Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 168

Lagt til: 13 mai 24, 10:48
Endret: 13 mai 24, 11:39
Endret av: Anders Strand

 

[/quote]

Da tror jeg det blir fullt oppe på Kalnes. Kan vel egentlig bare tømme hele administrasjonsbygget og fylle på med folk fra Fredrikstad.

[/quote]

Count me in - skjønt jeg havner vel på Ahus.

Neida, vi er ikke Norges tredje beste lag. Det var vel strengt tatt ikke Tromsø i fjor heller - men de hadde flyt og marginer med seg. Og det har sannelig vi også hatt i seriens første snaue fjerdedel. Mest av alt selvsagt at RBKs noe, eh, uortodokse personalpolitikk førte til at vi ikke trengte å "skyte gullfuglen" som man sier. Den kom så sannelig flaksende og slo seg ned helt frivillig. Dernest ved at vi har nå møtt tre lag med enorme skadeproblemer: Se f eks på hva Sandefjord kan utrette med et par nøkkelspillere tilbake!

Så kan man på den annen side si at dette ikke bare er flaks. Vi har hatt et like hardt program, men har tross alt ikke mye trøbbel med skader. Det betyr vel at det jobbes godt av trenere og medisinmenn/-kvinner, samt at vi har 17-18 spillere som kan gå rett inn og gjøre jobben. Jau, stallen vår er så brei at me kan unna oss å kvile Kvile. (Unnskyld, men jeg har ventet på den anledningen siden han kom til klubben ...)

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340