Husk meg
Brukernavn
Passord

Laget mot FKH - Petersen fra start!

Christian Petersen får sin debut da han spiller fra start i søndagens kamp mot FK Haugesund. Ellers er det verd å legge merke til at Jørgen Pettersen starter som venstreback, og Welton Melo også er med fra start!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 08. August 2003 - 20:16
Knut Torbjørn Eggen har, ifølge de offisielle sidene, tatt ut følgende 11 spillere til dyst mot FK Haugesund søndag:

Steinar Sørlie - Pål A. Czwartek, Tore Pedersen, Tor Trondsen, Jørgen Pettersen - Christian Petersen, Roger Helland, Roger Risholt, Håkan Söderstjerna - Welton Melo, Markus Ringberg

Benken: Olof Watson, Rino Hansen, Lars Petter Hansen, Vebjørn Hagen.

Det er lenge siden Eggen har hatt så mange spillere å velge blant, hvilket gir utslag i en meget sterk benk. Mens vi tidligere kun har sett juniorspillere blant reservene, er nå Olof Watson, Lars Petter Hansen og Vebjørn Hagen å finne blant reservene - alle spillere som har fått mye spilletid hittil i år.

Noe overraskende er det at Lars Petter Hansen har blitt vraket etter kanskje å ha prestert årsbeste på Stadion sist søndag mot Raufoss. Men innhoppet til Welton Melo, og spesielt scoringen hans, var overbevisende nok til å gi brasilianeren tillit på topp sammen med Ringberg denne gang. Fullt så overraskende er det ikke at Tor Trondsen går inn i midtforsvaret, men Jørgen Pettersen blir ikke satt ut av laget av den grunn. Pettersen blir nemlig å finne på venstreback på bekostning av Vebjørn Hagen. Håkan Söderstjerna går selvsagt også inn på laget igjen etter å ha sonet sin karantene for tre gule kort. Nygifte Bjørnar Johannessen er ifølge fredrikstadfk.no ikke engang i troppen, uten at vi i skrivende stund vet den eksakte årsaken.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f