Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5545

Lagt til: 02 aug 06, 09:34
Opprinnelig postet av denialsander
Opprinnelig postet av matkri

Felles for alle spissene våre, vil jeg si er at de avslutter for lite på mål.Jeg holder også en knapp på Toth, men Hoås var veldig god ifjor høst.  

Når det gjelder kommentaren din om at spissene avslutter for lite på mål vil jeg heller si at midtbanen vår avslutter for lite på mål. Ramberg (og delvis også Brenne) må nesten drible seg inn i målet før han får noe som minner om en avslutning. 

Det er trist å se.

Jeg håper Eggen kjører ekstra avslutningstrening på midtbanespillerne og spissene våre. 

Å avslutte et angrep er viktig! Å miste ballen mens vi er på vei fremover, vil gi motstanderne overgangsmuligheter - og med såpass offensive midtbanespillere som vi har er det ikke godt for hjertet...


Jeg er faktisk av den oppfatning at FFK har større behov for en sentral midtbane spiller enn en spiss akkurat nå. Jeg mener man bør finne et alternativ til Ramberg. Grunnen til det er at han, etter min mening, ikke er en god avslutter, duellspiller eller hodespiller. Han har glimrende spilleforståelse og er god med ballen. Jeg synes bare ikke det hjelper når han ikke kan bruke det til noe fornuftig. At han har taklingsvegring kan jo skyldes at han har vært mye skadet. Han er helt naken defensivt, har ingen skuddfot og har ikke en målgivende pasning denne sesongen. Hvordan kan han da ta opp en plass?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340