Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5435

Lagt til: 11 apr 24, 13:21

Så var det endelig på tide lokaloppgjør mot Særp igjen. Grugleder meg veldig og det er nok noen tenker litt på at Reidar Bergh aldri skulle sendt H. W. Kenworthy opp til Særp for at han skulle starte fotballklubb der oppe for at FFK skulle få en motstander. Men gjort er gjort og lørdagen får vi bare nyte.

Særp 08har jo ikke noe særlig historie, men innbyrdes oppgjør klubbene i mellom er ikke så lystig lesing for oss. Vi har aldri vunnet mot 08 på Fredrikstad Stadion i tellende kamp. Totalt står vi med en seier, to uavgjort og fire tap på de syv kampene vi har møttes. Riktignok har vi ikke tapt mot dem i øverste divisjon. Måtte akkurat det fortsette.

Vi har hatt en helt grei start på sesongen med en nydelig borteseier mot Brann og et hederlig tap hjemme mot Glimt, men der var det ingen som forventet noenting. Så var det nedsablingen av Drøbak/Frogn i cuppen i går. Bedre start enn forventet.

Særp har hatt en litt mer trøblete start og står uten scorede mål (med unntak av et selvmål) og null poeng i serien. De slet også lenge mot den originale særpeklubben i cuppen i går. Spillet har ikke vært bra og det er ikke kjempegod stemning blant supporterne oppe ved fossen. Det virker som de frykter denne kampen mer enn vi gjør. Jeg føler vel de også har vesentlig mer å tape selv om det vil være forferdelig å dra på jobb på mandag i Særp hvis vi taper.

Bjartalid er fortsatt ute mot Særp, så laget regner jeg med blir det samme som mot Brann. Tror ikke Hendriksson danker ut Bjørlo nå heller

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340