Husk meg
Brukernavn
Passord

Før avspark: Molde – FFK

Årets tredje kamp står i kveld for tur i Molde. Et FFK-lag med null poeng etter to vanskelige kamper drar i retning Møre og Romsdal, men med klare hensikter om ikke å komme tomhendt tilbake til Plankebyen. For med oppløftende spill mot både Lillestrøm og ikke minst Rosenborg, så bør det være gode muligheter for å begynne poengplukkingen...
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 25. April 2004 - 13:24
Molde – Fredrikstad avspark søndag kl 18.00

http://www.fotball.no/files/{1F16708D-EBDB-4A6D-8160-C6744885C1AC}.gifKnut Torbjørn Eggen har valgt å gi de som startet kampen mot Rosenborg sist søndag fornyet tillit. Tor Trondsen er dessverre satt ut av spill etter sin kraftige hjernerystelse og er ennå ikke tilbake i trening. Heldigvis har vi en meget god erstatter i Jørgen Pettersen som har imponert til nå. Brian West er heller ikke helt ennå og blir i likhet med Trondsen igjen i Fredrikstad. Anders Rotevatn, Vebjørn Hagen, Magnus Riis, Bjørnar Johannessen og Christian Petersen utgjør benken. Eggen har uttalt at spesielt Riis og Bjørnar Johannessen var veldig nær å bli foretrukket etter gode prestasjoner på trening denne uka. Christian Petersen er som kjent inne i en omskoleringsprosess til å bli midtstopper.

http://www.fotball.no/files/{24A505E5-C321-43D4-81F9-2F2A1676BC6A}.jpgMolde-trener Reidar Vågnes leder et lag med mange gode individualister som mange mener bør ta medalje i årets serie. Laget har sagt adjø til Gunder Bengtsson og hans destruktive spillestil og fremstår nå langt mer offensive. Molde spiller i en 4-3-3 formasjon og vil ventelig gå offensivt ut på Røkkeløkka. Spesielt er midtbanen meget imponerende med Magne Hoseth, Magnus Kihlberg og Petter Rudi. Nøkkenel til å vinne kampen på Molde Stadion i kveld blir nok å gå seirende ut av midtbaneduellen. Dette er tre spillere som ikke kan få lov å utfolde seg over store flater.

Arild Stavrum på topp var som kjent aktuell for FFK i fjor, men valgte altså å gå tilbake til sin tidligere klubb, Molde. Stavrum har vært veldig god i vinterens treningskamper og vist at han fortsatt vet hvor målet står. I serien har det derimot ennå ikke blitt nettkjenning, og forhåpentligvis fortsetter den trenden hvert fall en kamp til.

Molde åpnet sesongen med seier 2-0 hjemme over Lyn uten å imponere voldsomt. Den eneste som glitret var Petter Rudi som dominerte midtbanen fullstendig. I 2. serierunde mot Brann var det ingen som glitret, og det ble 3-0 tap for Brann i Bergen.

FFK møter altså et lag som er sultne på å vise hjemmepublikumet at tapet i Bergen var et arbeidsuhell. Men FFK har neppe intensjoner om å stå med lua i hånda, og vil bevise både for seg selv og omgivelsene at det er mulig å både score mål og ta poeng i Tippeligaen!

PS! For de som ikke har mulighet for å reise til Molde Stadion, så blir kampen overført på NRK og TV2 Web-tv. Kampen kan også høres direkte på Radio Fredrikstad.

FFKs lag: Sørlie – Czwartek, Helland, Pettersen, Johnsen – Koskela, Risholt, Söderstjerna – Hornseth, Ringberg, Brenne

MFKs lag: Gustafsson – Strande, Ljung, Andreasson, Mork – Rudi, Kihlberg, Hoseth – Stavrum, Hoås, Hulsker (sannsynlig lagoppstilling)

FFKSupporter.net spår:
En tøff bortekamp og et revansjesugent Molde-lag ønsker å gå hardt ut og presse FFK langt tilbake på banen. Det blir interessant å se om FFK kan ta Molde like mye på senga innledningsvis som man gjorde med Rosenborg. Vi tror spillet vil bølge frem og tilbake med muligheter for en del scoringer – begge veier.

Se opp for:
Petter Rudi – har vendt tilbake til norsk fotball etter et heller mislykket utenlandsopphold diverse steder. Rudi sin store styrke som fotballspiller er et eminent overblikk og lissepasninger. Det blir viktig for FFK å ikke ham for mye rom til å slå disse utsøkte pasningene opp mot Stavrum, Hoås og Hulsker, men å gå tidlig i kropp på ham, for Rudi er ingen god duellspiller. Samtidig kan ikke FFK fokusere for mye på Rudi ettersom Magnus Kihlberg og ikke minst Magne Hoseth også er i stand til å prege matcher...

Værprognose:
Lett regn og bris mot øst.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340