Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Før kamp

FFK - Strømsgodset

FFK tar imot Strømsgodset i søndagens kamp hjemme på Fredrikstad Stadion. Vi forventer innsats og tæl, og håper på uttelling mot et bortesvakt Drammenslag.
Tekst av David Aleksandersen
Lagt ut: 27. September 2008 - 09:21
Anders Grönhagen og FFKs menn er ikke ute av medaljestriden på noen måte, men Stabæk har et visst grepet om gullet selv om de gikk på en lei smell mot Viking. Forrige serierunde har vi allerede glemt (hvem spilte vi mot?) og fokus denne uka har vært på kampen søndag. Eller kanskje ikke? Wehrman har igjen vist seg som en rollemodell og flott kaptein og har gitt laget nødvendig ro. Eller?!

FFK har ikke fått noen nye skader siden sist og i følge rapportene tyder det på at Gardar er i ferd med å nærme seg toppformen. Pål André Czwartek har signert en ny kontrakt med FFK og vil ha vært imponerende 12 sesonger i klubben når den nye kontrakten går ut etter 2009-sesongen.

Vi tror uansett ikke det blir de store overraskelsene i Grönhagens laguttak, og vår solide keeper Daniel Örlund får fornyet tillit, sammen med det samme laget som stilte fra start mot Glimt. Men ettersom FFK har slitt litt offensivt kan det tenkes at Grönhagen har et eller annet offensivt trekk i ermet. 

Mot Strømsgodset på Marienlyst tidligere i år spilte FFK en heller slapp kamp, med unntak av en veldig god periode helt i begynnelsen av kampen. FFK tapte 1-0, men hadde brorparten av sjansene og burde kanskje ledet med 2 eller 3 mål etter en førsteomgang med tre stangskudd...

La oss håpe vi får en bedre uttelling mot Strømsgodset på hjemmebane – vi er fortsatt eliteseriens nest beste hjemmelag, med sterke 25 poeng av 30 mulige.

FFKs forventede startellever (4-4-2):

Daniel Örlund

Pål André Czwartek – Patrik Gerrbrand – Raio Piiroja – Wallace Fernando Pereira

Abgar Barsom – Hans Erik Ramberg – Ardian Gashi – Joachim Thomassen

Dominic Adiyiah - Gardar Jóhannsson

Strømsgodset

Godset har levert en sesong som forventet av de fleste. De ligger ikke helt i nedrykkssjiktet, men er langt unna å hevde seg i toppen. Mot FFK er Kristian Sørli ute med permisjon, Mattias Andersson er skadet og det er usikkerhet rundt David Nielsen. Fredrik Winsnes tilbake etter karantene, noe som er godt nytt for Strømsgodset ettersom Winsnes har hatt en veldig god sesong.

Strømsgodset har sanket 6 poeng på bortebane i år, der den sterkeste prestasjonen var å vinne mot Vålerenga. Hvilket i og for seg ikke sier så mye, ettersom Vålerenga strengt tatt har vært mindre gode i år. Øvrige poeng har kommet mot HamKam, Brann og Molde.

Godset er normalt sett et lag uten de helt store overskriftene hverken sportslig eller utenomsportslig, men det har vært oppmerksomhet i media klubben helt sikkert ville vært foruten. Mot Tromsø i forrige serierunde så det ikke ut til å ha nevneverdig påvirkning, og det er jo ikke bare Strømsgodset som har vært i media med negativt fortegn... Hei, hei, Wehrman!

Strømsgodsets forventede startellever (4-3-3)

Espen Johnsen

Alexander Aas – Inge André Olsen – Glenn B. Andersen – Joel Riddez

Ousman Nyan – Fredrik Winsnes– Christer George 

Stian Ohr – David Nielsen – Steffen Nystrøm


Tidligere oppgjør på Fredrikstad Stadion:

2007-10-28 Fredrikstad - Strømsgodset 1 – 1
2003-06-22 Fredrikstad - Strømsgodset 1 - 1 (1. divisjon)

NIFS.nos sannsynlighetsfordeling:
43% for hjemmeseier, 38% for uavgjort, 18% for borteseier

Basert på tidligere møter mellom lagene.

Betbrain.coms sannsynlighetsfordeling
57% for hjemmeseier, 28% for uavgjort og 18% for borteseier.

Basert på et gjennomsnitt av bookmakernes oddssetting.

ffksupporter.net tror…

Optimisten: 4-0
Ketchup-effekten! FFKs spisser har vært sørgelig lite effektive de siste kampene, men mot Strømsgodset løsner det virkelig. Vi får kanskje ikke en ny frisparkperle, men FFKs spill og scoringer varmer publikum på en høstkald stadion.

Realisten: 2-0
Vi vinner greit mot Strømsgodset, men mangler fortsatt litt effektivitet og samhandling i det offensive. FFK scorer ett mål i hver omgang og leverer en godkjent seier på hjemmebane - foran et noe glissent stadion.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340