Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 168

Lagt til: 08 mai 24, 08:33

Så er vi i 4. runde, for første gang siden yngre jernalder eller noe sånt. Dermed går cupen fra å være en slags pauseunderholdning til å bli ganske viktig.

Det er 11 måneder og 4 dager siden det absolutte bunnpunktet i fjorårssesongen. Om kvelden 4. juni var det neppe mange som trodde på opprykk etter at FFK hadde spilt en tvers igjennom elendig kamp på Raufoss.Riktignok tok vi med oss et aldeles ufortjent poeng fordi dommeren helt glemte å blåse av, slik at Lima kunne tuppe inn et rotemål langt utpå ettermiddagen.

Nå ja. I dag er FFK et helt annet lag, bokstavelig talt. Av de som startet der opp i fjor, blir vel muligens Rafn, Aukland, Metcalfe og Magnusson å se fra start nå, mens Begby, Kjeldsrud og Bjartalid eventuelt kommer inn.

Det blir naturligvis ingen feiende festforestlling i dag heller, og 3. runde viste med all tydelighet at et motivert OBOS-lag kan slå ut et av de beste eliteserielagene (heia Brann!). Men jeg venter/håper/ønsker meg en solid kamp, med innsats på eliteserienivå - og veldig gjerne uten ekstraomganger.

Hardcorefansen fra Ski tar selvsagt turen til Toten, og håper på følge fra mange. Husk at det kan ta litt ekstra tid gjennom Oslo siden kollektivfeltene nå er stengt for elbiler.

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340