Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5416

Lagt til: 18 nov 23, 23:33

Jeg var også en av dem som ikke hadde den minste tro på at Molde kom til å bli med videre. Jeg liker fyren og føler han har vært undervurdert hele veien, for han er ikke typen til å stikke seg fram. Han er ingen publikumsspiller slik Begby er, men han står med fire mål og det er bra fra hans posisjon. 

 

Per nå har vi 22 spillere under kontrakt neste år. Regner med at vi jobber hardt for å bli kvitt alle lånespillerne samt Maden og Konté.

Williams er utvilsomt spennende, men han har strengt tatt ikke utviklet seg på de årene han har vært hos oss og slet med det samme i Skeid som hos oss. Han produserer alt for lite. Drar fint av en spiller eller to, men så vet han ikke hva han skal gjøre og går seg fast. Det så vi i Fredrikstad og det samme så vi i Skeid.

Lima har jeg aldri helt klart å se det store i, men det sier nok mer om meg enn han. Han kjemper og sliter, men det er det. Tror bare det var en kamp han var virkelig god i for oss i år. Men det virker som Helsingborgfansen er fornøyd med han, så håper han drar dit. Både Williams og Lima blir tapsprosjekter dessverre.

Maden hadde jeg tro på etter første kampen hans i fjor og etter sesongstarten for FFK2, men han faller dessverre helt igjennom.

Tage og Oscar er det dessverre bare å kvitte seg med. De er for langt bak i køen. Begge avsluttet sesongen positivt for sine lag, men ikke godt nok til å rykke fram i køen.

Konté var positiv i starten av sesongen, men har falt helt sammen på slutten. Nå er det såpass mange klubber som ikke har klart å utvikle han ordentlig, så det er vel snart å innse at han nok ikke kommer til å bli det helt store. Men han har noe spennende ved seg.

Den mest usikre kortet for meg er Björkström. Det er ikke noe tvil om at han er bra å ha i klubben men kan vi bruke en utlendingsplass på en som ikke er i nærheten av å spille?

 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340