Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forhåndsrapport

Før kamp : Aalesund - FFK

Det er et skadeskutt men allikevel fornyet FFK som har reist til Aalesund for å kjempe om edelt metall. Vi møter et Aalesund i poengnød som vil gi oss tøff kamp på kunstgresset på Color Line Stadion.
Tekst av David Aleksandersen
Lagt ut: 30. August 2008 - 09:44

Fredrikstad

Vi fikk se et Fredrikstad-lag som prestere under pari mot HamKam, men som allikevel fikk med et poeng fra den tøffe kampen på Briskeby. FFKs skadeproblemer ble desverre ikke mindre på Briskeby ettersom Barsom ble skallet ned av en av HamKams søplespillere og pådro seg hjernerystelse, og Wehrman, Gardar og Tegström alle fortsatt er skadet.

Nye omrokkeringer
Treningen før FFKs avreise tydet på at Pereira flyttes frem til midtbanen, mens rutinerte Ophaug tar etter all sannsynlighet plassen som venstreback med Czwartek på høyreback. Den sentrale midtbanen blir igjen Ramberg og Gashi, mens Kvisvik, som nylig forlenget kontrakten, blir igjen å finne som spiss – sammen med debutanten Dominic Adiyiah. Dominic har vist gode takter på trening og bøttet inn mål i tospann med Raymond. Dette blir en spennende debut.

FFK ligger før dagens kamp bare fire poeng bak Stabæk og seier idag vil kunne ta oss nærmere Stabæk og foran Tromsø ettersom begge lag har bortekamper som, på papiret, ser vanskeligere ut enn vår.

Vi tror det vil bli en forholdsvis jevn affære på Color Line Stadion, men vi vil mer enn gjerne se FFK kopiere resultatet fra vårens oppgjør i Fredrikstad, der vi nedsablet Aalesund med kalassiffrene 5-0.

FFKs forventede startellever (4-4-2):

Daniel Örlund

Pål André Czwartek  – Patrik Gerrbrand – Raio Piiroja – Jan Tore Ophaug

Joachim Thomassen – Hans Erik Ramberg – Ardian Gashi – Wallace Fernando Pereira

Dominic Adiyiah – Raymond Kvisvik


Aalesund

Før sesongen fikk Aalesund en ny svensk trener i Søren Åkeby. Etter en grei start med 6 poeng etter 4 kamper og to sterke seire mot Brann (4-2) og HamKam (5-0) gikk laget inn i noe som fremstår som et lite negativt vakuum, der de neste 14 kampene bare har gitt 8 poeng. Aalesund ligger nest nederst på tabellen og en presset Aalesund-trener sa til TV2 fredag at hans jobb nå henger i en tynn tråd – all den tid det er lettere å sparke én trener enn 25 spillere...

Det er ikke bare FFK som har utfordringer med å komponere en startellever. Aalesund mangler to av sine mest sentrale spillere: Aarøy soner på grunn av gule kort og spiller ikke, og Arneng, som muligens er lagets viktigste spiller, stiller sannsynligvis ikke pga skade. Diego Silva har vært usikker, men vil etter all sannsynligvis spille mot FFK. Med Aarøy og Arneng ute vil Aalesund måtte legge om spillet og det er to svekkede lag som vil løpe ut på Color Line Stadion lørdag kl 19:00.

Aalesunds forventede startellever (4-4-2):

Andreas Lie

Enar Jääger – Daniel Arnefjord – Jonatan Tollås – Erlend Holm

Alexander Mathisen – Trond Fredriksen – Khari Stephenson – Jonathan Parr

Peter Orry Larsen – Diego Silva

Tidligere oppgjør på Color Line Stadion

2007-04-22 Aalesund - Fredrikstad 3 - 3  
2005-05-29 Aalesund - Fredrikstad 1 - 0

NIFS.nos sannsynlighetsfordeling:

47 % for hjemmeseier, 36% for uavgjort, 17% for borteseier

Basert på tidligere møter mellom lagene.

Betbrain.coms sannsynlighetsfordeling

32% for hjemmeseier, 28% for uavgjort og 40% for borteseier.

Basert på et gjennomsnitt av bookmakernes oddssetting.

ffksupporter.net tror…

Optimisten: 0-3
FFK får et tidlig mål som ødelegger Aalesunds moral. Kvisvik og Adiyiah finner tonen også på Color Line Stadion og gjør at FFK tar med seg tre poeng hjem til Fredrikstad. FFKs offensive vingspill og en pasningssterk Kvisvik vil prege kampen.

Realisten: 0-1
Det blir nok kanskje en jevnere kamp enn vi skulle ønske. Hvis vi får en vinner i dagens kamp blir det FFK, men det er ganske åpent ettersom Aalesund vil ha en fordel av kunstgresset og det faktum at FFK har vesentlig mer skadeproblemer enn Aalesund.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340