Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Sandaker

Juniorspiller
Ble medlem: 10 mar 17
Innlegg: 201

Lagt til: 08 mar 24, 20:22

Jeg var og så kampen. Sandefjord tok kommandoen fra start men vi var tålmodige og var trygge i spillet uten ball. Synes vi vinner fortjent. Vi er mer direkte mens Sandefjord er veldig omstendelige og possession orientert. 

Fischer og kvile har hevet spillet vårt. Fischer er rolig med ballen og spiller enkelt over og gjennom deres første pressledd. Og han tar enkelt det som kommer. Kanon signering. Kvile har jeg sett flere ganger nå, han må bare holde seg skadefri. Sjefen i midten bak. Går av ledd og leser spillet veldig bra. Woledzi er enorm en mot en men tar litt for stor risiko enkelte ganger. Vi er generelt flinke til å forsvare eget mål, gode på dødballer imot.

Rafn virket veldig fit og gøy at han puttet. Sørløkk begynte som spiss og blir indreløper i andre, der kommer styrken hans bedre til sin rett. Mektig andre omgang, er overalt og ekstrem intens i spillet. Mye bedre når han kommer bakfra og angriper rom. 

Skuffelsen var Aga. Mangler totalt hurtighet, helt naken en mot en. Jeg mener han ikke er god nok på dette nivået. Bjartalid vil være en oppgradering for å si det mildt.

Og til slutt Jesper kjær. Vi har lånt en spiller som overhode ikke har tillit. Blir byttet inn samtidig med Solberg på 15 år. Passer han ikke inn i Thomassen sin systemfotball? Er det noe annet som har skjedd. Fyren er jo et kjempetalent. Ekstremt nær ved å putte på slutten med en lekker tofotsdragning. 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340