Husk meg
Brukernavn
Passord

Laget mot Start

Welton Melo er ute med skade og Tore Pedersen har sykemeldt seg selv. Men Eggen mønstrer likevel et slagkraftig mannskap mot Start og Dadason får sin debut fra start!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 12. September 2003 - 19:16
Eggen har denne gang ikke hemmeligholdt startoppstillingen, for de offisielle nettsidene melder i dag at disse 11 starter kampen mot Start på søndag:

Steinar Sørlie - Pål A. Czwartek, Tor Trondsen, Jørgen Pettersen, Olof Watson - Christian Petersen, Roger Risholt, Roger Helland, Håkan Söderstjerna - Rikhardur Dadason, Markus Ringberg.

På benken: Rino Hansen, Vebjørn Hagen, Bjørnar Johannessen, Magnus Riis, Michael Røn, Anders Holberg.

En liten overraskelse er det at Olof Watson går inn som venstreback og Vebjørn Hagen er tilbake på benken. Jørgen Pettersen erstatter som forventet Tore Pedersen som midtstopper. For øvrig har Welton Melo skadet seg på trening, dermed er det duket for Dadason sammen med Ringberg på topp. Midtbanen blir den samme som mot Bærum, men forhåpentligvis fungerer det bedre denne gangen!

PS! Anders Holberg som nylig er tatt opp på a-lagstreninger er med i troppen for første gang og kan få sin debut. Kanskje får vi også se Magnus Riis debutere for a-laget? Riis har etter sigende imponert stort på trening.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340