Husk meg
Brukernavn
Passord

Vi hilser på en Sogndal-supporter

Denne uken starter vi noe som forhåpentligvis blir en fast sak her på siden. Det går ut på at vi ønsker å bli litt mer kjent med en supporter for motstanderlaget før serierunden. Det kan være alt fra en vanlig sittetribunetilskuer til stereotypen av et aktivt supporterklubbmedlem. Vi starter med å hilse på lederen av Saftkokaradn, supporterklubben til vår motstander på Stadion 16. mai: Sogndal.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 13. May 2004 - 15:02
Mannen vi skal hilse på heter Vidar Vadseth. I en alder av 25 år er han altså leder av supporterklubben med det underfundige navnet Saftkokaradn. Er vel bare i Sogndal man kan finne på slike navn... Så nå det er bare å friske opp nynorskkunnskapene, for her bringer vi deg Vidars svar på våre 11 spørsmål vi ønsket å stille ham før FFK-Sogndal 16. mai. Vi takker Vidar både for at han tok seg tid til å svare på spørsmålene våre, og for at han gir FFKSupporter.net litt ekstra kred blant sidemålsentusiaster.



Vidar Vadseth - fotografert FØR kampen mot FFK...


Hei, Vidar. Hvordan er det egentlig å være Sogndal-supporter i 2004?
Meget bra, for og sei det slik...

Hvor lenge har du fulgt Sogndal tett?
Sidan far min tok meg med på Fosshaugane i 3-års alderen.

Hvordan er det med oppmøtet til SIL-supporterne på bortebane generelt, og hvor mange tar turen til Plankebyen?
Trur det vert rimeleg bra. Masse utflytta sogningar som bur på Austlandet, so me er alltid godt representert på dei kampane på andre sida av fjella. Har reservert 150 billettar til kampen, og kan nemne at me var ca. 300 på Lerkendal i fjor.

Men hvorfor rykker dere egentlig aldri ned og blir nede?
Det seier seg sjølv eigentleg, me er for gode rett og slett!

Hvilken FFK-spiller ville du helst hatt i Sogndal?
Ingen. Eg trur ikkje de har ein spelar som faktisk kunne spelt seg til ein fast plass hjå oss.

Hva vet du egentlig om FFK? Rent bortsett fra at Eggen er trener og vi er den store dumpekandidaten i Tippeligaen 2004...
Tor Trondsen er kaptein, Søderstjerna spelar venstreving og er ein luring. At toppscoraren dykkar ifjor, Markus Ringberg ikkje har scora endå i år. Og at laget er jamnt utan dei store profilane. Og han der West er veldig rask, men han er berre på benken. (Ikke så aller verst, men det siste der vitner kanskje om at Vadseth vil få seg en overraskelse på søndag...)

Hvilken SIL-spiller skal FFK se ekstra opp for på søndag?
Alle framover på bana. Mange potensielle matchvinnarar.

Har dere Sogndal-supportere gjort noe ekstra for å "backe" opp Robbie Russel etter det som har skjedd siste uka?
Ikkje noko offisielt, men Sogndal er ei lita bygd og Robbie har berre fått klapp på skuldra av folk her. Prata med Robbie seinast i dag (tirsdag journ. anm.) og det gjekk veldig bra med han. Humøret var i allefall tilbake.

Hvor havner Sogndal på tabellen i år? Og hvor tror du FFK havner?
Sogndal hamnar på 6.plass, FFK sist (Høh! Tippe FFK på nedrykk??? Det går jo ikke an!!)

Til slutt... Skal du til Fredrikstad Stadion?
Nei, må nok jobbe. Skulle gjerne ha vore der då dette antakeleg blir siste gongen Sogndal vitjar gamle Fredrikstad Stadion.

Og heelt til slutt... Hva blir resultatet på søndag?
1-3. 0-2 til pause.

Vi takker igjen Vidar Vadseth for minuttene han brukte på å besvare våre banale spørsmål, og håper vi møter like hyggelige supportere for andre klubber senere utover i sesongen!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340