelt i mål.

Ellers scorer El Younoussi to og Magnussen ett også i andre omgang.

Laget topper nå nok engang sin avdeling i tredje divisjon, og er i ferd med å skaffe seg en luke til konkurrentene som har mulighet til å rykke opp. Neste kamp spilles borte mot Lisleby 4. august.