Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forhåndsrapport

Før kamp : HamKam - FFK

Dette kan se ut til å bli siste bortetur til Hamar på lenge. Ham Kam ligger trygt og godt på tabellens nederste plass med 10 poeng etter 17 kamper og de har sluppet inn 32 mål. I dag forverres målforskjellen på Briskeby...
Tekst av David Aleksandersen
Lagt ut: 24. August 2008 - 09:52

Fredrikstad

Fredrikstad hadde en flott vårsesong bak seg når serien startet igjen etter den korte sommerferien. Og mange var nok skeptiske til om laget fra plankebyen kunne holde formen, men sterke seire mot Tromsø, Vålerenga, Brann og Lillestram er det mye som tyder på at FFKs sterke form kan holde sesongen ut. Med unntak av to arbeidsuhell mot Stabæk har FFK vært gjerrige i forsvar og det er bare Stabæk som har scoret flere mål.

I kampen mot HamKam blir det nok en gang en ny angrepsrekke, ettersom Tarik fortsatt er solgt, Gardar skadd og Tegström fikk i følge rapportene en strekk på fredagens trening. Trulsen og Barsom på topp? Ikke umulig, men da er det om å gjøre for FFK å unngå å henge med på HamKams spillestil med langballer – ettersom vi ikke akkurat stiller med fyrtårn på topp. Wehrman er ute etter sine tullete gule kort i cupkampen mot Odd.

Vi forventer en tøff batalje på Briskeby, der FFKs bakre firer får jobbe med mange langballer og kriging mot hodesterke Kammaspillere. Kamma er, på linje med Tromsø, det laget som søker å senke tempoet i kampene ned på et nivå som er norsk 2. divisjon verdig. Alle frispark, utspark fra keeper, innkast og cornere tas i en fart som selv ei sliten bestemor med rullator kunne være med på. FFK tar dette hjem, med hurtige overganger og et variert angrepsspill – en Kvisvik i slag kan være tungen på vektskålen i kampen.

FFKs forventede startellever (4-4-2):

Tommy Runar

Jan Tore Ophaug – Patrik Gerrbrand – Raio Piiroja – Wallace Fernando Pereira

Joachim Thomassen – Hans Erik Ramberg – Ardian Gashi – Raymond Kvisvik

Abgar Aram Diego Barsom – Michael Trulsen

HamKam

Etter å ha slått Viking i andre serierunde var det mange som trodde Kamma hadde noe på gang. Men etter den lovende seieren mot Viking har årets tippeligaeventyr for de grønnhvite fra Hamar gått fra vondt til verre – og de ligger nederst på tabellen med 10 poeng på 17 kamper.

De har vunnet to kamper i år; hjemme mot Viking og Rosenborg. På papiret to sterke seire, men Viking og Rosenborg er langt unna nivået de burde hatt. I tillegg til de to seierne har de tatt poeng hjemme mot Vålerenga, Brann og Strømsgodset. De er med andre ord ikke helt ubrukelige hjemme og vi vet jo fra før at et besøk til Briskeby Gressbane ikke nødvendigvis er morsomt. Hverken for publikum eller andre...

At HamKam sliter er hevet over enhver tvil og Arne Erlandsen velger tilsynelatende å gamble med spillernes helse, all tid han velger å la Markus Ringberg spille etter å ha fått en hodeskade som har gjort at han bare ser på ett øye...

Ham Kams forventede startellever (4-4-2)

Jon Masalin

Arnar Førsund – Frode Bjørnevik – Knut Henry Haraldsen – Vegar Bjerke

Marius Gullerud – Ante Vitaic –Markus Ringberg – Tommy Øren

Leonardo Ferreira da Silva – Oluwasegun Abiodun

Tidligere oppgjør på Briskeby Gressbane

2006-04-23 Ham-Kam - Fredrikstad 3 - 1
2005-05-05 Ham Kam - Fredrikstad 1 – 1
2004-05-20 Ham Kam - Fredrikstad 3 – 2
2003-06-09 Ham Kam - Fredrikstad 1 – 2 (1. divisjon)

NIFS.nos sannsynlighetsfordeling:

43 % for hjemmeseier, 34% for uavgjort, 23% for borteseier

Basert på tidligere møter mellom lagene.

Betbrain.coms sannsynlighetsfordeling

31% for hjemmeseier, 28% for uavgjort og 41% for borteseier.

Basert på et gjennomsnitt av bookmakernes oddssetting.

ffksupporter.net tror…

Optimisten: 1-4

FFKs nykomponerte angrepsrekke spiller glitrende offensiv fotball mot et stillestående og forutsigbart Kammaforsvar. Kvisvik som servitør på tre av måla. Vi lar allernådigst Ringberg, trass i at han ser like godt som ei blind høne, få trøstemålet i det 85. minutt.

Realisten: 1-2

FFK sliter med å score det avgjørende målet mot et Kamma-lag som kriger som om det stod om landsbyens siste jomfruer. Men vi tar alle poenga med oss hjem og tar en lang dusj for å fjerne lukta av bonde etter en langtur til bøgda.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340