Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FORHÅNDSRAPPORT

Før kamp: FFK-Godset

På søndag tar FFK imot Strømsgodset til årets første hjemmekamp! I fjor var Fredrikstad Stadion et fort hvor guttane nesten utelukkende vartet opp med festfotball, og vi håper suksessen gjenstas i 2009 også. Første hinder er Godset.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 19. March 2009 - 22:00

Fredrikstad FK:

Forrige kamp endte med uavgjort mot Bodø/Glimt på bortebane. Etter kampen sitter vi igjen med litt blandede følelser. Det hele var litt skuffende etter fjorårets knallsesong, men samtidig var det en nokså oppløftende kamp fra FFKs side - treningskamper og skadesituasjon tatt i betraktning.

Forhåpentligvis har FFK hatt en god treningsuke hvor de har fått terpet på noen detaljer. Mot Glimt var blant annet pasningsspillet til tider litt for unøyaktig, så får vi håpe at Anders Grönhagen og hans team har fått rettet på det i uken som har gått. Nå er det duket for årets første hjemmekamp, og det er bare å håpe at de elleve som får starte er med på å skape en folkefest.

Laget mot Godset blir nok stort sett det samme som mot Glimt.

Likevel tror vi at Grönhagen gjør en liten formasjonsendring fra 4-5-1 til 4-4-2. Det betyr at Andreas Tegström kommer inn i startoppstillingen mens Levon Pachayan blir henvist til benken.

Visekaptein Hans Erik Ramberg får dermed fornyet tillit.

FFKs forventede startellever(4-4-2):

                                      Lasse Staw

 Agim Shabani - Raio Piiroja- Vidar Martinsen- Wallace Fernando Pereira

 Hans Erik Ramberg(K)- Kasey Wehrman- Ardian Gashi- Raymond Kvisvik

                    Andreas Tegström- Evertòn Santos da Costa

Strømsgodset:

Strømsgodset startet serien hjemme på Marienlyst mot Start. Det ble en målrik kamp som til slutt endte uavgjort 3-3. I denne kampen viste Godset at de til tider kan spille angrepsfotball, men først og fremst at de sliter kraftig defensivt.

I begynnelsen av kampen var det Start som styrte showet, og skapte opptil flere sjanser. Godset hang bedre med etter hvert, men sløste bort mange sjanser. Om de ikke er mer effektive på søndag, lukter det tre rødhvite poeng lang vei.

I mål kommer unggutten Adam Larsen til å stå. Det blir spennende å se hvordan sesongen blir for hans del. Etter å ha sett et par kamper virker han ikke akkurat veldig stødig.

I forsvaret starter mest sannsynlig Alexander Aas og Joel Riddez på henholdsvis høyre- og venstreback. I midtforsvaret tror vi at Kim Andrè Madsen og målscorer fra forrige kamp, Glenn Andersen, får tillit.

I treeren på midtbanen starter mest sannsynlig Fredrik Winsnes og Christer George som indreløpere. I ankerrollen står det mellom Fredrik Nordkvelle og Alfred Sankoh. Sankoh spilte en bra 2.omgang på søndag, så vi tror han trekker det lengste strået.

På topp starter nok Steffen Nystrøm og nyinnkjøpte Øyvind Storflor på hver sin kant. Som midtspiss er det liten tvil om hvem som starter. Unggutten Marcus Pedersen viste seg virkelig frem med to mål mot Start, og det forundrer oss om han ikke får fornyet tillit fra trener Ronny Deila.

Strømsgodsets forventede startellever(4-3-3):

                                 Adam Larsen

Alexander Aas- Glenn Andersen- Kim A. Madsen- Joel Riddez

        Christer George- Alfred Sankoh- Fredrik Winsnes

        Steffen Nystrøm- Marcus Pedersen- Øyvind Storflor

Tidligere oppgjør på Fredrikstad Stadion:

2008-08-28- Fredrikstad-Strømsgodset 2-1

2007-10-28- Fredrikstad-Strømsgodset 1-1

2003-06-22- Fredrikstad-Strømsgodset 1-1(1.divisjon)

NIFS.nos sannsynlighetsfordeling:

49% for hjemmeseier, 34% for uavgjort, 17% for borteseier.

Basert på tidligere møter mellom lagene.

 

Betbrain.coms sannsynlighetsfordeling:

49% for hjemmeseier, 27% for uavgjort, 24% for borteseier.

Basert på et gjennomsnitt av bookmakernes oddssetting.

ffksupporter.net tror...

Optimisten: 4-0

FFK starter hjemmesesongen 2009 med å feie over et tamt Strømsgodset. Lasse Staw har en rolig dag på jobben bak et meget godt forsvar, og det offensive stemmer bedre. Endelig sitter skuddene til Éverton, som scorer hattrick. Kaptein Ramberg putter også. Hvem er Marcus Pedersen?

Realisten: 2-0

FFK spiller en helt ok kamp, men uten å imponere. Godset er heldigvis enda tammere. Wallace putter på frispark og Piiroja på corner. Fortsatt noe uforløst over det offensive spillet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340